Fiv la Sibiu(33)
Raspunsuri - Pagina 10
anca_alin spune:
buna fetelor
adinuta,la mine s-a anulat luna trecuta, adica pe CM din sept, pt ca aveam acea neneorocita de candida si mi s-a dat sa fac fungigrama si a iesit totul ok, in schimb azi am sunat la clinica, sunt in 1 zi de cm sa ma programez pt inseminare si e plecat dr.I , dar voi face cu Chicea, maine ma duc la eco, sa vad ce zice dansul ce si cum, sunt cam trista
sau poate fi un semn!
felicitari gravidutelor, multa bafta tututror aspirantelor
buna laura, tu ce mai faci?
lore,bafta multa
adriana, pe unde mai esti si cum e graviduta???
-ici tuturor
laura_Rts spune:
Buna fetelor!
Anca_alin, multumesc , fac binisor. Si eu am fost f suparata ca pe 17 septembrie mi-a venit CM si pe 10 septm mi-a zis dr I sa sun la clinica cand imi vine CM sa ma programez pentru laparo. Am sunat pe 17 si mi-a zis asistenta ca nu poate sa ma opereze ca d-l I pleaca la un congres:((. Am fost f dezamagita sa vad ca abia azi pleaca ma putea opera fara probleme. Probabil o fi fost f ocupat. Mi-a zis pentru luna aceasta daca vreau la Chicea sau daca e tot la I ca vine pe 24 octombrie si daca nu trec cele 14 zile .... Acum sa vedem unde o sa apuc. Eu am o prietena care a ramas gravi dupa laparo cu I , la o luna dupa. Deci am mare incredere in acest medic, bine ca am auzit si de dr Chicea numai lucruri bune.
Sper sa reusim toate sa avem un bebe cat mai curand, mai ales ca unele dintre noi au facut eforturi uriase. Eu pana acum nu am facut decat niste analize, insa va urma........
Anca_alin, sa stii ca si eu am gandit la fel ca tine, adica ca ar putea fi un semn:), Ce ar fi sa ne vedem gravidute luna viitoare?:))
evanescence spune:
super printe,merci ca ne-ai povestit,iti tin pumnii sa reusesti !!!
sialin de Klebsiella trebuie neaparat sa te tratezi,nu ti-a facut si antibiograma? trebuie neaparat sa vb cu medicul tau sa iti dea tratamnet,cel mai probabil vei lua antibiotic,succes iti doresc.
laura nu fii suparata,drChicea e foarte bun,ai increder in dansul,eu l-am prins la clinica odata si mi-a placut mult de el
gabriela,tutuiana succes cu tratamentul,sigur o sa fie cativa buni doar la Icsi ii selecteaza doar pe cei normali,si noua ne este cam teama de Icsi ,am fii vrut sa se fertilizeze cat de cat natural,dar dr a zis ca nu se poate...
la DR.Mutuliga nu este nimeni de aici? chiar ma mir dansa are si ea tot timpul multi pacienti la usa,dar pe forum nu prea sunt ...imi prindea bine
va pup
"Sa nu uitam sa ne bucuram de Viata"
evanescence spune:
cine ma trece si pe mine pe prima pagina ?
am 2 IA nereusite,una la polisano si urmeaza sa fac fiv in Oct cu Dr Mutuliga Greti.Sotul cu OATS severa
merci
laura_Rts spune:
Mercik evven pentru parerea despre dr Ch.
De ce nu vrei la dr. I sau Chicea? Pupicei.
roxa-m spune:
Buna fetelor, n-am mai intrat de mult timp, desi am promis s-o fac. Pur si simplu nu reusesc sa-mi gestionez timpul, cred, dar sa stiti ca v-am citit mereu .
Ma ingrijoreaza ce scrieti referitor la dr. I, chiar e plecat pana in 24 oct.? Eu ma gandeam ca incep luna asta tratamentul pt FIV. Practic astept maine rezultatele ultimelor analize, cele hormonale, apoi voi suna la Sb. Credeam ca luna asta voi face injectia pt inhibare. Sper sa nu mi se dea planurile peste cap.
pe toate
laura_Rts spune:
Roxa, suna la clinica si vezi ce zice. A sunat si o prietena de a mea pt consult si la fel i-a zis.Ei i-a zis ca nu poate pana pe 4 noiembrie, cred ca are deja programari.
DanaGj spune:
Buna fetelor,sunt noua pe acest forum dar ma bucur enorm caci am gasit acest forum si pe voi.Acum pot rasufla usurata.Mi-am bagat si eu dosarul dar la Giulesti si astept raspunsul sapt viitoare,.Imi licare sufletul de bucurie si emotie citind detaliat procedurile ,,parintelui,,Sunteti minunate fapt prin care dati detali ce sunt bune si bine venite pt toate aspirantele la statutul de viitoare mamica.Este tare greu drumul de parcurs pina la bucuria de a fi mama...
A m fost o norocoasa depunandu-mi personal dosarul la MS,cu rugaminti bineintales,am vazut dosare(anonime)care urmau sa fie respinse la comisie caci erau incomplete dar la registratura aprobate(comisia de,,,)detaliile voastre mi-au dat speranta si puterea de-a merge mai departe.
evanescence spune:
DanaGj bine ai venit si mult succes pt aprobarea dosarului !!!