Fiv la Sibiu(33)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lorelei78 spune:

uratica,merci fain!.Facem ce putem sa reusim si noi de data aceasta!
roxa-m,maria81

Cand Dumnezeu spune NU ,are pentru tine un DA mai mare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uratica spune:

roxa-

laura-dap..am o operatie clasica-tot ptr a avea bebe e facuta!si acum urmeaza cezariana si datorita operatiei clasice dar si ptr ca am avut 2 bebelusi si trebuie sa scoata placenta si de la celalalt si sa ma curete bine..ptr ca la anul vreau bebe2!si..sunt pestoaica!insa..sunt multe fete care au trecut prin si mai multe..si inca nu au terminat lupta..si cred ca tuturor ne-ar fi placut sa se poata natural..insa..asa e viata-cu bune cu rele trebuie traita!
si crede-ma ca bebelasul vostru va fi si mai iubit ptr ca ati trecut prin aceasta experienta!iar sotul tau o sa moara de dragul burticii in fiecare zi!ai sa vezi!o sa-si schimbe parerea..toate la timpul lor!

Doamne ajuta pana la capat!
+34 fetita

Mergi la inceput

lore-asa sa faci!ai grija sa nu racesti acum..sa papi multe fructe si legume(insa ai grija la cele ce sunt interzise-la fel si sucurile si ceaiurile)!sa dea Domnul sa vii cu vestea cea mare!

+34 fetita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxa-m spune:

Lorelei, e OBLIGATORIU sa reusim, nu se poate altfel.
Uratica, intotdeauna un lucru e mult mai apreciat daca te lupti mult pt el, asa o sa fie si in cazul nostru.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_Rts spune:

Da, si eu cred ca o sa ma admire ca totusi am fost luptatoare si am indurat multe pt a avea un bebe!Sunt nerabdatoare, isi doreste si el f mult!
Uratica, tot e bine ca lupta ta a avut un final fericit! E nasol cand lupti si degeaba, se mai poate intampla si asa din pacate.........
Chiar ma gandeam intr-o zi ca daca am fi avut probleme de acum acum cativa ani noi practic nu am fi facut copii:((. Ce tragic! E bine macar ca a avansat medicina!

Mergi la inceput

Ce e interzis dupa FIV? Spuneti-mi si mue ca nu stiu.

Mergi la inceput

Scuze, scuze, vai ce am scris
Mie am vrut sa scriu.

Mergi la inceput

fetelor-eu mereu cautam pe net daca am voie sau nu sa pap ceva..insa perele si ananasul sunt interzise..fructele de mare la fel..smantana,branza topita..si mai multe..nu le tin minte acum pe toate..dar astea enumerate si multe altele produc contractii ale uterului si nu sunt bune..aveti mare grija ce papati..mai ales dupa transfer!
aveti grija la constipatie-sunt bune prunele,caisele confiate,nectarinele..
aveti grija cum va dati jos din patuc sa nu incordati deloc burtica..va intoarceti pe o parte si asa va ridicati..
si fara efort macar pana la test..

si fiindca am un neiuron doar de graviduta..am cam uitat..insa cand vreti sa papati ceva cautati inainte daca e bun sau nu!

+34 fetita

Mergi la inceput

Buna idee, Uratica, nu stiam ca exista si alimente interzise, o sa ma documentez.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelei78 spune:

Nu stiam de smantana ca nu e buna...Posibil de la aia sa mi se fi tras data trecuta,adica eu cel putin asa sper...Ca toate trombofiliile pamantului nu le-am facut

Cand Dumnezeu spune NU ,are pentru tine un DA mai mare.

Mergi la inceput