Strengari de Martie - Aprilie 2012 - 5

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irinaelena spune:

Amy, cred ca stiu magazinul de care vobesti, dar aseara am fost pe la Kiabi si mi-am mai luat cate ceva. Au reduceri de 50% saptamana asta, la unele produse, asa ca o pereche de blugi m-a costat 50 de lei

Oana, trebuie sa elimini cumva stresul si de la tine si de la sot. Nu stiu cat de adevarat e, dar mie acum un dr mi-a zis ca la a 2 a sarcina, tot pe la 19-20 de sapt voi simti bebelusul. Asa ca probabil depinde de mama si de copil. Dar nu te mai stresa! F#259; o ecografie daca poti, sa te linistesti!

Irina, 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorym spune:

Si eu joia trecuta eram intr-un stress ca parca bebe nu e bine si vineri am gasit un echo liber , am fost , am vazut ca e k - dormea cu degetelul in gurita si gata m-am linistit.La doctorita mea nu ma pot programa cand am eu chef - doar la urgente pot indrazni.Miercurea viitoare am de drept la medicul meu.

Eu stiam ca nurofenul nu e indicat in sarcina.Mai bine pe homeopate cand nu se poate.Eu ma feresc cat pot de aglomeratii, sunt destul de paranoia in sarcina sa nu iau - e mai greu pt. ca rianna merge la gradi si e mai mare probabilitatea.Dar cand s-a trezit intr-o dim pocnita de raceala am stat departe de ea si am trimis-o la bunici.

Mami de Catrinel Rianna- 7.11.2006 si 16 +sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monna3 spune:

buna fetele

oana_pdv si eu spun ca ar fi bine totusi sa mergi la un medic ceva macar sa te linistesti. sper ca bebelina sa fie ok si grijile voastre sa se fi adunat din cauza stresului.
ralutzy sper sa ajungi cat de repede la medicul tau sa-ti confirme ca totul e bine si tu sa te linistesti .aaa si bun venit la noi ca nu cred ca am apucat sa-ti zic
dia_tm te asteptam cu vesti bune

pup burticile

Monica, fericita 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monna3 spune:

ralutzy astept datele tale sa completez in listuta

Monica, fericita 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SuperMami_1 spune:

irinaelena, multumim pentru pont...chiar aveam de gand sa fac o vizita in Kiabi zilele astea.
si eu stiu ca nu e permis nurofenul in sarcina, de fapt stiu ca doar paracetamolul simplu se ia in sarcina.

Miha, mamica fericita de Rares si 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amy25 spune:

Fetelor, eu cred ca m-am sucit rau! De cand cu raceala asta am greata toata ziua. Radea nasa de mine ca pe ea tot pe la 4 luni a luat-o raul...
Acum si gatul asta afurisit ma ustura si nu vrea sa ma lase. Acum am trecut la supt trachisept cu miere stiu ca mai da rezultat. Cat despre raceala nu prea pot sa ma feresc, caci la scoala am copii raciti in perioada asta, ca sa nu mai zic de colegi...

Eu am gasit ceva blugi si o salopeta la niste preturi mici in orasul meu . Am dat pe amandoua vreo 70 lei. Sunt asa funny in salopeta! pana ma obisnuiesc...

Multumesc Bunului Dumnezeu!
14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinaelena spune:

SuperMami, e pana vineri reducere, sa nu amani pe weekend

Irina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SuperMami_1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui irinaelena

SuperMami, e pana vineri reducere, sa nu amani pe weekend

Irina

merci, daca nu in seara asta, maine merg sigur ...ca nu ma mai incape mai nimik...si inca mai frecventez serviciul

Miha, mamica fericita de Rares si 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralutzy_che spune:

ms fetelor. azi m-am mai linistit. am vb cu mediciu meu la tel si m-a calmat. a spus k nu e permis nurofenul, dar avand in vedere k a fost de 200si o singura doza parerea lui e k nu tre sa ma ingrijorez, oricum in 17 am programare si da o sa fac si dublu test, restul anazlizelor de inceput (biochimie, hematologie, boli infectioase, urina) le am facute.

oricum sunt hotarata sa fac toate analizele si testele care mi le indica pt ca acum nu am mai procedat ca si data trecuta inainte sa raman insarcinata (atunci a fost totul planificat in cel mai mic amanunt- am facut analize inainte, am tinut un regim alimentar de detoxifiere, mi-am rezolvat toate problemele medicale si nu am fost deloc stresata de nimic, eram doar obsedata sa raman insarcinata si dupa 6 luni de incercari fara rezultat ne-am hotarat sa mai amanam totul 1 an; dar surpriza am avut-o dupa inca 3 saptamani cand a iesit testul pozitiv)

Iaiu, mami de Alex (25.11.2009) si 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralutzy_che spune:

am uitat datele
ralutzy UM xx.07.2011, DPN 18.04.2012 si Alex 25.11.2009

Iaiu, mami de Alex (25.11.2009) si 12+

Mergi la inceput