Dulceturile si papanasii petrec pe 1 oct (437)
Raspunsuri - Pagina 6
Erina spune:
Buna dimineata!!!
La multi ani Roxana, sa ai mereu inima senina si sufeletul indragostit!!! Petrecere frumoasa!!!
La multi ani trandafiras delicat Ioana. Urarile extinse pe FB.
Annisia felicitari pentru Francesca!
Am trimis link la pozele petrecerii de la PN cu rudele pe e-mail. Momentele cele mai animate cu baloane de sapun etc le-am filmat.
Dria a primit cadouri f inspirate de genul craft, multe rochite si hainute chic.
Luiza te sun.
luy spune:
Precizare : pt ca fiecare copil sa primeasca un cadou potrivit, vom face ca si anul trecut 2 tombole, una pt fetite si una pt baieti.
Asadar, mamicile de fetite cumpara cadou pt fetita, iar mamicile de baieti cadou pt baiat.
Luy,
mamica de
Maria Teodora
( 25 aug 2007 ) si
Irina Alexandra
( 21 sept 2010 )
Pinacolada spune:
Super pozele Annisia!!! Felicitari pentru Francesca! Yannis deja e barbatel! E tare dragut!![]()
Sigur ca ajung 6 kg de tort, cu varf si indesat:))
Ahaaaa vine Rapunzel sa se topeasca baietii de dragul ei!
La MULTI ANI Roxana, sa fii sanatoasa si fericita!

mandarinutza spune:
La multi ani Roxana! Petrecere frumoasa alaturi de familie si de cei dragi!
La multi ani Ioana! mami felicitari pentru tort si prajituri, esti artista!Am vazut-o si pe frumoasa sarbatorita, o scumpica!
mandarinutza spune:
Annisia, felicitari pentru Francesca si sarcina usoara in continuare. Poate ajungeti si voi la party.
Luy, noi venim sigur sambata. Pentru tort, e suficient 6 kg, in general stiu ca se ia in considerare 100 g per portie, iar la noi de pilda Filip nu mananca o portie, doar o sa ii dau sa guste putin de la mine.
Erina, am vazut si pozele de la party. Daria e adorabila in costumul de printesa, cred ca s-a distrat de minune.
cecilia L spune:
La multi ani , Roxana!!!!!!
La multi ani tuturor sarbatoritilor din ultimele zile, nu nominalizez pentru ca nu vreau sa uit pe cineva
Luy am citit prima pagina si fugitiv printre randuri....confirm, eu si Cristi spunem prezent, am retinut restul de amanunte....
Sper sa mai intru pana sambata.
Cecilia si
Cristian Matei (07.09.2007)
ceamica spune:
Ioana
. Carpatina 
ai o fata de nota maxima
. Cam tarziu sa mai intreb daca a ramas niste tort ![]()
Roxana
. Sa ai o viata plina de culoare , savoare si sens. Petrecere frumoasa si sambata .
eu am primit din pozele de la petrecere la iarba verde, m-am enervat suficient , asa ca m-am hotarat ca de acum inainte daca vreau poze sa-mi fac
. inca nu le-am incarcat dar imediat ce o fac va trimit invitatie pe email
Elena
multumesc tare mult ! vin in cizme la petrecere
. F frumos la petrecerea Dariei
stati asa : care sunt limitele minime de sanatate admise , ca de simtit cu musca pe caciula oricum ma simt. Vreau sa vin insa poate nu apreciez bine situatia. As vrea sa-mi spuneti daca ma primiti , fara sa creada cineva ca-i port pica daca spune nu veni . Sunt mai matura de atat![]()
Sa va zic : am stat in casa , maine fac 3 zile de la debutul bolii , deci sambata va fi inceputul celei de-a 6-a zi. Imi mai curge nasul si tusesc din cand in cand.N-am facut febra deloc .Sebastian e bine si oricum vineri mergem sa ne dea acceptul pentru gradi asa ca mai trecem inca un test de sanatate pentru colectivitate.
Din cate stiu nu mai sunt contagioasa. gresesc?
Felicitari pentru culoarea caruciorului Annisia !
Gabriela77 spune:
Erina, minunata Daria! Se vede de la o posta ca tare reusita a fost petrecerea!Super!

Annisia, felicitari pt Francesca, tare ma bucur de vesti!
Gabriela, mami de
Sara Ioana (29.08.2007) si
Ana Sofia(21.01.2010)
cum au venit pe lume printesele mele