Brumarei si Craciunite de nov-dec 2011 (65)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura_Craita spune:

[quote]citat din mesajul lui dianalaura

Laura, te-am trecut in lista! Varsta sarcinii se calculeaza de la prima zi a ultimului ciclu menstrual, deci 03.03. in cazul tau. Ai aceleasi date ca si corina_kelly. Si in prenatal poti sa intri si mai repede de 32 de saptamani, trebuie doar sa iti lasi 42 de zile de postnatal, restul de 84 le poti lua inainte de nastere. Eu de exemplu voi intra in prenatal de la 01. octombrie, cand voi avea 28 de saptamani si 4 zile.

diana27+ Calin Gabriel si mami de Ianis Stefan 14 mai 2007
multumesc, deci daca este pot intra in prenatal pe 14 oct. ma gandeam ca medicul de familie mi-a zis ca-mi da prenatal dupa ultima ecografie e la gineco, care va fi pe 9 oct si eu deja nu mai vreau sa merg la munca..e greu pentru spatele meu 8 ore pe un scaun incomod..si ma gandeam sa nu comenteze medicul de familie...eu mai muncesc si saptamana viitoare si apoi intru in co ramas pe anul asta si apoi imi facusem planul ca intru in prenatal...si ma gandeam sa nu-mi dea peste cap planurile medicul de familie. multumesc inca o data

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carola spune:

Am si eu o intrebare: Se poate plati cu cardul la BE sau trebuie sa am cash?

32+

www.flickr.com/photos/carola456

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bedrosmart spune:

Citat:
citat din mesajul lui pica1
[BEDRO ia mai zi tu ca imi place ce zici acolo. Sa razi putin de mine iti povestesc cum acum citeva saptamini cind am mers la mare fi-miu era imbracat cu pantalon subtire lung, sosete cu pantof sport in picioare, tricou si o jachetica de ploaie (dar care nu era doar un fis) si zicea ca ii era frig, in ideea in care eu eram in papuci cu pantalon 3/4 si tricou cu maneci scurte.... Initial am zis ca a luat-o copilul razna, dar am zic ca nu e de gluma cand am vazut ca avea buzele vinete, ca maini reci le are oricum, zici ca e soparla. Iata exemplu de copil "calit", tinut la "rece", tinut in faimosul curent tipic romanesc si cu aerul conditionat dat drumul la el in camera de mic copil, iar in masinile mele climatizarea merge tot timpul, fara ai opri zona lui .

In privinta temperaturii din casa, la noi iarna sunt circa 23 grade la parter unde se sta in mare parte a zilei si in jur de 21-22 in partea de sus unde sunt dormitoarele. In living ai impresia ca este mai frig din cauza ca nu exista zona tampon intre living si usa de la intrare, iar zona vitrata este mult mai mare decit in alte incaperi. Eu la temperatura asta din casa stau in permanenta cu picioarele goale, fara sosete si papuci, iar domnul de care va povesteam mai sus de si-a pus suba pe el in miezul verii sta la fel.

Mai, sa stii ca nu rad. Eu sunt EXTREM de friguroasa, de cand am slabit. Dar asa, exagerat. Acuma, insarcinata fiind, am revenit la o stare mai buna in privinta asta, adica mi-e cald cand e cald afara .
Acuma daca copilasul, saracul, zice ca ii e frig, doar n-o sa-l tii dezbracat doar ca sa-l calesti .
Eu cred ca trebuie mereu gasita calea de mijloc, de moderatie, nici prea prea, nici foarte foarte. Nici cu picioarele goale in noiembrie (mai ales in Irlanda si Marea Britanie tin copiii fara ciorapi iarna), nici cu caciula de lana la plaja .

Pe-al meu il imbraca soacra-mea de zici ca pleaca mereu la Polul Nord, chiar si pe canicula. Daca refuz sa-l imbrac asa gros, imi da in punga schimburi "sa fie daca i se face frig" . Totusi, cand era bebelus m-a lasat sa-l tin fara caciula in casa .
Apropo, ca zicea cineva de foen, eu l-am uscat cu foenul din primele zile. Adica l-am zvantat, ca nu prea avea par . Numai dupa aia ii puneam nitel fesul, dar nu pe parul ud.

Uite, pe mine daca ma tii la 21-22 de grade imi pun si sosete si vreun pulovaras, ceva, pe mine. Cred ca pe la 25 de grade ma simt confortabil (cum zici tu, cu maneca scurta si picioarele goale). Dar nici mai cald de atat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooka spune:

salut

fetelor, sunteti foarte dragute, mi'a mai crescut nitel moralul. Despre simtitul prost, tot prost ma simt, ca nu doresc nimanui sa nasca mai devreme si o sa fie un decalaj asa aiurea, da aia e, o sa fiu a mai experimentata

Am oarece emotii, mi'e urit sa cumpar si scaunul de masina nu stiu de ce. Apropos de BE, mai bine negociati cum spune Pica, deoarece preturile uneori is mai mari ca in oras (pompa de san, par example).

