Fiv la Sibiu(33)
Raspunsuri - Pagina 6
lorelei78 spune:
adinutapop,sunt bine si sper sa vin si eu cu vesti bune aici!Tu ce faci?
printe,succes maxim in primul rand!Sa fie cu 2 liniute si sa te gravidesti din prima !In primul an congelarea e gratuita la Polisano!
Cand Dumnezeu spune NU ,are pentru tine un DA mai mare.
adinutapop spune:
Printe, sa dea Dumnezeu sa vezi cat mai repede liniutele mult dorite.
Lorelei, trebuie sa fac intr-un viitor apropiat inseminarea. Tu cand faci urmatorul FIV?
Mult succes tuturor fetelor!
printe spune:
avem 6 embrionasi. Din 13 ovocite , 10 au fost mature si 6 s-au fecndat. Daca maine avem cel putin 3 care merg bine mergem cu ei in z5. Eu sper sa mearga bine, dar nu prea mai sper sa am de congelat.
Sperma sotului cica a fost deastru, la morfologie a cel mai nasol, si a fost si putina. Au zis ca le-a fost un pic dificil sa gaseasca cativa normal sa-i injecteze prin ICSI.
De acum sa ne rugam ca astia sa reziste cat mai mult si cat mai multi. Doamne ajuta.
Pana maine o sa mi se para o vesnicie ...
uratica spune:
printe-asa cu a zis si lore primul an e gratuita congelarea.
la mine eu am fost problema-hidrosalpinx bilateral!
cat despre embrionasi-e bine si 6-oricum prima zi e critica!la mine 7 au rezistat pana inainte de et-doi nu mi i-a mai congelat ptr ca nu se mai dezvoltau cum trebuia-asa ca 2 mi i-a pus in burtica(si s-au prins amandoi-numai ca in 9 saptamani unul s-a oprit in evolutie si am ramas cu o piticoata care vroia ea sa iasa la 7 luni dra am remediat sittuatia) si 3 ii am la gheata!asa ca e posibil ca la tine sa ramana toti 6 pana la final-avand in vedere ca ai facut icsi!si sa stii ca se ramane si cu embrioni de ziua 3!asa ca nu dispera!
lore-tu ce mai faci?ai facut si mutatiile?cand ai de gand sa iti iei bebelusii acasica?
fetelor-
Doamne ajuta pana la capat!
+33 fetita
maria81 spune:
printe si felicitari pt cei 6 embrionasi.
Doamne ajuta sa reziste toti! si acum te anunta zilnic despre starea lor?
Mutatia MTHFR 1298 A>C heterozigota, FVL pozitiv, 3 IA nereusite, 1 FIV nereusit
printe spune:
uratica, maria, multumesc de incurajare.
Incerc sa-mi mentin optimismul, si ma rog ca puiutii mei a reziste pana luni, si macar unu sa creasca mare la mine in burtica.
Da, zilnic a zis, maine ma suna tot asa in jurrul orei 11.
maria81 spune:
printe sunt sigura ca va fi totul bine si cu beta mareeee
Mutatia MTHFR 1298 A>C heterozigota, FVL pozitiv, 3 IA nereusite, 1 FIV nereusit
evanescence spune:
printe felicitari !!! 6 embrioni e super bine,sa dea Domnul sa fie totul bine pana la capat,daca faci cu blasto e foarte bine ai sanse mult mai bune,oricum ai avut o productie buna 13 foliculi e ceva ... sotul probabil a avut si emotii si stresul dinaintea unei proceduri FIV e mare si din pacate afecteaza calitatea spermei din ziua punctiei,am citit de multe cazuri din astea cand spermograma era cea mai rea fix in ziua punctiei offf
si eu am emotii din cauza asta,ii dau sotului vit C si polen cu miere in fiecare zi pana la punctie,sa speram ca ajuta...ca si la noi va fii cazul de ICSI
iti tin pumnii pana luni ca sigur vor ajunge blasto,ai incredere !!!
cum te mai simti? te mai doare burtica ?
"Sa nu uitam sa ne bucuram de Viata"