Fiv la Sibiu(33)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lorelei78 spune:

adya ,succes in aprobarea dosarului!Astepti de mult timp aprobarea?

Cand Dumnezeu spune NU ,are pentru tine un DA mai mare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaGj spune:

Salut fetelor,Adya si eu sunt in asteptarea raspunsului de la MS,in sapt aceasta nu vom primi niciun rasp,ar avea agenda incarcata si... culmea au aminat pe sapt viitoar.(D-na de la registratura a comfirmat telefonic, bine intales intrebind-o)Bafta si tie si multa sanatate si reusita la toate aspirantele pt FIV SI VIITOARELOR MAMICI.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adya spune:

lorelei, roxa, mi-am depus dosarul in 8 sept., deci astept de ceva vreme....bine ca sunt constienta ca doar pe la mijlocul sau poate chiar spre sfarsitul lui octombrie voi afla rezultatul, dar sunt nerabdatoare sa incep si eu protocolul.

lorelei, mai ai oleaca pana iti iei omuletii de gheata Sa fie lipiciosi, cuminti si sa stea in burtik inca 9 luni!

roxa, cand incepi cu intepatu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuripica spune:

Roxa, la ce doctor esti, si cine ti-a dat sa faci injectie cu Diphereline pentru inhibare in ziua 21? Eu sunt la dr. I, vreau sa fac FIV in noiembrie, dar cand am sunat, asistenta mi-a spus ca dr. I vine din concediu in 24 octombrie. Am intrebat daca trebuie facuta inhibare si mi-a spus doar ca in prima zi de CM sa vin la Polisano pentru o consultatie la dr. I.
Deci cu cine ai vorbit si cine ti-a dat inhibare cu Diphereline?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxa-m spune:

Ciuripica, cum am mai spus, eu am dosarul depus la Sb si aprobat. Am tinut legatura cu ei in permanenta prin mail sau tel. Acuma ei asteptau ultimele analize de la mine pt a putea incepe protocolul. Cand am sunat, mi s-a spus, la fel ca si tie, ca dr e in concediu. Le-am zis ca nu vreau sa aman si atunci mi-au dat pe cineva la tel, care banuiesc ca ar fi fost Chicea. Intre timp, am inteles ca si dr I s-a uitat peste analizele mele si si-a dat acordul pt inceperea procedurii. Apoi asistenta m-a sunat si mi-a spus sa fac in ziua 21 injectia si mi-a zis sa revin urgent cu un tel, pt ca atunci se va intoarce dr meu, pt a stabili tratamentul pt FIV. Cam despre asta e vorba.
si iti doresc multa bafta
Lorelei mai ai putin

Mergi la inceput

Am uitat sa-ti spun, sunt la dr I.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelei78 spune:

Merci frumos adya si roxa_mSper sa reusesc,dar eram curioasa si cat dureaza dosarul,eu sper sa nu mai fie nevoie,asa sper...Doamne ajuta!lFetelor ,spor la intepat si sa fie cu folos!

Cand Dumnezeu spune NU ,are pentru tine un DA mai mare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adya spune:

roxa, tu cand ai depus dosarul? asta sa-mi dau seama cam cat dureaza pana incep si eu procedura
dana, tin pumnii si pt. tine. Daca afli ceva...da de veste!

Mergi la inceput

Am depus dosarul in 11 august si la o luna am stiut ca e aprobat. Puteam incepe protocolul pt FIV mai repede, dar nu aveam toate analizele facute. N-am vrut sa le fac inainte pt ca si ele costa ceva bani, iar daca nu mi se aproba dosarul nu mi-as fi permis sa fac FIV din buzunarul propriu.
Dana, bafta si tie la aprobarea dosarului!
Maria, tu in ce stadiu esti? Cand incepi?
Abia astept sa-ti fac galerie, Lorelei.

Mergi la inceput

Dar daca ma gandesc mai bine, e ok ca incep mai tarziu protocolul. Daca faceam acuma, dr I era in concediu. Tot e mai bine asa. Prin 2o fac injectia de inhibare, apoi in 24 se intoarce dr si stabilim tratamentul.

Mergi la inceput