Fiv la Sibiu(33)
Raspunsuri - Pagina 7
printe spune:
eva, multumesc de sustinere.
Si eu i-am dat de toate de mult timp...nu au avut nici un efect. E adevarat ca stresul si-a spus cuvantul, a zis ca a fost putina si s-a chinuit :(.
Noi cele mai bunicele spermograme le-am avut cand a recoltat acasa.Insa asta nu ma ajuta pentru ca natural cam slabe sanse, desi o data am ramas si natural, chiar cu o asa spermograma proasta. Deci D-zeu face minuni, am sa ma rog la el sa mai faca o minune si de data asta!
Doamne ajuta si la voi sa reusiti.
gabriela_tutuianu spune:
lasa ca acum chiar daca au fost putini , astia au fost de calitate . si spre sa fie ultima voastra incercare ,adica sa fie cu bb sanatos si cuminte .
sialin spune:
Salutare ,
am depus dosarul la Brasov , o sa fac fiv chair daca nu se aproba , asa ca mai am de facut in ziua 8 histeroscopia .
Acum as vrea sa stiu daca trebuie sa fac si alteceva ( sa beau ceva ceaiuri sau pastile pe baza de plante ) , sau nu ..........
Nu stiu exact cand o sa fie sper ca in octombrie sau noiembrie .
Multumesc frumos .
o zi buna !
printe spune:
avem 2 campioni care ii vom transfera maine. 2 s-au oprit din evolutie si inca 2 care nu merg foarte bine dar embrioloaga a zis ca merge cu ei pana luni si daca nu se opresesc din evolutie ii ingheata. Chiar de ramane doar unul, il ingheata si pe acela.
A zis ca astia 2 arata foarte frumos si e pacat sa-i tinem pana luni pentru ca in uter e mediul lor si e mai bundecat in laborator. Acum ne rugam ca astia 2 sa fie cei norosi. Doamne ajuta!
maria81 spune:
Doamne ajuta printe sa fie lipiciosi
Mutatia MTHFR 1298 A>C heterozigota, FVL pozitiv, 3 IA nereusite, 1 FIV nereusit
printe spune:
multumesc maria.
nu stiu daca decizia a fost una buna, embrioloaga asta ne-a sugerat si am hot sa mergem pe mana ei. Sper ca macar unu din ce doi sa se prinda. Stiu ca blastocistii au mai multe sanse, embrioloaga a zis ca degeaba is de ziua 5 daca nu sunt de calitate, si ca sunt snase si cu z3. Doamne ajuta sa fie bine.
maria81 spune:
printe si eu zic la fel sa mergeti pe mana embriologului
iti tin pumnii pt maine
Doamne ajuta sa fie lipiciosi
Mutatia MTHFR 1298 A>C heterozigota, FVL pozitiv, 3 IA nereusite, 1 FIV nereusit
lelu spune:
printe curaj, fi optimista, pregateste terenul in burtica, nu mai strange energii negative, serios vorbesc, fi cat se poate de optimista si adu la tine energii pozitive
Eu am avut la fel 2 buni si 2 plapanzi, din care 1 mergea foarte greu.
In urma discutiei cu embriologa am ajuns la concluzia sa-i punem pe toti 3 si la fel au fost de Z3 si .... Doamne ajuta! sa-u prins doi dar in final am ramas cu unu
In legatura cu stresul la colectarea de sperma, si la sotul meu a fost cam nasol, ca sala aceea e asa de ... not private... si inghesuita incat numai chef de donat nu au baietii dar spre surprinderea noastra a fost buna totusi.
Ar trebui sa mai lucre la treaba asta cei de la Polisano, deoarece e o chestiune foarte importanta si iata ce se poate intampla...
11+ Doamne, ajuta-ne sa fie bine pana la capat!
printe spune:
multumesc lelu de incuajare. Daca ai sti cate sperante mi-ai dat. La fel si noi 2 buni, si 2 lenti dintre care unu foarte lent. Noua ne-a sugerat sa -i transferam pe astia 2 si ceilalti 2 sa incerce sa-i duca pana luni, iar daca macar 1 rezista sa-l congelam.
Asa e cu sala de recoltare, sotul a zis ca a auzit tot ce vb dr si asistentele si nu s-a putut deloc concentra. La el oricum era proasta si inainte dar acum din cauza stresului a fost si putina.
Dar D-zeu ne va ajuta si macar unul se va prinde, incerc sa fiu optimista pentru ca maine imi voi lua puiutii acasa!
multumesc lelu! Sa ai o sarcina usoara si la termen! Te pup
SimonneL spune:
printe sa ai toata nadejdea ca va fi bine, optimismul e foarte important.
Sa iti spun cum a fost la mine a doua oara, cand am si reusit:
am avut 11 ovocite, din care s-au fertilizat 7 si in final au ramas 5 embrioni, 3 foarte buni ( dintre care unul in ziua a treia o luase spre stadiul de morula deja, asta e ziua a 4-a de regula) si 2 mai lenti.
M-am sfatuit cu fetele de la laborator care mi-au dat cele 2 alternative : ziua 3 sau ziua 5, eu normal ca citisem ca blasto sunt mai buni si cu sanse mai multe si ea mi-a explicat ce ti-a zis si tie ca in uter e mediul cel mai bun de dezvoltare, deci sa nu insist pe ziua 5 neaparat, ca de fapt ei urmaresc sa vada care rezista pana in ziua a 5-a si pe aia ii implanteaza ( deci practic ii elimina pe cei ce se opresc intre timp) dar nu ca ar fi mai buni aia dezvoltati in laborator. Sper ca am fost clara:)
Asa , si mie mi-au pus trei embrioni de ziua a 3-a. S-a prins unul si totul a decurs normal pana acum ( maine implinesc 24 de saptamani) si sper din toata inima sa ma ajute Dumnezeu pana la sfarsit.
Acum daca imi permiti cateva sfaturi pentru dupa embriotransfer.
Fa posibil sa ramai la Sibiu in prima nopate de dupa ET, adica dupa ce pleci de la clinica, desi ei nu spun asta, mergi undeva sa mananci si sa dormi, sa stai relaxata dupa. Si fara stres si depresie dupa, e foarte important, sa fii foarte optimista, e pericolul ca dupa ET sa intri intr-o stare din aia de nebunie, eu asa am facut prima data, si sa dai totul peste cap. Si roaga-te la Dumnezeu si Maica Domnului, o sa vezi ca ajuta.
Iti tin pumnii! Crede in sansa ta