Fiv la Sibiu(33)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns printe spune:

Buna fetelor,

Lorelei, Doamne ajuta! Acusica iti iei puiii acasa!

Nu va tin in suspans, dar nu am ce sa va spun. Sunt in asteptari, desi speranta mea se stinge incet incet. Miercuri fac beta, dar nu cred ca va fi un motiv de bucurie.
Corpul meu imi zice ca nu sunt gravida. Dar noi ne rugam la D-zeu sa ma insel.

Mult success celor care sunt in asteptarea aprobabii dosarului si celor care incep acusi procedura. Doamne ajuta!
va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelei78 spune:

printe,daca ai simptome ca de CM,acestea sunt absolut normale si le-au avut toate fetele de aici care au facut FIV.Cu curaj ,inainte!
Legat de mine,luni merg sa pun bebeii.Daca prima oara am avut sanse 50%(blasto),a doua oara 30%(FET),acum inca 30%(FET),pai dupa calculul meu inseamna 110%,deci trebuie sa raman
V-am pupat pe toate,stiu ca e mai putina activitate pe aici in week-end!

Cand Dumnezeu spune NU ,are pentru tine un DA mai mare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriela_tutuianu spune:

printe fii pozitiva , ca altfel ma programez o data cu tine la dr si sa vezi ce-ti fac ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_Rts spune:

Da, Lorelei noi urmam! Cat de greu imi este sa intru in acest joc lung!!!!!!!:((

Mergi la inceput

Lore, imi place ca esti optimista! De data asta va fi cu noroc.

Nu am nici un simptom de cm. Nu ma doare burta deloc, nu ma dor sanii deloc si nici macar umflati nu sunt. Nu am absolut nici un simptom de nici un fel. Eu debicei la cm am dureri destul de mari, tb sa iau nurofen, dar numai in momentul in care se declanseaza. Inainte nu am nici un simptom de cm care sa imi prevesteasca. Nu am spotting, rosu vine din prima odata cu durerea. Tine cateva ore durerea(inaintea tinea o zi, in ultimul an s-a micsorat) si apoi ma lasa de tot.

Laura, tinem pumnii! Ai reusit sa te programezi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SimonneL spune:

Printe nu cauta simptome acum , ca nu sunt, orice ai putea simti acum nu e de la sarcina , chiar daca esti insarcinata ( e mult prea devreme). Chiar daca ai putina greata si te dor sanii acum nu e de la sarcina, ci de la progesteronul pe care presupun ca il iei. Nici eu nu am avut nici un simptom pana tarziu, chiar ma intrebam ce e in neregula cu mine, desi stiam deja ca sunt insarcinata. O singura chestie mi s-a intamplat : cam la 10 zile de cand trebuia sa vina CM am simtit o durere destul de mare , in genul celei de la CM dar mult mai puternica, am luat un nospa si a trecut, apoi a doua zi o durere la fel de mare de mijloc, a trecut si asta si am revenit la normal. Nici eu nu ma simteam deloc gravida, organismul nu imi spunea nimic si totusi era. Nu am mai facut nici un beta, am zis sa las totul la voia lui Dumnezeu. Am sunat la clinica si mi l-au dat la telefon pe dr.Chicea care mi-a zis sa imi fac macar un test de sarcina, sa nu stau asa. Am facut si era pozitiv, dar repet, fara simptome.
Te pup si iti doresc sa ne dai vestea cea mare!
Simona

Mergi la inceput

Simonel, iti multumesc din suflet pt ca mi-ai impartasit din experienat ta. Sper si la mine lipsa aceasta de simptome sa indice ca sunt graviduta. Doamne ajuta!

pe tine nu te-au durut sanii deloc?
Iau utro cate 3 pe zi de 200, dar nu am nici de la el nici un simptom :))

is cam nesimtita din cate vad....nimic nu simt :))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uratica spune:

printe-confirm si eu ce a zis simonel-e posibil sa nu simti nimic!eu pana la 4 luni jumate cand a miscat bebe-nu am simtit nimic!si am avut si 2 bebelusi!asa ca lasa simptomele deoparte si ai grija sa nu faci prostioare crezand ca nu ai reusit!tu stai cocotata in patuc,papa sanatos si burtica mereu relaxata!

hai fetelor!e cazul sa se umple iar de gravidute pe aici!bafta!

Doamne ajuta pana la capat!
+35 fetita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns evanescence spune:

printe stai linistita nu cauta simptome,nu e obligatoriu la toata lumea sa simte ceva asa de repede,mai ai 3 zile si afli,muuult succes si sa te vedem

eu am o problema,va rog mult sa imi raspundeti,am facut injectia de Diphereline in 24.09 in 01.10 mi-a venit CM exact cand trebuia ,eu am ciclu regulat de 28 zile....din pacate nu se mai opreste ,nu mai curge asa mult ca in primele 3 zile dar tot in fiecare sunt patata cu sange,am inceput astazi sa ma ingrijorez,pana acum 2 zile nu am fost stresata,am vazut ca e numai un pic,dar ieri a curs un pic cam mult si astazi dupa amiaza la fel....oare e normal??? ati mai patit si voi dupa diphe???

mi-e teama ca se subtiaza prea mult endometrul daca sangereaza atatea zile,maine am sa sun si la clinica sa ii intreb ,dar acum stau ca pe ace si mi-e frica ca ceva nu e ok

"Sa nu uitam sa ne bucuram de Viata"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SimonneL spune:

printe am avut asa niste dureri de sani dupa embriotransfer, dar nu cine stie ce, ca la menstruatie si apoi m-au lasat, doctorul spunea ca e de la stimulare. Pe urma i-am simtit un pic, vag mai inflamati dupa ce am facut testul de sarcina, dar in nici un caz durerile pe care le-am mai citit pe aici pe forum, unele fete nici nu suportau atingerea asa erau de sensibili sanii. La mine a fost doar ce ti-am zis si acum, la 25 de saptamani aureolele au devenit inegrite si marite, ei putin mariti , dar nici o durere, deci se poate si asa. Ti-am zis , eu nu m-ammai dus la beta, am stat asa sa vad ce se intampla si a fost bine, ceea ce iti doresc si tie din tot sufletul!

Mergi la inceput