Fiv la Sibiu(33)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maria81 spune:

uratica multumesc pt sfat chiar nu stiam

Mutatia MTHFR 1298 A>C heterozigota, FVL pozitiv, 3 IA nereusite, 1 FIV nereusit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaGj spune:

Maria sa intaleg ca esti si tu tot din tg-jiu
Iti recomand anlizele care tu le-ai enumerat mai sus LABORATORUL DE PE DIGUL JIULUI PIATA MARE,sambata recolteaza fara probleme ,si eu mi-am facut toate anazizele la ei au preturile mult mai mici fata de cele lalte laboratoare am fost cu liste la toate laboaratoarele din oras,la piata sunt cele mai mici.Bioaclinica le are cele mai mari.Ramine la aprecierea ta.Si mie in secretia vaginala mi-a iesit ureaplasma,acum fac tratament si eu si sotul,dupa 10 zile de la tratament treb sa merg si eu din nou pt o recoltare.Multa bafta si sper sa ne cunoastem personal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaGj spune:

Daca te ajuta cu ceva nr de la Laborator pt analize 0253227220,au program inclusiv miine si fetele sunt deosebit de dragute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuripica spune:

Draga Roxa, ziua 21 pentru mine este in 16 octombrie. Dar in octombrie 2010, cand am mai facut FIV, nu am luat Diphereline inainte. Am inceput stimularea cu Gonal, apoi am luat Cetrotide si in final Ovitrelle.
Multumesc oricum pentru sfaturi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriela_tutuianu spune:

printe ne tii in suspans . sper ca va fi de bine suspansul asta .

fetelor , mult succes si tineti aproape de doctor ca el stie cel mai bine cum sa faceti protocolul . multe lucruri le aflati de aici , multe fete au acelasi protocol , asa ca fiti unite !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelei78 spune:

uratica,merci frumos,stiu ca ma veghezi din umbraPoimaine e randul meu sa pun bebelusii si de data aceasta sunt si mai multi(3) si trebuie sa reusesc!

Cand Dumnezeu spune NU ,are pentru tine un DA mai mare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_Rts spune:

Succes Lorelei, sa iti ajute Dumnezeu ca m-am saturat eu parca cand vad prin cate ai trecut:(.!
Trebuie sa fie finalul fericit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_Rts spune:

Succes Lorelei, sa iti ajute Dumnezeu ca m-am saturat eu parca cand vad prin cate ai trecut:(.!
Trebuie sa fie finalul fericit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns evanescence spune:

lorelei mult succes,cu 3 ai sanse mari,sigur vei reusi !!!
noi iti tinem pumnii,pana la Craciun vreau sa fie toate fetele de aici

"Sa nu uitam sa ne bucuram de Viata"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelei78 spune:

Merci frumos fetele!Laura si Eva,voi urmati!

Cand Dumnezeu spune NU ,are pentru tine un DA mai mare.

Mergi la inceput