Fiv la Sibiu(33)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lorelei78 spune:

Adica analizele alea de mutatii si ce or mai fi...Dar iau aspenter preventiv...

Cand Dumnezeu spune NU ,are pentru tine un DA mai mare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uratica spune:

lore-pai aspenterul ti l-a dat drul?sau il iei tu asa dupa ureche?ca din cate stiu eu ala subtiaza sangele..e ok oare?eu nu stiu ce sa zic..ca nu am facut deloc trombofiliile ptr ca trebuia sa incep fiv-ul si era prea tarziu..dar eu nu am luat nimic nimic dupa et si nici in timpul fivului-nici ceai nici vitamine,nimic nimic..si smantana si branza topita nu sunt fierte la temperatura ffff mare ca sa fie ok in sarcina..si sunt multe multe chestii ce nu trebuie mancate..eu mereu cautam pe net sa vad daca e interzis sau nu in sarcina!tu limiteaza-te la supite,ciorbite si cam atat dupa et!fructe si legume cat cuprinde..eu cred ca am mancat un camion de mere!

Doamne ajuta pana la capat!
+34 fetita

Mergi la inceput

uratica,aspenterul este recomandat in continuare,am intrebat si m-am documentat(mi l-a dat preventiv dr Uscatescu la Fundeni,dr Chicea mi-a spus sa il iau neaparat).Unele clinici il introduc in schema pt FIV.E f ok pt trombo.Mie mi l-a recomandat chiar Gliga inainte sa aflu ca am probleme si incercam sa raman natural.E ok aspenterul pt cele care vor sa faca bebe .O sa citesc mai multe in legatura cu ce pot papa si ce nu,o sa gatesc in week-end,sa am de toate in frigi.
roxa-m,asa sa fie!

Mergi la inceput

Si dr I stie de aspenter si de tot tratamentul de la Fundeni,mi-a zis sa merg cu ele mai departe pana sa plece...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriela_tutuianu spune:

printe draga ,

te asteptam cu vesti bune . speram ca pauza asta sa fie de bine pentru bbb . sa nu te obosesti . si totusi , vrem sa fim alaturi de tine .

te pupam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adya spune:

fetelor ce mai faceti?
printe cum mai esti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

printe????

PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 2 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite

"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxa-m spune:

Buna fetelor,
Cum mai sunteti? Printe e bine, aseara am vorbit cu ea.
Luna asta intru si eu in linie dreapta
Am vorbit ieri cu cei de la Sibiu si mi-au spus sa incep cu injectia de inhibare, cu diphereline, apoi in noembrie facem FIV. Abia astept.
Vreau sa va intreb pe cele care deja ati facut FIV daca injectia diphereline de ia fix in ziua 21 a ciclului, pentru ca mie mi-au dat s-o fac in ziua 21. Eu nu am ciclul de 28 de zile, ci variaza intre 26 si 29-30 de zile.Ultimul l-am avut de 29 de zile. Oare are asta vreo relevanta? Am uitat sa intreb la telefon.
fetele, sa aveti o zi buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adya spune:

printe! ma bucur ca esti bine!
roxa, Doamne ajuta!
maria, tu ce mai faci?

eu astept aprobarea dosarului, pana atunci sunt aici , langa voi, ca sa va sustin!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxa-m spune:

Adya, am inteles ca doar saptamana viitoare se intruneste comisia, stiu ca e grea asteptarea, dar o sa fie cu noroc.
Eu am avut noroc, pot sa zic, in 12 sept. am stiut ca am dosarul aprobat. Nu am asteptat asa mult, in luna septembrie, comisia s-a intrunit in data de 2. Doar ca dureaza mult pana transmit datele catre clinici, stii tu, birocratioa asta ne omoara.

Mergi la inceput