Bulgarasii de ianuarie-februarie 2012(20)
Raspunsuri - Pagina 4
Matzaila_81 spune:
Altesa o sa dureze si la noi ca dupa ce dai comanda iti vine in 4-5 saptamani si pana il punem o sa mai fie ceva. Dar o sa pun poze negresit
Eu am crescut cu un frate intr-o camera cu afise cu formatii rock si pusti si pistoale. Nu am avut niciodata camera mea. Dulapul a fost mostenire de la unchi-miu si am suferit ca nu am avut un colt al meu.
Acum ma bucur ca bebele meu va avea locsorul lui decorat in limita posibilitatilor noastre pentru el.
+20
anahadasa spune:
Buna tuturor, abia acum am reusit si eu sa intru. Nazdravanii mei n-au vrut la gradi azi, adica s-au trezit tarziu, asa ca toata dimineata mi-a fost ocupata.. Am profitat de timp si am facut ordine la sosetele in sertar, la incaltaminte, au lucrat la fise, i-am lasat putin la joaca si imediat luam masa de pranz.
Lady, multumesc din suflet pentru lamuriri, imediat ma si apuc de treaba, sunt sigura ca voi reusi, mi-ai explicat super fain, multumesc pt ca ti-ai facut timp...
Felicitari si pt prima pagina, arata super!
Ce frumos ca deja pregatiti camera puiutilor, stiu ce sentiment placut e, mai ales la primul copil cand iei totul nou... Dar si la noi, cele care mai avem din lucruri, e emotionant pt ca mai schimbam nuanta zugravelii, alegem hainutele... Noi n-am pregatit prea multe inca, dar copiii sunt f nerabdatori, mai ales fetita, sorteaza hainute de la ea din dulap spunand: 'asta e pt surioara mea!'
Ana, mamica de Darius (2005), de Sara (2007) si viitoare mamica de gemeni pereche (DPN 18.01.2012)
georgia_c spune:
ce fac zanele ?
fost si noi la morfo ieri , piscotica e ok , doar un picut mai slabuta (mi s-a explicat ceea ce stiam deja , cum ca eu avand un cm de 31-32 zile si o ovulatie undeva prin z 18-19, mereu printesica va fi cu ceva zile in urma - oricum nu e ceva ingrijorator -sper sa nici nu devina)
eu mai nou am reusit sa fac o indigestie ..care o zi trece o zi ia din loc iar ;am baut ceva ceai (nu mult ca nici asta nu e bun in exces --menta si chimen--dar daca nu trece voi lua o smecta)
in rest sunt numai urechi la discutiile despre prenatal..asta am citit io pe net .. o sa ma mai interesez sa vedem cum e de fapt
http://www.desprecopii.com/info-id-247.htm
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein
anahadasa spune:
Felicitari georgia pentru printesa! Am vrut sa-ti spun ca eu la diaree iau fasole uscata, cam 8-10 buc, le beau cu apa si isi face foarte bine efectul, este naturala, nu dauneaza si eficienta pt dureri. Acuma nu stiu cat e de grava indigestia ta, dar eu iti recomand sa incerci.
Ana, mami de Darius (2005), de Sara (2007) si de gemeni (DPN 18.01.2012)
annesi spune:
georgia, nu-ti fa probleme ca e putin mai mica. fiecare se dezvolta in ritmul lui si fiecare are perioada lui in care creste mai mult.
happymumy, le poti lua pe toate dupa, dar cred ca e mai bine si pt tine sa ai parte de un pic de liniste inainte de nastere. o colega de-a mea a nascut la 5 zile dupa ce a intrat in prenatal, asa ca a avut parte de multe zile platite bine dupa nastere.
eu imi doresc sa pot merge la servici pana pe 1 dec, sper sa ma ajute Doamne-Doamne sa fiu sanatoasa. si mai am si 12 zile de concediu de odihna, asa ca se prelungeste cu inca 2 saptamani . nu de alta, dar nu stiu cu ce ma mai imbrac cand vine zapada
eu astept ora 4 sa pot suna la clinica ca sa vad daca sunt gata rezultatele analizelor de la Torch. dar cum sunt optimista de felul meu, sunt sigura ca e totul ok.
referitor la mobila, de abia astept sa ajung si eu intr-o "excursie" la bucuresti ca sa luam patut de la Ikea si alte chestii cum ar fi salteluta de infasat, prosopele pt bebe si sa papam un Hotdog :)
sper sa ajungem pe la inceputul lui octombrie, ca dupa aceea imi va fi tot mai greu sa stau in masina 4 ore...
nu stiu cum e la voi in burtica, dar la mine cateodata parca sunt bombardamente. ieri bebelinul a fost foarte agitat si s-a miscat parca incontinuu. azi e mai calm. de dimineata am avut o experienta tare simpatica: pentru ca bebe nu s-a trezit sa-mi dea de veste cand a sunat ceasul si nici la dus nu s-a miscat, m-am gandit sa-l trezesc eu ca sa fiu sigura ca isi face "gimnastica" asa ca m-am mangaiat pe burtica si i-am zis ca e timpul sa se trezeasca ca trebuie sa mergem la servici. in cateva secunde m-a anuntat prin niste lovituri ca s-a trezit si el si am tras o portie buna de ras cu sotul
multi pupici la toata lumea!
