Brumarei si Craciunite de nov-dec 2011 (65)
Raspunsuri - Pagina 5
luny spune:
Pica, hai ma, cum sunt vesnic pe fuga? sa stii ca ieri nu am rezistat, ne-am oprit si am bagat rapid si o portie de virsli si am intarziat 30 min la job da' las' ca ies in prenatal, iesim la cafea!!!
deci pe final de octombrie, organizam o intalnire?
Iubirea mea Mufarin, bandit mic
... si iubirea a doua e pe drum
Life is to precious to worry about stupid Shit!
pica1 spune:
CAROLA daca intri pe site la babyexpo poti vedea acolo care sunt comerciantii care au POS si cei care nu au. Depinde ce vrei sa iei. Eu in mare am platit cu cardul, doar la Kloarane nu am putut.
my baby 27+
ooka spune:
Carola, maine implinesc 35 saptamani, deci intru in 36, dpn nu stiu exact, dupa um ar fi 1 nov, dupa eco, 22 oct, dupa doctor sper 14-15 oct, poate vedem azi
mami de Sofia si de Zoe
Doamne ai grija de noi!
pica1 spune:
LUNY tu esti agitata sefa ce vrei. Pai mor dracu de plictis pina pe 20 octombrie. Si asa m-a napadit un pui de depresie ca stau acasa. Sper sa fie maleabil juniorul dupa ce nasc si sa putem sa ne plimbam ca altfel cred ca imi iau cimpii 2 ani acasa. As avea chef sa plec pe undeva, dar nu am cum. Il astept pe SeB sa termine gradinita sa iesim prin oras, dar iesitul in oras = cheltuiala, iar dupa citeva pplati facute de dimineata nu prea as fi in dispozitie de cheltuiala.
Sa va povestesc isprava mea de saptamina asta (nu stiu daca am amintit de ea). Luni dimineata incercand sa duc cupilul la gradinita, m-au apucat dracii ca am ajuns in intarziere si dupa 50 minute (drumul in mod normal se face in 10 minute), asa ca marti copilul meu a mers la alta gradinita. El nu a avut nevoie de adaptare se pare ca ii place la nebunie ca este cu toata gasca din cartier si cu 2 dintre ei si cu o fina de a noastra in aceiasi grupa. Eu insa se pare ca am nevoie de adaptare...ieri aproape m-am certat cu o ingrijitoare, Seb ma supara ca nu vrea sa le spuna ca face pipi si face pe el dupa ce e dus la toaleta si face si acolo, vinerea era ziua mea de bantuiala in care nu ma duceam eu sa il iau de la gradinita si se ducea sora sau nepoata si acum nu mai pot ca gradinita asta e in cartier la mine, iar eu stau la tara...
Lamuriti-ma si pe mine ce e ala virsli ca eu nu stiu ce e.
my baby 27+
Lia73 spune:
luny yo am intrat in prenatal de ieri, joi
ooka ce ti-a venit ????
abia astept sa ne povestesti
asta in cazul in care nu o sa fiu eu prima la nascare
azi am prim tel de la o colega de salon
am stat cam o luna cu ea in spital
cerclaj ca si mine
si au inceput contractiil de miercuri
asa dintr-o data
intai la 10 min apoi 5 si dupa 3 min
azi noapte a nascut
la 28=29 sapt
puiuta are 780 gr
si cand i-a desfacut cerclajul cik a durut-o groaznic
imi e frica de mooooor
avem acelasi medic
si cred ca el coase in profunzime de doare asa
si binenteles ca sa si tina
acum yo sper sa fie puiu ei bine
si sa treaca de perioada critica
desi e f miculuta
Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.
bebelinul meu scump
Ma la Bunul sa-mi daruiasca un sanatos
Florin 18 ani si +32 Matei Ioachim
Wildorchid spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Lia73 luny yo am intrat in prenatal de ieri, joi ooka ce ti-a venit ???? abia astept sa ne povestesti asta in cazul in care nu o sa fiu eu prima la nascare azi am prim tel de la o colega de salon am stat cam o luna cu ea in spital cerclaj ca si mine si au inceput contractiil de miercuri asa dintr-o data intai la 10 min apoi 5 si dupa 3 min azi noapte a nascut la 28=29 sapt puiuta are 780 gr si cand i-a desfacut cerclajul cik a durut-o groaznic imi e frica de mooooor avem acelasi medic si cred ca el coase in profunzime de doare asa si binenteles ca sa si tina acum yo sper sa fie puiu ei bine si sa treaca de perioada critica desi e f miculuta Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine, Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt. Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus. bebelinul meu scump Ma la Bunul sa-mi daruiasca un sanatos Florin 18 ani si +32 Matei Ioachim |
Offf, Doamne, Lia, nu mai povesti ca ma apuca groaza si pe mine. Ce problemea avea?Cat era colul? Fetita cum e? Ce a spus?
Voi macar aveti cerclaj facut, eu, nu.Si mai am si contractii de astea nedureroase, dar multicele.Maine intru in 29 de saptamani.
Sa ii dea Dumnezeu sa treaca cu bine amandoua peste perioada asta dificila.
Emma 29 saptamani Daria-Ioana
Lia73 spune:
wild nu ai dc sa te ingrijorezi
ea avea cerclaj si tot degeaba
poate si ptr faptul ca avea 37 kg???
era fffff slaba
bebelinul meu scump
tia_Mia spune:
sa dea DD sa treaca cu bine peste. ce micutza e micuta
Andreea 29+ Maya Maria
MINUNEA MEA
Lia73 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Wildorchid Saraca fata, copilasul cum este? I se dau sanse? Emma 29 saptamani Daria-Ioana |
i-au zis ca este bine
acum sa vada cum evolueaza
ieri i0au facut injectiile de maturare a plamanilor
sper sa aiba efect
nush exact in cat timp isi fac efectul injectiile
bebelinul meu scump