Dulceturile si papanasii petrec pe 1 oct (437)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bernix spune:

Buna dimineata, fete dragi!

As zice haideti la cafea, daca n-ar trebui sa curga sampania: e ziua meaaaa!!!! Let's party!

Sa continuam frumos saptamana asta inceputa ieri cu sarbatoriti de soi - La multi ani, Roxana si Trandafiras de carpatina! (ce tort!, ce prajituri!).

Mergi la inceput

La multi ani copilasilor nascuti in ultimele zile, ca - organizata cum sunt - iar am ratat sa-i urez la momentul sarbatoririi!

Am vazut poze de la petrecerea Dariei, asa delicata si dulce fetita ai, Erina! Sa-ti traiasca!

Ema, io zic ca esti apta de petrecere. Si oricum n-as vrea sa te ratez, cum n-as vrea s-o ratez pe niciuna dintre voi, ca tare ara ne intalnim!

Luy, fantastica esti cu organizarea! Sa zici daca e nevoie de ajutor cu decorarea. Poate intre muceala Anei, job-ul lui Bobo, serviciul meu si bolile parintilor reusesc cumva sa-mi aduc aporul.

Mergi la inceput

Fata mea e usor mucioasa si tuseste uscat, asa ca saptamana asta sta acasa cu taica-su care nu-i maxim de inglotat la job. Trebuie sa se faca bine ca nu vreau sa ratam iar petrecerea!

Mergi la inceput

Annisia, sa-ti traiasca baiatul cel mare si mamaruta Francesca ce va sa vine! Va fi Annisia Francesca?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihailescu teodora spune:

Citat:
citat din mesajul lui ceamica

Ioana . Carpatina ai o fata de nota maxima . Cam tarziu sa mai intreb daca a ramas niste tort

Roxana . Sa ai o viata plina de culoare , savoare si sens. Petrecere frumoasa si sambata .

eu am primit din pozele de la petrecere la iarba verde, m-am enervat suficient , asa ca m-am hotarat ca de acum inainte daca vreau poze sa-mi fac. inca nu le-am incarcat dar imediat ce o fac va trimit invitatie pe email

Elena multumesc tare mult ! vin in cizme la petrecere. F frumos la petrecerea Dariei

stati asa : care sunt limitele minime de sanatate admise , ca de simtit cu musca pe caciula oricum ma simt. Vreau sa vin insa poate nu apreciez bine situatia. As vrea sa-mi spuneti daca ma primiti , fara sa creada cineva ca-i port pica daca spune nu veni . Sunt mai matura de atat
Sa va zic : am stat in casa , maine fac 3 zile de la debutul bolii , deci sambata va fi inceputul celei de-a 6-a zi. Imi mai curge nasul si tusesc din cand in cand.N-am facut febra deloc .Sebastian e bine si oricum vineri mergem sa ne dea acceptul pentru gradi asa ca mai trecem inca un test de sanatate pentru colectivitate.
Din cate stiu nu mai sunt contagioasa. gresesc?

Felicitari pentru culoarea caruciorului Annisia !

Ema , mamica lui Sebastian ( 21sept 2007 )
http://community.webshots.com/user/ceamica

Io zic sa ne izolam intr-un colt! Ne luam de manuta si sporovaim ca si eu am aceleasi simptome,doar ca la mine se fac 3 saptamani de la debut si n-a luat nimeni nimic pina acum(Doamne fereste sa si ia)!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihailescu teodora spune:

La multi ani,Bernixule!!!!!
sa fii sanatoasa si sa te bucuri de toti cei dragi tie!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

Sa nu uitati si de mine!Ca si eu trebuie sa fiu tinuta la distanta!Sper ca pana sambata sa fiu in forma maxima!

Dragele mele, hotaram ceva azi????Ca timpul zboara!

Luy, mai stii cat ne-a dus tortul din primul an? Ca era destul de mare si destul de biscottino!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

Bernix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Dragele mele, multumim din suflet pentru toate gandurile pe care le-ati trimis catre noi! Va intoarcem aceleasi urari de bine, sanatate, viata lunga si frumoasa! Suntem fericite ca apartinem aceleasi familii!

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Dragele mele, va multumesc din suflet de urari, pe forum sau telefon.

Am avut o zi tare frumoasa, cu multa lume care s-a gandit la mine, chiar prieteni cu care nu vorbisem de ani. Am primit mesaje de la oameni la care nu ma asteptam, care nu imi sunt apropiati, si pentru ca am plecat cu bratele pline de flori am primit urari pe strada. In ciuda faptului ca am avut o zi foarte grea la munca, am reusit sa chefuiesc si cu prietenele, si la birou, si acasa. Mi s-au facut surprize extraordinare si am primit cadouri din suflet, si cred ca m-am bucurat ca un copil, desi nu eram in mare dispozitie aniversara la inceput.

Alexandra a fost exceptionala, mi-a servit masa, sampania, mi-a pregatit jocuri (scaunele muzicale si ghiceste la ce ma gandesc), si mi-au cantat amandoi asa tare de ma dureau urechile.

Acum e randul altor sarbatoriti, si o imbratisez cu drag pe Bernix careia ii doresc , multa sanatate, bucurii si dorinte implinite!

Multa sanatate doresc tuturor mamicilor bolnavioare, sa va reveniti si sa fiti in forma pentru party ca sa va distrati si pentru mine. Bineeee?

Cu treburi administrative si povestiri diverse revin mai pe dupa-amiaza, sper, ca am zi grea si azi. Incurcasem zilele si orele si uitasem de cateva intalniri cu consultantii, incat a trebuit sa anulez vizionarea de bone de azi. Las pe maine, desi e vitala treaba. Va explic ce si cum dupa 4 cand pleaca puhoiul cu chef de munca.

Mergi la inceput