Fiv la Sibiu(33)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ciuripica spune:

Draga roxa,
multumesc de raspuns. Si eu sunt cu dosarul aprobat, dar mi-a cam fost rusine sa ii tot bazai, mai ales ca stiam ca dr I va fi in concediu luna aceasta.
Dar am sa-i sun din nou deoarece vreau si eu sa am puiutii cu mine in noiembrie.Si sa de-a DD sa fim cat mai multe si cat mai repede asa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxa-m spune:

Eventual poti sa ceri sa-ti dea macar sa faci diphereleline-ul pana vine dr. Cand ar trebui sa-l faci? Cand e ziua 21 la tine?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria81 spune:

neata fetelor va pup pe toate
eu deocamdata mai aman, deoarece astazi mi-a venit musafirulsi dupa ce imi trece adica peste o saptamana ma apuc de tratament (sa le dau in cap la balariile care mi-au iesit in secretii)si dupa 10 zile de la terminarea antibioticului refac analizele si apoi sun la clinica sa vedem care sunt urmatorii pasi. Asa ca eu mai am de asteptat, dupa calculele mele cred ca in decembrie o sa fac fiv.
Bafta celor care incepeti procedura
printe nu ne zici nimic de bebeii tai?

Mutatia MTHFR 1298 A>C heterozigota, FVL pozitiv, 3 IA nereusite, 1 FIV nereusit

Mergi la inceput

Maria, urmezi imediat dupa mine. Pana atunci bafta, sa te "vindeci".
Printe e bine, doar ca e f ocupata la seviciu. Oricum va pupa pe toate.

Mergi la inceput

roxa, adya,printe (mai usor cu munca)

spuneti-mi si mie va rog daca pot face Estradiolul, LH, Prolactina, TSH, Testosteron-ul daca am mancat, ca as vrea sa le fac astazi fiindca sambata si duminica la mine in oras nu recolteaza nimeni iar analizele astea, scrie pe lista de la Polisano ca, trebuiesc facute in primele 3 zile de menstruatie. La mine astazi este prima zi, iar luni ar fi cam tarziu sa le fac.

Mutatia MTHFR 1298 A>C heterozigota, FVL pozitiv, 3 IA nereusite, 1 FIV nereusit

Mergi la inceput

Maria, mie mi s-a spus de la Synevo ca se pot face si dupa ce ai mancat , dar ca ideal e pe nemancate, suna si tu la clinica si intreaba. Eu le-am facut pe nemancate. Si sigur gasesti undeva si maine deschis, intereseaza-te.

Mergi la inceput

Maria, dar azi e prima ta zi de cm? Nu le poti face azi, maine trebue sa le faci.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelei78 spune:

roxa_m,suna repede la clinica unde iti vei recolta si intreaba !Dar cred ca nu are a face...

Cand Dumnezeu spune NU ,are pentru tine un DA mai mare.

Mergi la inceput

am sunat la polisano si mi-a zis ca ideal ar fi maine, dar le pot face si astazi pe la ora 13-14. Am sunat si al Synevo si mi-au zis ca ideal ar fi pe nemancate dar nu neaparat sau sa stau 3-4 ore inainte nemancata. Si daca ma duc la 13.00 sa recoltez se fac 4 ore si ceva decand nu am mai mancat.

In lista de la Polisano scrie exact asa "Analize obligatorii in primele 3 zile de menstruatie", deci eu inteleg ca se poate si in prima zi. Voi nu intelegeti la fel?
chiar nu stiu cum sa mai fac ar mai fii o varianta sa astept pana luna viitoare

Mergi la inceput

Maria, chiar nu ai maine unde sa le faci? Eu sambata trecuta le-am facut cel hormonale. Mie mi-a zis dr I sa le fac in zilele 2-3. Luna viitoare sa nu fie problema daca faci tratamentu cu antibiotice.

Mergi la inceput