Anne 23+ de
biancabia spune:
Vreau sa zugravim camera lui Alexis, viitoarea lui camera de fapt, ca acum doarme la noi in camera. Ma gandeam sa fac fiecare perete o culoare, f deschise, pale, nu stiu, credeti ca ar arata bine? Sotul ar vrea sa ii facem camera gen peisaj, floricele, norisori etc. Insa cum nu stim cat mai stam in apart asta, nu are rost sa ne apucam. E posibil sa plecam de aici anul viitor
Bianca ALEXIS-ARIAN (5/01/2009) si 18+
mady_19 spune:
buna mamici frumoase!!!
- io acu ma alimentez cu niste calciu...:)branzica, laptic...ca daca dau in mintea dulciurilor ajung la spital
- la noi nu se pune problema cu camera copilului...cum am mai zis stam in garsoniera si tre sa incepem sa regandim spatiul...ibca nu am inceput sa luam nimic.mai pe la iarna cred..noiembrie- decembrie.
- tocmai m-am intrs de la perfuzie..si acolo cam stau aproape 2 ore, de imi amortesc toate alea si la un mom dat m-am intors putin pe stanga si bebelina a facut la fel, pur si simplu s-a dus burtica pe stanga, a fost tare haios..cre4d ca era cu capsorul ca s-a format un muntisor....deci simt bebelina la maxim...dupa care m-am intors inapoi in pozitia initial si evident si-a reluat locul
- LADY- arata foarte bine pagina, io nu as fi in stare recunosc...felicitari pentru atata rabdare
sophia_m spune:
buna ziua fetele
noi ne-am luat portia de somn si acum suntem pline de energie...
misca si asta mica a mea intr-o mare veselie, din partea mea sa miste pana oboseste, numai sa fie cuminte cand o sa iasa la lumina
ii place muzica la nebunie, cred ca dansatoare o face mama
aseara am patit o chestie tare funny, m-a intrebat cineva cum este fetita, daca e cuminte sau e nazdravana si eu am raspuns ca nu e prea cuminte, e cam nazdravana dat fiind cat e de micuta si mi-a aplicat un picior de am tresarit..
va pupam, sa aveti o zi frumoasa
noi ne apucam de
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev049prs.png
18+
georgia_c spune:
ana , nu stiam de bobitele de fasole ..dar e de tinut minte
annesi ptiuuu m-am tinut sa-ti urez toate bune si normal acel neuron care ...candva de mult era viu si iute , acum e intr-o stare latenta ..sper ireversibila..dea DD sa fie bine bine
ALTESA, ne zici si noua de unde comanzi mobila
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein
Jonesy spune:
Pentru admin:
Acum ne-am bucura sa ne treci si pe noi pe listuta.... DNP 25.2.2012. azi facem 18 saptamani. Multumim frumos.
Ieri am avut o zi de cosmar, care s-a terminat ... asa ca in sfarsit, putem si noi sa zicem ca avem un colocatar.
Dupa ce la eco I am iesit prost la masuratori, nu am vrut sa aratam tot etc., am facut triplul test si o eco premorfologica. Si din cele 2 combinate am iesit intregi intreguti, toate rezultatele in grafic si ni s-a spus ca nu e nevoie de amnio. Uppyyyy!!
Inca nu stim ce suntem, nu vrem deloc sa aratam.
O doamna doctor ne-a dat drept fetita, un domn doctor drept baiat, dar niciunul nu a putut sa fie sigur. Peste 3 saptamani la urmatoarea eco, speram sa fie mai clar.
Domnul doctor care ne-a facut ieri premorfologica si ne-a masurat pe toate partile era de-a dreptul disperat: la fiecare 3 minute imi spunea ca este un bebe foarte activ... de cate ori punea sonda pe el/ea, incepea sa dea innebunit din picioare, dadea cu capul de peretele uterului, care il arunca inapoi ca pe un balon, si tot asa ne-am distrat vreun ceas....
In rest, nici nu simt ca este pe acolo. eu nu deranjez ghemoltocul, el nu ma deranjeaza pe mine. De aia cred ca a si fost asa de nedumerit ieri.... de atatcul sondei.
Maine plecam de pantaloni.