Licurici de ianuarie-februarie 2009 (153)
Raspunsuri - Pagina 9
Selene_Bunny spune:
Noi suntem inca la Cluj si Daria e si mai nazdravana decat era... Au observat si rudele ca e ceva in neregula...
Blogul meu - de la noi, pentru ei!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
Lucrusoare de vanzare...
oanaq spune:
Mai, nu mai stiu ce sa cred despre pacatosul asta de virus. Uite ce citisem eu pe net legat de mono: "Most individuals exposed to people with infectious mononucleosis have previously been infected with EBV and are not at risk for infectious mononucleosis. In addition, transmission of EBV requires intimate contact with the saliva (found in the mouth) of an infected person. Transmission of this virus through the air or blood does not normally occur. The incubation period, or the time from infection to appearance of symptoms, ranges from 4 to 6 weeks. Persons with infectious mononucleosis may be able to spread the infection to others for a period of weeks. However, no special precautions or isolation procedures are recommended, since the virus is also found frequently in the saliva of healthy people. In fact, many healthy people can carry and spread the virus intermittently for life. These people are usually the primary reservoir for person-to-person transmission. For this reason, transmission of the virus is almost impossible to prevent." (http://www.cdc.gov/ncidod/diseases/ebv.htm) Cum Luca a facut chestia anul trecut, sper din suflet sa nu se reactiveze mizeria asta de mono si sa-l afecteze cumva si pe Felix.Dar durerile de articulatii sunt de la mono? Iarasi mi s-a plans azi ca-l dor la ambii genunchi...Parca nici nu l-as duce sa-i faca mii de teste. Are oroare de spitale de cand a facut o gingivo-stomatita hepatica, o grozavie simptom.
miereamara spune:
Pai asa mi s=a spus si mie, ca se transmite prin saliva...dar trebuie sa fim atenti in special pt ca e vorba de un newborn. Aidan a facut temperatura 106 (42 C) iti dai seama ce periculos ar fi pt un nou nascut sa faca temperatura asta? Asa s-a manifestat la A. nenorocirea asta de virus.
La gradinita ne-au spus ca e ok sa mearga, chiar si in perioada activa a bolii tocmai din motivele enumerate de tine.
Si el se mai plange uneori ca il dor articulatiile de la genunchi, eu cred ca e posibil sa fie de la asta.
Tiny baby gator
Baby gator
roxanaz spune:
buna dimineata!
pe unde umblati azi?
Criss sper sa isi revina mandruta cu mancarea. succes mult si cu gelozia lui Razvan - este absolut normala. va trece in timp, cooptati-l la treburile casnice si jucati-va impreuna. a fost la noi, la 5 ani diferenta, daramite la 2....
Miere sper ca e ok Aidan.
va pup, sa aveti o zi buna!
anna-mama spune:
Neata,
Ce faceti? Toata lumea sper ca e sanatoasa si fericita!!!!
Rox, ce-ti mai fac puiutii? Eva (ahhh, ce-mi place numele
) tot nazdravana? 
de steluta norocoasa Luca-Vlad si
29+ cu
minunea mea roz
e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR
Porumbita spune:
salutare si de la noi!
am tras chiulul dar sper ca nu ne-ati uitat;
doar cap asta am apucat sa il frunzaresc, dc imi scapa ceva poate ma puneti si pe mine la curent
asparagusfelicitari si sarcina usoara
miere mie nu imi pari grasa deloc; sanantate lui Aidan
micola nu am avut decat 2 party uri la care sa mergem pana noaptea tarziu si la 9 l-am dus acasa;
crisspy sper sa fie doar o faza cu Andra
bee cum a fost ora la fast track?
ingrid dc chiar e necesar tratamentul mai bine acum decat mai tarziu
sdcristian ce-ti veni cu curatenia? ![]()
bpaula nu prea mi se pare corect cu marirea aia sa o pierzi; nu se poate discuta cu seful sau cine e responsabil?
Carmen_Marieta spune:
Salutare si de la noi,
dupa cateva zile in care Elena a mai mancat cate ceva, a revenit la faza cu "iar numai lapte" m-a termina.. 
nu pot sa o las nemancata.. off
Azi Stefan a fost prima zi la gradi, si spre surprinderea noastra nu a plans deloc, a mancat, a dansat, iar cand l-am luat nu voia sa plece. Cand l-am dezbracat acasa a zis sa punem "giodanu" si "ticou" cu Spider man sus ca le ia maine la "scoala". Asa ca poate scapam de
Poate reusesc sa pun ceva poze..
Va pupicesc pe toate.
bpaula spune:
O noua saptamana...mai sunt 4 de munca, cred.
Porumbita cu marirea o sa astept sfarsitul lunii cand o sa mi se faca oricum evaluarea targeturilor si atunci o sa vad ce zice sefa directa. In principiu ea nu prea poate face nimic ca na, exista o procedura si trebuie respectata.
Mi-a mai venit mie o idee creata dar astept discutia cu ea, poate nici nu merit marire
.
In alta ordine de idei sunt obosita moarta. Ultimele 2 nopti am dormit cate 3-4 ore si alea impartite pe bucati. Cred ca se pregateste si organismul in caz ca o sa doarma si bebe 2 la fel de "bine" ca Marius. Nici ziua nu pot dormi, ceea ce e ciudat, cand il aveam pe Marius acasa si veneam de la munci ma prindea somnul si nu ma lasa el.
Cred ca a inceput sa ii fie dor de noi ca ii zice la mami cand se uita la trenuri ca merg "a tati Vali". In rest mananca mai bine, e vesel, mai are si crize de personalitate si plange dupa tatal meu cand pleaca la servici. Abia astept sa vina sambata sa il vad.
roxanaz spune:
buna dimineata
Anna, merci de intrebare, ce sa faca? maimutarii. Patrick cu scoala, Eva ofticata ca vrea si ea.. diverse. sunt intr-o perioada de cafteli continue, si daca nu-s cafteli sunt chiraieli unul la altul.
Paula, nu mai e mult nici cu munca asta
. cred ca de abia astepti sa il iei pe Marius acasa.
Carmen, Criss, sper sa inceapa sa manance domnisoarele recalcitrante ![]()
schimbul III pe unde ati umblat ieri?
va pup, sa aveti o zi buna!
Carmen_Marieta spune:
Roxana sa speram, ieri i-am facut mar copt cu branzica, a luat cateva lingurite si apoi i-am dat completare lapte pe care bineinteles l-a terminat imediat. Ea mananca dar mananca laptele..
Azi l-a gradi s-a lasat cu plansete, nu ca nu voia acolo ci sa stau si eu
, am sunat si e calm acum era la masa..