Licurici de ianuarie-februarie 2009 (153)
Raspunsuri - Pagina 4

ingrid70 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui roxanaz Micola, gentamicina. dor injectiile dar asta e. eu asta as alege. cipro merge extrem de bine dar din pacate dupa cum ai zis si tu e destul de contraindicata copilasilor asa mici. Miere, uff, saraca de tine si saracul Aidan si urechiusele lui. date fiind tubuletele.. ar putea fi totusi un semn de mono. nu a cedat deloc durerea la ceva tylenol? Selene, imi pare rau de problemele tale. sper sa treaca. |

miereamara spune:
Rox, i-am dat doua doze de tylenol, una la 2 si una la 7. aia de la 2 nu a avut nici un efect...asta de la 7 vad ca i-a facut bine, cand am plecta eu la servici era vesel si vorbaret.
a avut o viroza saptamana asta, cu muci verzi si tuse, de aia zic ca poate e infectie la ureche, de obicei dureaza cam o zi pana se acumuleaza destul lichid ca sa poata fi drenat de tuburi. si in ziua aia il doare urechea. Vom vedea.
Tiny baby gator
Baby gator

Selene_Bunny spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ingrid70 Selene, te inteleg, si eu lucrez de acasa si alex trage de mine de nu se poate, si nu am randament cand face asa si lucrez noaptea. Asta e varsta, asa sunt toti. E mai greu sa lucrezi de acasa decat in deplasare (la birou) pt ca facem doua munci o data, si lucru, si copilul (daca copilul e mic si nu merge nici la gradi). Daca am merge la birou altcineva s-ar ocupa de copil in timpul asta si ne-am concentra doar la lucru. La 5-6-7 am fi acasa si ne-am ocupa de casa/copil. Asa, cand am o lucrare lucrez de la 8 dimineata pana la 2 noaptea cu pauzele de copil (mancat, schimbat, plimbat, jucat, fite si ce-o mai fi). Eu, cand am de lucru fac asa: ma trezesc la 8 (nu pot mai devreme pt ca ma culc tarziu) si pana se trezeste alex lucrez (asta cand nu se trezeste si el la 8), cand se trezeste el: il schimb, pun la pipi, papam, apoi pana pe la 10 incerc sa lucrez (cu un randament vai de capul lui) pe la ora 10 (uneori, nu tot timpul) il trimit cu bunica-sa 2 ore in parc si bag cat pot. Vine din parc ii dau sa manance il culc si mai bag 2 ore ca migul. Se trezeste ii dau sa manance si incerc iar sa lucrez pana vine sotul cand il dau in primire sa se descurce cu el (de pe la 6-7 seara) si lucrez iar pana pe la 2 noaptea, mai bine dupa ce adoarme ca, cat e treaz mai trage de mine. Cam 5 zile dureaza la mine o lucrare, si am cam 1-2 max 3 pe luna si in timpul asta nu fac curat, nu bag la spalat, nu gatesc, nu ies afara din casa, nu fac nimic in plus (cred ca nici pe mine nu ma spal) ca nu as mai termina la timpul stabilit cu clientul. Face sotul ce poate cand vine de la lucru si asta e, cu D-zeu inainte. Tot ce imi doresc e sa nu ma imbolnavesc eu sau el cand am de lucru. Atat. |
Exact asa si eu. Daria face asa si pentru ca se teme ca o parasesc, ca plec fara ea nu stiu pe unde. In ciuda asigurarilor si dragalelilor si iubitului si pupicilor.
Ia, de-abia acum am apucat si eu sa fac un dus. Dupa doua zile!!! Si am si bagat la spalat, sa se usuce pana maine, ca imi trebuie ceva din rufele alea pentru drum.
Ieri am stat vreo 9 ore la calculator, am bagat si eu ca MIG-ul, precum spui, si asta o sa fac si acum. Azi macar am spalat vasele, pauza de odihnit ochii, si am fiert niste paste, ieri nici sa spal o farfurie nu m-am ridicat.
Am si uitat sa o felicit pe Ioana (asparagus)...

