Fiv la Sibiu(33)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns printe spune:

anestezia a fost totala prin adormire. punctia efectiv cred ca a durat vreo 10 min, dar am stat apoi sa ma dezmeticesc in salon

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_Rts spune:

Eu sunt cam speriata de FIV sa fiu sincera dar din ce ai povestit tu se pare ca nu e foarte greu de suportat. Ti-am mai zis ca si stimularea ma speria, durerea de ovare.Cat te-a costat pana acum fiv-ul tinand cont ca ovulezi natural? O sa te intreb mai multe detalii dar intr-o zi cand consideri tu ca ai timp si dispozitie. Pupici si o sa ma rog pt tine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sialin spune:

Buna seara , revin dupa aproape un an , am depus dosarul spre aprobare ( sper sa ne ajute DD ) , de doua luni i-au anticonceptionale , iar saptamna viitoare merg pt. histeroscopie.
Nu stiu la ce sa ma mai astept , nu stiu ce mai urmeaza , nu stiu cum sa ma pregatesc ............
Astep sfaturi de la voi .

Multumesc frumos .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adya spune:

sialin, bafta cu aprobarea dosarului! Cand l-ai depus?
Intreaba-ne ce vrei sa stii si o sa-ti raspundem cu drag!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria81 spune:

printe felicitari pt oute, ai avut productie serioasa. Doamne ajuta ca toate sa se fecundeze

Mutatia MTHFR 1298 A>C heterozigota, FVL pozitiv, 3 IA nereusite, 1 FIV nereusit

Mergi la inceput

neata!

maria, multumesc din suflet. Azi am asa niste emotii, astept telefonul, sper sa se fi fecundat cat mai multe. Nu stiu ce s-a intamplat cu sperma sotului, e cea mai slaba ever, dezastru a fost :(. Dar eu sper ca fetele de la laborator sa gaseasca 13 voinici norocosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uratica spune:

printe-la mine din 13 ovo au rezultat 8 embrioni-si la sfarsit am ramas cu 5 blasto!chiar daca nu vor fi 13 embrioni nu te descuraja!
si te vor suna pe la 10..perioada asta iti va da ceva emotii..insa va fi bine!

Doamne ajuta pana la capat!
+33 fetita

Mergi la inceput

uratica multumesc de info si sustinere
imi inchipui ca nu o sa am chiar 13 embrioni, dar eu sper cat mai multi sa fie. La tine tot sotul e cu probleme? A fost cu ICSI?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriela_tutuianu spune:

felicitari printe si succes . astept cu nerabdare transferul . sa fie cu succes si cu un bb sanatos .

Mergi la inceput

gabriela multumesc frumos!

fetele care ati facut deja la polisano FIV, daca aveti blasto de congelat, e adevarat cum scrie pe site ca primul an e gratis congelarea,apoi se plateste pt fiecare an in parte?

Mergi la inceput