Strengari de Martie - Aprilie 2012 - 5

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralutzy_che spune:

Amy pe mine m-au ajutat mult niste pastilute naturiste mi-a trecut in 3 zile cu 3 pastilute/ zi. am avut o raceal urata la vreo 7 saptamani,eram internata in spital cu Alex , m-am chinuit vreo saptamana pana mi-a spus o prietena de ele Salix-sunt pastilute din salcie, naturiste-recomandate de dr ei, costa vreo 8 lei. si ceaiul de salcie e foarte bun la raceala, cu multa lamaie.
iti doresc sa te faci bine cat mai repede.

Iaiu, mami de Alex (25.11.2009) si 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J.D. spune:

Eu sunt super fericita! La 18.00 am vut programare la screening pt bitest. A iesit super bine. Bebe este bine, tote sunt la locul lor, am vazut si ascultat inima, am vazut stomacul, cpsorul, picioarele, manunetele cu degetele mici, tot ce se poate vedea. Pe la sfarsitul ecografiei se trezise si incepuse sa se miste peste tot. Asa drag ne este de el! Finn a fost super incantat. Cum a vazut imaginea pe perete a zis bebe! Cand am trecut pe 4d a zis tortoise, iar cand i/am aratat poza a spus mau. Am ras cu taica/sau de ne/au dat lacrimile.
Eu inc iau acid folic, iar vitamine doar daca imi recomanda doctorul. Urmatoarea vizita este pe 21. Atunci speram sa aflam sexul bebelui. Eu am doar paralen pt dureri, dar iau numai daca ma dore capul foarte rau.
Nopte buna va doresc. Ma duc sa ma intind langa Finn.

Finn Constantine 15.10.2009 si 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mart_apr2012 spune:

Capitol nou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralutzy_che spune:

felicitari
sper ca sapt viitoare sa fiu si eu fericita ca tine.
noapte buna

Iaiu, mami de Alex (25.11.2009) si 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monna3 spune:

J.D. felicitari pt rezultatele bune de la DT si pt bebe miscaret

am facut capitol nou numai ca trebuie moderat
noapte buna!

Monica, fericita 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara76 spune:

Felicitari, J.D., cred ca tre' sa fi fost o dulceata Finn :)
Tin pumnii, Ralutzy.
Ca si Supermami, tre' sa ajung si eu la Kiabi :)

13+

Mergi la inceput