Dulceturile si papanasii petrec pe 1 oct (437)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihailescu teodora spune:

Citat:
citat din mesajul lui luy

Alina, sunt in ceata totala cu tortul, pt ca au inceput sa apara semne de intrebare pe lista de participanti si nu mai imi iese bugetul .
Mi-aduc aminte si discutiile de anul trecut in legatura cu tortul, atunci am renuntat la Biscottino pt ca nu ne ajungeau banii. Dar daca informatia Teodorei este corecta ( si eu cred - sper ! ca e ), atunci e ok sa mergem pe aceasta varianta, si eu il prefer. Nu cred ca in alta parte diferentele ar fi semnificative, din cate inteleg in jur de 60 lei/kg este in general.

Am sa reiau lista cu participantii si am sa cer reconfirmare ferma de la fiecare, sa stiu care este suma minima pe care ne putem baza.

Luy, mamica de Maria Teodora ( 25 aug 2007 ) si Irina Alexandra ( 21 sept 2010 )

http://www.agapitos.ro/products.php?prodID=71

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Eu i-am luat lui Yanis cu 43 roni, de la Piticot, un super tort. Pe langa faptul ca designul a fost foarte tare, tortul era extrem de gustos, combinatie de cioco alba cu normala, imbracat in martipan. Deci exista si mai ieftine.
Noi am ales trenuletul Thomas cu vagoane, floricele si norisori, sine si tot tacamul. Fiecare vagon ave cate un animalut in el. Yanis a fost foarte incantat.

ANNISIA, mami de YANIS si surioara lui FRANCESCA (22+)

Micul Yanis creste mare

Suriorul lui Yanis

Praslea cel voinic si perele de aur (ca mere avea mama inainte de odiseea in 40 de saptamani)...

"Nu-i nimeni drac si nimeni sfânt!
Credinta-i val, iubirea vânt
Si viata fum!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihailescu teodora spune:

Annisia,deci e Francesca
Hmmmm,mami,nu-ti vad bine toate bijou-urile.....
Sa fie norocoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Ioana , trandafiras frumos, sa ai parte numai de bucurii si sa fii sanatoasa!Carpatina, sa va traiasca fetita, sa va bucurati de ea!

Multumesc tuturor pentru urari. Sa curga sampania ! Pentru dulciuri zic sa contam pe Carpatina.

Vad ca am si surprize placute de dimineata, vesti de la Maria si semnatura cu fititza a Annisiei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiciDe2007 spune:

Annisia felicitari pentru Francesca !

Unde este cofetaria Piticot ? Nu va place in poster cu papanashii, sa imi trimiti si mie poza cu Yanis ? ( ti-am trimis mail saptamana trecuta )
Si la party nu vreti sa veniti ?

Mergi la inceput

Piticot e in mai multe locatii. Sigur le gasim pe net. Eu stiu in Drumul Taberei si in Rahova, dar am vazut si mai central. In fiecare an ii fac torturile acolo si nu m-au dezamagit niciodata. Plus ca 20 de roni la kg, e totusi o suma.
Nu stiu care e faza cu poza lui Yanis. Banuiesc ca era Luy sub acoperire. Hihihihi. Astept detalii si trimit.
Legat de party, nu stiu ce sa spun. Ar trebui sa vin cu B, ca el e donatorul subiectului. Vedem. Am citit detaliile si stiu locatia. Ma lamuresc zilele astea si anunt.

Micul Yanis creste mare

Surioara lui Yanis

Praslea cel voinic si perele de aur (ca mere avea mama inainte de odiseea in 40 de saptamani)...

Si viata fum!"

Mergi la inceput

http://www.piticot.ro/

Micul Yanis creste mare

Surioara lui Yanis

Si viata fum!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Da, eu ramasesem logata cu userul comun .
Am nevoie de o poza cu Yanis pt posterul papanashilor si pt felicitarea personalizata. Trimit acum mesaj privat cu adresa mea de mail.

Luy, mamica de Maria Teodora ( 25 aug 2007 ) si Irina Alexandra ( 21 sept 2010 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crishtina spune:

La multi ani Ioana scumpica! Sa fii fericita si sanatoasa! Pupici si mamei tale

La multi ani Roxana! Numai bine iti doresc!

Mergi la inceput

Uitati tortul. E in mai multe pozici. NU mai stiu daca vi le-am aratat... Hihihih...

http://family.webshots.com/photo/2716214560101620375dioSDl

Micul Yanis creste mare

Surioara lui Yanis

Si viata fum!"

Mergi la inceput