Voiam sa va spun si eu despre experienta mea barbara cu cerceii, eu am chinuit copilul din maternitate, sfatuita de o kinetoterapeuta ca daca ii pun cind e mica nu are tendinta pana se vindeca sa'si indese dejetele in ei. Am avut niste tortite infime cu pietricele albe de la cellini si mai stiu pentru cine are bani (vreo 350 EUR) cercei cu diamante, tortite la un superbijutier, mai mici decit cele de la cellini si dupa cum se stie diamantele aduc cu sine si un fel de energie buna.

Laura bine ai venit :)

Dia, sanatate la pitica si bafta saptamana viitoare la operatie!

Am fost si am luat finet de la obor, da mi s'a parut scump, am luat cu latime de 90 ca sa faca doar doua margini si aici ies vreo 5 si inca vreo 8 cu dimensiuni de aprox 65x75cm in total cam 90 lei.

Cercei eu ii dau tot pe ai Soficai, nu cred sa mai cumpar.

Am si eu o intrebare, a mai sfintit cineva casa de curind, cit se da la parinte?

Va multumesc inca o data, sunteti tare dragute

mami de Sofia si de Zoe
Doamne ai grija de noi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Ooka, tu te simti prost ca nasti prima, sa vezi cat de ciudat e cand nasti printre ultimele cum sunt eu, atunci cand o sa astept eu sa nasc voi toate o sa fiti peste puteri prinse cu bebelusii, o sa vorbiti de scutece si cat sug... asa ca, nu conteaza cand nasti, conteaza cat de unite suntem
Nu stiu sa-ti raspund la intrebarea cu sfintitul ca la mine se ocupa mama de dat bani la preoti.

de steluta norocoasa Luca-Vlad si 27+ cu minunea mea roz

e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ada_coman spune:

Citat:
citat din mesajul lui Wildorchid

Citat:
citat din mesajul lui tia_Mia

Citat:
citat din mesajul lui Wildorchid

Tia, vad ca noi vom aste cam in aceeasi perioada...cat cantareste bebelusa ta?

Emma 29 saptamani

Emma nu am mai fost la doctor din saptamana 22 , doctora mea este plecata din tara si am programare pe 4 octombrie . te tin la curent cand vin de la eco

Andreea 29+ Maya Maria

MINUNEA MEA

Uff,Ufff, cred ca arzi de nerabdare sa o vezi :)

Emma 29 saptamani Daria-Ioana

nu prea mai am rabdare pana pe 4 octombrie...dar nu am ce face ...tre sa astept
ce nume frumos are fetita ta asa o cheama pe nepotica mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Lia, eu l-as lasa sa se tatueze.. atata de dulce a fost.. zic ca l-as lasa ptr ca eu imi doresc si nu se poate, iar al meu are 3 deci m-am obisnuit cu ideea!

azi am fost la dr de familie si pot intra in prenatal in jur de 20 octombrie... e obligatoriu sa inceapa de luni?

Iubirea mea Mufarin, bandit mic
... si iubirea a doua e pe drum

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carola spune:

ooka, tu esti in 33 de saptamani? eu asa am retinut. Cand e DPN-ul tau?

32+

www.flickr.com/photos/carola456

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Citat:
citat din mesajul lui Laura_Craita

asa stiam si eu dar sunt un pic confuza ca medicul de familie calculeaza ca am 32 saptamani la 14 oct iar daca e sa ma iau dupa medicul ginecolog..atunci as avea 30..intre calculele lor e dif de 2 saptamani...cred ca perioada fertila pe care medicul meu ginecolog o ia in calcul si cel de familie nu...acum eu dupa care ma iau?

mie mi-a spus ca incepand cu 30 s se poate iesi in prenatal, mai ales ca am hartie de la gineco, cum ca ar fi problemute, contractii etc

Iubirea mea Mufarin, bandit mic
... si iubirea a doua e pe drum

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tia_Mia spune:

Citat:
citat din mesajul lui ada_coman
Uff,Ufff, cred ca arzi de nerabdare sa o vezi :)

Emma 29 saptamani Daria-Ioana

nu prea mai am rabdare pana pe 4 octombrie...dar nu am ce face ...tre sa astept
ce nume frumos are fetita ta asa o cheama pe nepotica mea

Mamica de Daria-Ioana 15.08.2007 si Karina-Nicole 29.12.2008

Daria

Karina

POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU

Speranta si incredere pentru David

[/quote]

scuzeeeee ....tocmai am vazut ca eram cu adresa surorii mele ....se vede ca sunt prin vizita

Andreea 29+ Maya Maria

MINUNEA MEA

Mergi la inceput