Fiv la Sibiu(33)
Raspunsuri - Pagina 11
adinutapop spune:
Lorelei, mult succes la FET!
Anca_Alin si tie succes la inseminare!
Am auzit numai lucruri bune si despre dr. Chicea, trebuie sa ai incredere.
Va si o sa ma rog pentru voi!
Oare ce mai face Tamys??
Tuturor fetelor aspirante sa va ajute Dumnezeu sa va impliniti visul
SimonneL spune:
Fetelor eu am facut FIV ( ambele de fapt) cu dr.Chicea, e un om deosebit, foarte bun profesional, totdeauna a avut rabdare si mi-a raspuns la intrebari, foarte politicos. Acum sunt insarcinata in 24 de saptamani si lui ii datorez reusita. Deci aveti toata increderea ca va face tot ce tine de el, restul vine de la Dumnezeu.
Singurul inconvenient in cazul lui este ca se cam asteapta pe la usa, am stat si doua ore peste ora la care am fost programata, dar a meritat toata asteptarea.
Va tin pumnii la toate si va doresc reusita!
printe spune:
Buna,
Multumesc de incurajari fetelor! Inca incerc sa-mi mentin optimismul. Nu ma simt deloc graviduta, stiu e devreme, dar mi-as dori un semn ceva sa stiu ca totul e bine! Off, e cea mai grea asteptarea asta :(
Noi am primit o veste care m-a intristat: cel de-al 3-lea embrion n-a rezistat si n-0avem nimic de inghetat :(.
Eu sper ca astia 2 din burtica si fie norocosi, Doamne ajuta!
Ma tot gandesc ce o sa fac daca cumva nu imi reuseste :(. Alta sansa sa fac FIV cu pret intreg nu stiu cand voi mai avea ocazia, tb sa-mi latesc datoriile pt asta momentan. Si la sot s-a stricat asa tare spermograma, abia abia au gasit cativa buni de fertilizare, cine stie ce o mai fi peste 2 ani :( Sper sa fie cazul...
maria81 spune:
printe imi pare rau ca nu ai avut ce congela
eu zic ca in perioada asta de asteptare sa fii optimista si sa nu te mai gandesti la datorii, la ce vei face daca nu vei reusi acum.
trebuie sa te relaxezi sa fii optimista si sa te comporti ca si cum esti graviduta
hai capul sus ca va fi bine
Mutatia MTHFR 1298 A>C heterozigota, FVL pozitiv, 3 IA nereusite, 1 FIV nereusit
gabriela_tutuianu spune:
chiar asa printe
lasa problemele acum . gandeste-te la ce mult tii doresti pe cei doi micuti si sa ne anunti de cele 2 liniute magice . esti puternica si dumnezeu va fi alaturi de tine .
te pupam
lorelei78 spune:
Printe,gandeste pozitiv pentru cei 2 embionasi care ii ai in burtica!
Caci a fost vorba de dr I ca e plecat,intr-adevar va lipsi pana in 24 octombrie de la clinica.Si eu voi face FET cu dr Chicea,deci sunt in 'focuri' mari,caci luni ,pe 10.10 punem cei 3 bebei ramasi la gheata...
Pup fetele
Cand Dumnezeu spune NU ,are pentru tine un DA mai mare.
maria81 spune:
lorelei Doamne ajuta sa fie lipiciosi!
Mutatia MTHFR 1298 A>C heterozigota, FVL pozitiv, 3 IA nereusite, 1 FIV nereusit