Licurici de ianuarie-februarie 2009 (153)
Raspunsuri - Pagina 5

roxanaz spune:
neata!
Cristi, hai ca trece si puseul de crestere al lui Patrick si o sa vezi ce usor e cu alaptatul
Miere, aah, ce bine! ai intuit bine cu infectia! nu de translator am nevoie, ci de o persoana care stie ff bine lb engleza - munca de birou, technical writer.
Paula, te cred ca iti e teribil de greu fara Marius... dar daca se simte asa bine si nu sufera dupa voi.. mai lasa-l, se bucura de vremea asta frumoasa.
va pup, o zi buna!

micola spune:
Citat: |
citat din mesajul lui roxanaz neata! nu de translator am nevoie, ci de o persoana care stie ff bine lb engleza - munca de birou, technical writer. |
exact ce caut eu...
dar la Pitesti

roxanaz spune:
Micola, imi pare rau, stiu, de aia am si spus ca e ironia sortii. nici eu nu ma pot duce

Leditia spune:
Salutare.
Ingrid,din cate stiu eu,tobramicina e cea mai buna pt piocianic..Am mai zis eu data trecuta de TOBI,contine tobramicina..Sper sa scape de el rapid.Sanatate.
Cristi,multa putere iti doresc si nervi tari.
Miere,sanatate multa,multa lui Aidan.
Micola,nu stiam ca esti din Pitesti..am fost acolo de curand la niste rude..
Despre noi..am fost plecati pe la rude,am avut un deces in familie,David e tot cu tuse si secretii,dar mucii nu-i mai curg..insa are secretii la greu ca tre sa-i blenduiesc totul k lumea si sa-i dau mancarea mai lichida asa sa nu vomite.La gradi nu mai vrea,cand plecam la gradi e ok,e acelasi drum ca cel pe care mergem la parc si el e bucuros ca mergeam la leagane:))Cand ajungem acolo,urla,ii vede pe ceilalti ca urla si plang si se sperie..Nu mai vrea sa intre,nu vrea sa se duca la ingrijitoare,se agata de mine..asa ca de doua zile stau pe la usi si ascult si-l duc tarziu,cand vine si educatoarea ca atunci se mai potolesc si ei.Il vad pe camere si vad ca nu prea se participa la activitati,ca nu prea se joaca cu copii,sau nu cu toti..probabil din cauza ca-s mai mici si el e disperat dupa cei mai mari..Cu toate astea,avem niste prieteni cu un baietel,David,mai mic decat fii-miu si s-a atasat de el,ieri plangea dupa el :)),ca voia cu el:)).
Asa..mi s-a stricat masina de spalat si ma costa piesa si manopera cat una noua..a venit si doamna de la primarie asa pe nepusa masa..trebuie sa ma apuc iar de dosarul lui David si am o groaza de alergat,plus ca trebuie sa-mi schimb eu niste acte,alte dosare,alta alergatura..nu am timp nici sa mor,parca m-as duce in lume..iar seara pic franta,nici la un film nu ma mai pot uita.
Nu mai mananca fii-miu de la mine si in ultima vreme mananca cam prost,cel putin cand am fost plecati,a fost crima si pedeapsa,ca nu voia sa manance mai nimic..a avut treaba cu un bichon :)))de nu voia sa auda nici de mancare,nici de somn,desi noaptea nu dormise,de mancat mancase dim un pic si pana la 5 dupa-amiaza nu a mai vrut nimic si atunci a mancat cu amenintari ca-i iau catelu..lucru pe care l-am si facut de altfel,ca nu mai rezistam cu nervii sa-l alerg prin curte cu lingura zau..Evident,catelul s-a intors dupa ce a papat,cum ii promisesem..
Cam astea sunt vestile despre noi..Va pupam si va dorim o zi superba.
POZE CU NOI de David Christian
Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar umanitar pt David si alti copilasi speciali!.

flowerbee spune:
Apropos de joburi de traducator/interpret, cautand niste date pentru o lucrare, am intrat pe site-ul Uniunii Nationale a Executorilor Judecatoresti si apare o fereastra in care scrie ca sunt in cautare de traducator. Poate va intereseaza http://www.executori.ro/
Bee
Mamica de fetita dulce ALEXIA - MARIA (20.01.2009)
Doamne, ai grija de noi si de copiii nostri!

flowerbee spune:
Micola, Ale papa ceva mai bine, doar ce vrea ea, dar macar papa. E putin dar important este ca nu mai plange cand vede mancare. Ii dau orice, de la supa, la amandine de la Cofetaria Ana sau la focacia de la vreo trattoria. Important este sa nu ii mai fie teama sa manance.
Insa, de vreo 3 zile nu mai doarme la pranz si nu vrea sa se mai culce seara. Cand ne jucam, mi-a spus ca e visat urat si ca nu vrea sa doarma. Azi-noapte abia a adormit la 1.
Voi ce faceti?
Crisspy, f buna evolutia micutei! Sa o tineti tot asa.
Miere, sanatate lui Aidan.
Ingrid, eu sunt pro tratament. Nu are rost sa o lungesti.
Noi marti mergem la prima ora de Fast Track Kids Explorers. Abia astept sa vad daca ii place Alexiei.
Ma intorc la munca...
Bee
Mamica de fetita dulce ALEXIA - MARIA (20.01.2009)
Doamne, ai grija de noi si de copiii nostri!

bpaula spune:
Off Ledi, nu scapati de una si dati de alta . Sper sa isi revina David cu mancarea, mai sunt licurici care au fost mofturosi in concediu.
Marius aseara a mancat capsuni, o portie buna. Mai mancase la inceputul verii si apoi n-a mai vrut. Zilele astea a mai cules cu mami dar nu vroia sa manance. Insa aseara a dat de gust, sa vedem azi
A vrut si bomboane aseara, i-a zis mama mea ca nu mai sunt si ca nu are nici bani sa cumpere. Azi dimineata a vazut-o cu banii in mana si i-a zis: "vezi? avem bani, cumpeli bomboane"
Bee sper sa manance si Alexia tot mai bine

ttenzika spune:
'neata, nustiu daca ne mai tineti minte,noi am cam lipsit dar am revenit,sincer acasa nu mai am timp de nimic,noroc cu serviciul ca s-a bagat net-ul si de acum incolo pot intra
, noi suntem bine sanatoase,vad ca unele dintre voi sunteti la al doilea bebe
,bravo curajoaselor
,

ttenzika spune:
am revenit,dupa ce am mai citit cate ceva, oricum nu pot recupera cei 2 ani pierduti,dar vad ca sunteti bine,iar celor care au nevoie de sanatate va doresc din suflet sa veti parte de ea
Probleme cu gradinita vad ca aveti si voi,noi o sa incepem luni,si imi este groaza, ca nici nu am fost inca iar Alecsandra deja incepe cu:nu place,nu vleau
,am sa mai revin miercuri dupamasa,deoarece maine sunt plecata in team-building pana luni,iar serviciul il incep miercuri,si dupa cum am mai spus de acasa nici o sansa sa intru..nu am timp deloc
pana atunci va pup pe toate si pe toti licuricii,sa aveti grija de voi asa cum ati avut pana acuma
,poze cu noi gasit pe facebook,aici numai stiu cum se pune[banhttp://www.facebook.com/#!/profile.php?id=100000766779835g] ne gasiti aici:,nustiu daca merge,dar incercati si voi..daca nu cautati Cermian Hortenzia..si suntem acolo