Fiv la Sibiu(33)
Raspunsuri - Pagina 4
adya spune:
printe, hai la raport! asteptam cu nerabdare detaliile
ca in laborator sa se intample numai lucruri minunate si peste 2 saptamani sa ne spui ca ai 2 liniute
evanescence spune:
printe multa bafta astazi,sa decurga totul perfect si ai numai foliculi frumosi
"Sa nu uitam sa ne bucuram de Viata"
adinutapop spune:
Claris,ce mai faci?
Lorelei, Tamys, Anca_Alin, sunteti bine?
Succes! Doamne-ajuta in continuare, sa va indepliniti visul!
Succes fetelor nou-venite!
Lyette spune:
Uratica
Multumesc pentru sfaturi!
Parca s-au mai potolit contractiile acelea de cand dorm pe parte....sau poate magneziul sa fi ajutat.Aveam carcei, ma intindeam si imediat se intarea si burtica.
Domnul sa va ajute sa vina bebelina la momentul potrivit pe lume!
Ce zici de utrogestan? Oi fi luat prea mult pana la urma? Am tot diminuat eu doza, dar tot mai luam o patila in saptamanile 17,18...
Printe
Multumesc pentru felicitari!
Ma rog Domnului sa ne vedem copilul sanatos!
Dumnezeu ne-a ajutat pe noi si va va ajuta si pe voi, fiindca dorinta de a avea copii e placuta inaintea Lui!
Va doresc sa fiti puternice, caci psihic nu e deloc usor! cel mai greu a fost intre punctie si embriotransfer......sa astepti zilnic vesti, sa speri.....
printe spune:
Buna fetelor,
Acum am ajuns acasa.
Noi suntem binisor, ma cam jeneaza burtica cam ca la ciclu, dr a zis sa iau in antiinflamator daca durerea e mai mare.
Avem 13 ovocite, spemra sotului a fost dezastru, sub 1 mil :(. Dar dr a zis ca gasesc eu cativa vanjosi ca sa insemineze ovocicitele.
Maine ne suna sa vedem cate s-au fecundat, dr a zis ca e zi critica maine, Doamne ajuta sa fie bine!
Despre personal, dr, n-am ce comenta, foarte amabili toti, mi-a placut cum am fost tratata. Dupa ce mi-am mai revenit, a venit dr si a povestit cu mine. Toata stima, mi-a palcut cum s-au purtat.
Am semnat si niste hartii, scria acolo ca noi suportam costurile inainte de punctie si tratamentul, iar restul e suportat de stat(scria chiar si cultura embrionilor, deci cred ca totul e inclus). Am platit doar 3000 ron asa cum ne-au zis de la inceput, au introdus in lista lor "FIV- pregatire inainte de FIV " 3000 ron. Nu am intrebat de inghetare inca pt ca nu stiu inca daca o sa am de inghetat, dar banuiesc ca daca pt cei care fac FIV cu pret intreg e gratis primul an, nu o schimba ei preturile pt astia care fac prin program. O sa vad eu cand o fi cazul.
Oricum, pt ICSI si blastocisti nu se plateste in plus.
Dr a zis ca ne vedem sambata sau luni, in functie de cum se dezvolta aia mici, Doamne ajuta sa fie luni!
Altceva nu stiu ce sa va mai zic...va pup pe toate si multumesc din suflet pentru sustinere!
maria, imi pare rau de lighioane, sper sa scapi rapid de ele.
laura_Rts spune:
Buna fetelor! Printe, sa dea domnul sa fie cu ochisori! Se vede cat de mult iti doresti un bebe si atunci sigur il vei avea! Abia astept sa vad ce faci in continuare
printe spune:
multumesc laura, adya
adya, cam 2-3 ore. Am ajuns acolo la 10, m-au luat in salon sa ma pregateasca si pe la 11 m-au bagat in sala , apoi am stat in perfuzie si sa ma linistesc si pe la 2 am plecat.
daca mai aveti intrebari spuneti, ca eu nu prea stiu ce sa va mai zic
laura_Rts spune:
Printe, spune-mi te rog ce fel de anestezie ti-a facut, cat a durat punctia si cat de repede te-ai trezit dupa. Merci frumos!