Blogul meu - de la noi, pentru ei!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
Lucrusoare de vanzare...

roxanaz spune:
Ingrid nu si nu combinatiilor. scrie ca e sensibil la gentamicina - apoi aia e.
complet de acord ca la birou se munceste mai bine ca acasa. asta a fost motivul ptr care eu m-am intors la servici. acasa si munca de acasa, si copiii, si treburile de la servici.. era mult prea mult.
Miere, am inteles. deci stai inca ziua asta sa vezi ce si cum. sper sa treaca!
si asa, ca ironia sortii, va puteti imagina ca am nevoie de om cunoscator de limba engleza (nu bine, ci foarte bine) si nu gasesc?

bpaula spune:
Ingrid sper sa luati decizia cea mai buna si sa scapati de grozavenia asta
Selene sper sa se aseze si la tine lucrurile si sa va linistiti.
Miere ufff, ce rau imi pare pentru Aidan si pentru tine ca nu te-ai putut odihni. Sper sa nu fie nimic grav
Micola Marius a mers sambata cu bunicii la o nunta dar la 22 era acasa si pus in pat la somn. El oricum mai devreme nu se culca nici acasa.
Eu am dormit prost azi noapte, adorm tarziu si ma trezesc foarte devreme, iar azi noapte am avut si insomnii. Marius e la ai mei de saptamana trecuta, trebuia sa vina in week-end dar a zis mami sa il mai lasam o saptamana. Initial am zis NU categoric, mi-i dor de el, nu mi se pare nici normal sa il tin atata departe de noi. Dar apoi am analizat mai mult, acolo e liber, azi scotea sfecla din gradina cu bunica si scotocea si el prin pamant, alearga, se joaca, nu plange dupa noi deloc, face la olita.
Eu tot mai greu parca merg, dupa 30 min mi se intareste burta de ma misc in reluare, parca imi si pare rau ca am anuntat la munca ca merg pana la final de octombrie si nu mi-am predat treburile mai repede. Sa vad ce zice si medicul saptamana viitoare. Nu stiu cum as face insa fata daca ar trebui sa ies in parc cu MArius si sa stau dupa el.

sdcristian spune:
hello gagici
remember me?
miere arati tare bine, naty e tare frumoasa scolarita voastra
eu va citesc zilnic dar nu am putere sa raspund, e greu domnule cu alaptatul asta, cel mai greu lucru de pana acuma
carol merge la gradi, sapt trecuta a fost bolnav, am stat cu 2 copii acasa, nu mai vrea sa ia medicamente - el era fanatic dupa ele - patrick ma sugea de zici ca venea sfarsitul lumii.... eu vroiam sa plec in lume
acuma suge pat cam la 2 ore, ceea ce mie mi se pare lux, saptamana trecuta a fost zi lumina. ma rupe. i se zice deja grasimea voastra, are spre 7 kg la nici 3 luni, io cad de pe picioare, vineri aproape am ramas fara lapte, asa ca am decis o data pe zi ia si biberon, ca atunci mi-am dat seam ca nu se stie deloc cu el, si la urgenta nu am ce face, nu-l accepta.da evident il ia doar de la cristi, ca de la mine nu vrea, cand ma vede deja face ochii mari si plecicaie din buze de fericire. si nu mai vreau sa ajung la 50 de kg iarasi
cu carol ne luptam cu mancarea in schimb, a slabit 1 kg, la gradi amcar mananca, acasa in schimb primeste prea multe dulciuri si nu mananca nimic. da nu de la mine ci de la soacra ca azi a mers sa-i ia un barni... si a venit cu 2 barni si un set de danonino. si cand copilu deja urla nino nino ma intreaba daca e voie sa-i dea...
da a luat in 2 sapt de gradi 3 buline rosii mici si azi uma maaare si a primit un fulger, io credeam ca daca-l las sa aleaga scap cu o minge de 3 lei. ei na, a vazut sta pe raftul cel mai de jos, eu nu vazusem pericolul
uneori mi se pare ca am 100 de copii, ca asa insomniac ca patrik io nu am mai vazut, asta e un bebe care tre sa dai slujbe sa doarma ziua. macar carol il iubeste si-l tot gadila, da cam tipa la el (de drag) si ala mic deja se trage tot cand il vede pe carol venind. cum am creezut eu ca fac fata la 2 nu stiu, dar acuma nu prea am de ales.
plus ca am o noua manie pt curatenie - mi-am gasit si io preocupare - si vreau sa ma apuc de un curs acuma, noroc ca e la idd, ca am planuri mari de viata si doresc modificari majore
mama de Carol (29.12.2008) si Patrick (04.07.2011)
blog
http://s288.photobucket.com/home/cristi_2003

miereamara spune:
Cristi am vazut poze cu flacaii, tare dragalasi sunt!
Clar e infectie la ureche, a inceput sa dreneze, i-a curs mult si deja nu il mai deranjeaza asa de rau, m-am mai linistit, bine ca e doar la o ureche.
Tiny baby gator
Baby gator