Fiv la Sibiu(33)
Raspunsuri - Pagina 9
gabriela_tutuianu spune:
asteptam si noi cu narabdare rezultatul tau desi aveti alte caractere de cuplu , si voi v-ati comfruntat tot cu criptozoospermie - desi noi avem cativa .
speram sa va fie bine
printe spune:
gabriela eu sincer nush cum de am ajuns la diagnosticul asta. Toate pana acum au fost OATS severa, si chiar aveam cativa 8 mil/ml. Nush ce s-a intamplat acum, cred ca a fost mult prea stresat. Dar sper sa nu mai trebuiasca sa-mi bat capul! Doamne ajuta!
adya spune:
printe, tare fain ai povestit, m-ai emotionat. In 11 oct. te asteptam cu II.
Gandeste pozitiv, odihneste-te si relaxeaza-te, ca voinicii au nevoie de o mami optimista.
Eu am primit rezultatele la analize:Pap II, chlamydia, cultura secretii, mycoplasma si ureaplasma toate negative. E bine, nu?
Celelalte fete, ce mai faceti? In ce stadiu mai sunteti?
Va pe toate!
Sa aveti o duminica minunata!
printe spune:
sabina, sincer nu stiu daca e dupa preparare sau inainte, asa scrie pe hartia care ni s-a dat, si nici eu n-am intrebat.
Dar eu cred ca e inainte de preparare, care mai degraba e o alegere a celor mai normali ca sa-i injectele cu ICSI.
adya, felicitari pt analizele bune, intri si tu in linie dreapta de acum!
Multumesc de incurajari, inca imi mentin optimismul, sper sa nu mi-l pierd pe drum.
Am o intrebare care ma macina, ieri am fost putin constipata si m-am chinuit un pic sa ies cu scaunul, oare ii afecteaza pe aia mici. M-am chinuit sa nu-i zdruncim prea mult dar na stiti si voi cum e...
lorelei78 spune:
printe,eu cred ca o sa reusesti din prima!E important sa ramai optimista.Vis a vis de constipatie,poti folosi miere,este un remediu naturist si eficient!Nu te mai stresa cu ce a fost ieri,eu m-am stresat ca eram racita si nu a fost bine!A mai fost o tipa aici,Oria care a reusit cu embrioni de ziua a 3-a,a fost doar unul care s-a prins si s-a divizat si acum are 2 gemene identice.Deci se poate!
popif,bafta multa la FET!Dar ai avut productie bunicica ,nu gluma!Parca data trecuta ai avut putini embrionasi,nu?
adinutapop,eu nu voi face FIV,mai am 3 embrioni si o sa fac FET!Spert sa fie cu noroc si sa nu mai trebuiasca niciun alt FIV,caci sunt cam la limita puterilor din toate punctele de vedere:psihic si financiar!Doamne ajuta?Tu ce mai faci?
Cand Dumnezeu spune NU ,are pentru tine un DA mai mare.
printe spune:
lorelei, multumesc de incredere. Sper sa reusesc din prima.
De acum mi-am revenit cu scaunul, dar eu eram ingandurata de ce mi s-a intamplat ieri. Sper sa nu-i fi deranjat!
Simt ca o fierbinteala in toata partea de jos a burtii, sper ca e ok. Off, prea analizez, trebiuie sa fac cumva sa nu mai desfac firul in 4.
gabriela_tutuianu spune:
noua ni s-a pus diagnosticul de criptozoospermie datorita faptului ca desi sunt putini toti sunt defecti - de cap , de gat , de coada . indicatia a fost de ISCI din start deoarece sunt putini si cum toti sunt defecti trebuie musai ISCI . asa ca acum suntem pe niste naturiste si repetam spermograma in oct la sfarsit si poate in nov ne hotaram .
speram doar la ceva imbunatatire la sp ca sa putem obtine embrion . am intrebat medicul cum afecteaza aceste defecte in fecundara si mi-a spus sa nu mai fiu stresata . eu stiu ca sp trebuie sa fie complet pt fecundare .
voi printe ati avut cu defecte si ati avut si buni printre . asta v-a ajutat . acum intelegi de ce nu sunt asa grabita .
maria81 spune:
printe felicitari pt cei 2 voinici
ma bucur enorm de mult ca totul a decurs f bine la clinica
Mutatia MTHFR 1298 A>C heterozigota, FVL pozitiv, 3 IA nereusite, 1 FIV nereusit
sialin spune:
Saluatare , am primit rezultatul unor analize uzuale ( asa zic eu pt. ca am mers la un laborator si mi-am facut mai multe analize ) , si am o neneorovire de infectie cu KLEBSTIELLA( ce o mai fi si asta ).
A mai avut cineva asa ceva ( avans in vedere ca sunt pe ultima suta ci fiv-ul ).
Multumesc frumos .
O saptamana faina !