Fiv la Sibiu(33)
Raspunsuri - Pagina 18
maria81 spune:
ai dreptate roxa-m
off nu stiu cum sa fac
Mutatia MTHFR 1298 A>C heterozigota, FVL pozitiv, 3 IA nereusite, 1 FIV nereusit
maria81 spune:
nu am gasit nimic deschis maine
Mutatia MTHFR 1298 A>C heterozigota, FVL pozitiv, 3 IA nereusite, 1 FIV nereusit
roxa-m spune:
Nici intr-un alt oras mai apropiat tie nu gasesti nimicdeschis maine?
Cu cat timp inaintea utmatorului cm termini tratamentul cu antibiotic?
maria81 spune:
gata am rezolvat le fac maine la Biclinica in Targu Jiu,sunt prin zona aia maine
multumesc mult de sfaturi
m-am linistit
lorelei78 spune:
maria81,pt tine era mesajul precedent.O fi si asta un semn,caci am citit postarile,dar daca de pe acum am scapari...Ma bucur ca ai rezolvat!
roxa-m si ciuripica,sunteti la rand la gravideala!
printe,salutari bebelusilor!
Cand Dumnezeu spune NU ,are pentru tine un DA mai mare.
maria81 spune:
lorelei am dedus ca pt mine. pup
maria81 spune:
roxa-m am rezolvat-o gata cum era cel mai bine: a 2-a zi
Multumesc Doamne.....................si voua bine inteles
uratica spune:
lore-sunt geana pe tine!abia astept sa ne anunti ca esti graviduta!cat despre aspenter daca e dat de dr e ok!
maria-ai grija ca prolactina daca esti asa stresata si agitata s-ar putea sa iasa marita!de asta se face de regula dimineata la o ora dupa ce te trezesti din somnic!deci sa nu te sperii daca o sa fie usor marita..iar prolactina influenteaza si tsh-ul..asa ca..fii mai linistita!lasa stresul si agitatia deoparte!
si fetele care mai urmati la fiv..vedeti ca e posibil ca nu toate sa aveti acelasi protocol si sa incepeti in z 21 de cm cu diphirele..eu am inceput in z2 de cm direct cu stimularea-gonal,cetrotide ptr maturarea foliculilor si apoi ovitrelle ptr declansarea ovulatiei!a durat 9 zile stimularea dupa care punctia si la 5 zile(blasto) transferul!asa ca nu luati in calcul schema altor fete ci asteptati sa va zica dr-ul ce si cum!
si bafta tuturora!
Doamne ajuta pana la capat!
+35 fetita