Licurici de ianuarie-februarie 2009 (153)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

La multi ani Irina draga

Felicitari Ioana!
Super parametri Crisppy.
Miere arati beton!
Mi-am amintit si de domnisoara Ioana scolarita ca am vazut-o si de frumosii lui Rox
Cristi e greu cu doi da fain.
Sanatate la cei bolnaviori.

Eu am fost plecata o saptamana asa ca Fabi ma reneaga. Nu mai vrea nimic cu mine. In primele zile cand m-am intors acasa era crizat rau deci clar e modul lui de protest. La fel a facut si la inceputul gradinitei.
Acum e mai bine. Nu povesteste nimic de acolo in schimb dimineata cand lalaie unde e tac'su se duce cu mana intinsa la educatoare tanara sa i se planga ei. Si eu pot pleca fara probleme.
Cand ajung acasa imi spune "vezi, a venit tati". Probabil in capusorul lui inca nu e ok oricat ii repet eu.
Nu mai plange peste zi si nici cand il luam. Primele saptamani ne intampina cu "raule... de ce ai plecat". Acum i-a trecut.
A avut si el somn mai agitat cu vorbit, acum foarte rar se intampla si e doar o fraza ceva.
Nu am avut energia sa insist si tot la noi doarme .
In 3 saptamani de camin ieri a avut la somnul de amiaza un accident cu pisu' acolo. Peste noapte inca ii pun scutec ca e plin constant.

Legat de petreceri mergem doar daca sunt in aer liber si chiar si in concediu pe la 20 maxim incepeam retragerea. La noi se stie deja, de cand era Dori mic, ca musafirii pot veni pana la 19 sau dupa 20.30, daca e musai, ca sa poata adormi copii ok.

Eu o saptamana am dus-o super, dupa 10 ani de legare de glie. Mi-a fost dor de trupa da am savurat linistea
In rest la job ca la nebuni.
Va pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

neata!
Irinescule la multi ani fata mea!!! sa fii sanatoasa, iubita, fericita, norocoasa!! mai da si tu cu subsemnatu, printre speech-urile de la congres
Aalina, hehe, uite ca a trecut si perioada grea. unde ai plecat? pupam baietii, si pe voi
ttenzika, bine ati revenit.
o zi buna va doresc!

Mergi la inceput

La un curs la Baile Felix. 7 zile Fain curs da piscina a facut diferenta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tia_Mia spune:

Irina Multa sanatate, fericire si iubire!!!!

Multa sanatate tuturor!

Noi la gradi fara probleme, doar cateva reprize de muci si de tuse, acum sunt mai bine.

Ledi sa va fie de bine excursia! Am vazut poze cu David si pufosenia mica. Super s-au distrat ei doi! Multa sanatate!

Miere multa sanatate si voua! Arati super!!!

Aalina ma bucur ca ti-a priit iesirea! Pupam baietii frumosi!

Bee multa rabdare si sa-si revina repede Alexia!

O zi buna tuturor!

Andreea 29+ Maya Maria

MINUNEA MEA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ada_coman spune:

Citat:
citat din mesajul lui tia_Mia

Irina Multa sanatate, fericire si iubire!!!!

Multa sanatate tuturor!

Noi la gradi fara probleme, doar cateva reprize de muci si de tuse, acum sunt mai bine.

Ledi sa va fie de bine excursia! Am vazut poze cu David si pufosenia mica. Super s-au distrat ei doi! Multa sanatate!

Miere multa sanatate si voua! Arati super!!!

Aalina ma bucur ca ti-a priit iesirea! Pupam baietii frumosi!

Bee multa rabdare si sa-si revina repede Alexia!

O zi buna tuturor!

Eu sunt, acesta e ID-ul surorei mele, sorry. Va pup!

Mergi la inceput

Ada incepeam sa cred ca is pierduta definitiv ca nu recunoasteam datele celei ce a scris.
Pupam domnisoarele.

Mergi la inceput

A se observa ce chef de munca am

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliacris spune:

La multi ani, draga noastra Irina! Tot binele sa se adune la casa ta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

LA MULTI ANI, IRINA!

de steluta norocoasa Luca-Vlad si 28+ cu minunea mea roz

e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliacris spune:

Aalina, ne-ai lipsit! Se vede ca ti-a priit iesirea ca ai reusit sa mai intri si pe-aici! Sa stii ca noi nu te-am renegat...

Ttenzika, bine ai revenit!

A mea pitica a avut alaltaieri primul incident la gradi, a fost muscata de umar de prietenul ei Carson din cauza unor stickere. Oricum, se pare ca el ramane totusi prietenul ei cel mai bun, cica nu e suparata pe el, el ii da hug in fiecare dimineata si a si declarat "Carla is my boyfriend". In rest, e certata rau de tot cu mancarea, si e peste masura de alintata, urla daca merg undeva fara ea, fie chiar daca urc pana la etaj. La gradi ramane in continuare bucuroasa.
Azi m-am hotarat sa merg la gym dupa ce o plasez la gradi, n-am mai fost de un an...

O zi faina!

Mergi la inceput