Dulceturile si papanasii petrec pe 1 oct (437)
Raspunsuri - Pagina 4
bikmaria spune:
LA MULTI ANI draga Roxana
LA MULTI ANI frumoasa Ioana,
draga Duamna sa-ti traiasca fata 
Luiza un mare buchet de
pentru tot ce faci
alinkav spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui luy Alina, multumesc de oferta, eu stau mai prost cu memoria ... ![]() Cate kg ar trebui sa aiba un tort pt 50 pers ? Cred ca ar trebui sa socotim 50 x 0.15kg = 7.5 kg Care mai sunt preturile pe kg ? Luy, mamica de Maria Teodora ( 25 aug 2007 ) si Irina Alexandra ( 21 sept 2010 ) |
Wow 50 de persoane?
Ramane Biscottino?Ce forma?As vrea sa comand cat mai repede, sa nu am vreo surpriza!
mihailescu teodora spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui alinkav
Wow 50 de persoane? Ramane Biscottino?Ce forma?As vrea sa comand cat mai repede, sa nu am vreo surpriza! Alina, Alexandru Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007 |
E 68 roni kg de Biscotino!
Si eu zic ca e mult 7.5 kg!
Un 6 kg e arhisuficient!
Si eu s-ar putea sa vin doar cu Mihnea,inca nu stie tati daca e liber sambata dimi(teoretic este,dar practic mai intervine cate ceva)!

La multi ani,cumatra draga!!!!Stii bine ce iti doresc!![]()

La multi ani,Ioana!!!!!Sa-ti fie viata o simfonie in culori,la fel ca minunatiile pregatite de mami&buni 

N-ati mai zis nimic de tombola si cadouri-mai respectam obiceiul???
Rapunzel cred ca e potrivita
!Mihnea am observat ca nu se da in vant dupa personaje masculine,dar o adora pe ACZ!
Gabriela77 spune:
La Multi Ani, Ioana!!!!
Sa fii sanatoasa, fericita si voioasa, trandafir drag!
La Multi Ani, Roxana!
Sa fii fericita si sa te bucuri de copiii tai minunati!
Va doresc o saptamana minunata si va pup cu drag!
Gabriela, mami de
Sara Ioana (29.08.2007) si
Ana Sofia(21.01.2010)
cum au venit pe lume printesele mele
luy spune:
La multi ani Andrei !
La multi ani Tudor !
La multi ani Dean !
Sa cresteti mari si sa fiti fericiti !
Luy,
mamica de
Maria Teodora
( 25 aug 2007 ) si
Irina Alexandra
( 21 sept 2010 )
luy spune:
Alina, sunt in ceata totala cu tortul, pt ca au inceput sa apara semne de intrebare pe lista de participanti si nu mai imi iese bugetul 
.
Mi-aduc aminte si discutiile de anul trecut in legatura cu tortul, atunci am renuntat la Biscottino pt ca nu ne ajungeau banii. Dar daca informatia Teodorei este corecta ( si eu cred - sper ! ca e
), atunci e ok sa mergem pe aceasta varianta, si eu il prefer. Nu cred ca in alta parte diferentele ar fi semnificative, din cate inteleg in jur de 60 lei/kg este in general.
Am sa reiau lista cu participantii si am sa cer reconfirmare ferma de la fiecare, sa stiu care este suma minima pe care ne putem baza.
Luy,
mamica de
Maria Teodora
( 25 aug 2007 ) si
Irina Alexandra
( 21 sept 2010 )
luy spune:
Da, Teo, bineinteles ca se face tombola, cadoul ramane in valoare de 60 lei. Cum sa plece copiii fara cadouri de la party ?
Imediat adaug in postarea de pe prima pagina, desi nu stiu cate persoane citesc acolo.
Luy,
mamica de
Maria Teodora
( 25 aug 2007 ) si
Irina Alexandra
( 21 sept 2010 )