Fiv la Sibiu(33)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maria81 spune:

ai dreptate roxa-m
off nu stiu cum sa fac

Mutatia MTHFR 1298 A>C heterozigota, FVL pozitiv, 3 IA nereusite, 1 FIV nereusit

Mergi la inceput

nu am gasit nimic deschis maine

Mutatia MTHFR 1298 A>C heterozigota, FVL pozitiv, 3 IA nereusite, 1 FIV nereusit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxa-m spune:

Nici intr-un alt oras mai apropiat tie nu gasesti nimicdeschis maine?
Cu cat timp inaintea utmatorului cm termini tratamentul cu antibiotic?

Mergi la inceput

gata am rezolvat le fac maine la Biclinica in Targu Jiu,sunt prin zona aia maine

multumesc mult de sfaturi
m-am linistit

Mergi la inceput

Maria Asa e cel mai bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelei78 spune:

maria81,pt tine era mesajul precedent.O fi si asta un semn,caci am citit postarile,dar daca de pe acum am scapari...Ma bucur ca ai rezolvat!
roxa-m si ciuripica,sunteti la rand la gravideala!
printe,salutari bebelusilor!

Cand Dumnezeu spune NU ,are pentru tine un DA mai mare.

Mergi la inceput

lorelei am dedus ca pt mine. pup

Mergi la inceput

roxa-m am rezolvat-o gata cum era cel mai bine: a 2-a zi

Multumesc Doamne.....................si voua bine inteles

Mergi la inceput

Maria, bafta!
Lorelei, sa dea D-zeu la toata lumea sa se lase cu gravideala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uratica spune:

lore-sunt geana pe tine!abia astept sa ne anunti ca esti graviduta!cat despre aspenter daca e dat de dr e ok!

maria-ai grija ca prolactina daca esti asa stresata si agitata s-ar putea sa iasa marita!de asta se face de regula dimineata la o ora dupa ce te trezesti din somnic!deci sa nu te sperii daca o sa fie usor marita..iar prolactina influenteaza si tsh-ul..asa ca..fii mai linistita!lasa stresul si agitatia deoparte!

si fetele care mai urmati la fiv..vedeti ca e posibil ca nu toate sa aveti acelasi protocol si sa incepeti in z 21 de cm cu diphirele..eu am inceput in z2 de cm direct cu stimularea-gonal,cetrotide ptr maturarea foliculilor si apoi ovitrelle ptr declansarea ovulatiei!a durat 9 zile stimularea dupa care punctia si la 5 zile(blasto) transferul!asa ca nu luati in calcul schema altor fete ci asteptati sa va zica dr-ul ce si cum!

si bafta tuturora!

Doamne ajuta pana la capat!
+35 fetita

Mergi la inceput