Strengari de Martie - Aprilie 2012 - 5

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns SuperMami_1 spune:

multumesc, fetelor...ma voi duce si eu la un echo din proprie initiativa pe la 16 sapt....poate vedem sexul lui bebe...dr mea nu mi-a mentionat vreun echograf pana la morfofetala de 20 sapt....si eu sunt nerabdatoare sa aflu ce se ascunde in burtica mea :)
dia, tinem pumnii stransi sa fie totul in regula cu bebe !

Miha, mamica fericita de Rares si 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monna3 spune:

buna fetelor

R.Cata felicitari pt baietel!! sa fie sanatos

pupici

Monica, fericita 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amy25 spune:

Buna fetele!
n-am mai intrat pe aici, caci acum o saptamana, pe 28 tatal sotului meu a decedat si am fost enorm marcata de acest lucru, caci locuim in aceeasi curte si nu ne-am asteptat la un asemenea accident.
Ce sa zic, am avut zile de neodihna, de plans si mult stres si in fiecare zi m-am gandit dc bebe e bine si dc simte ceea ce simt si eu. Intamplarea a facut ca marti, cu o zi inainte, am facut la Bucureti morfofetala, care este ok, hematom disparut, nici o problema. Eram asa de bucurosi...
Ieri, in schimb m-am hotarat sa fac si la mine in oras un eco sa vad macar ca bebe misca si ii bate inimioara. Doctorul a spus ca este ok, si parca m-am mai linistit putin. Nu am reusit sa vedem sexul copilului caci ecograful nu era performantg, dar nu ne intereseaza neaparat, mai ales ca ne-am chinuit enorm sa-l avem.
Acum nu vreau decat sa-i simt miscarile in burtica si abia astept acest lucru.

Ca analize, dr mea mi-a dat sa repet toxoplasma, anticorpi anti grup b si bitestul care a sosit si este ok dupa rezultatul dat.

Multumesc Bunului Dumnezeu!
12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SuperMami_1 spune:

Amy, condoleantele mele!
Ai grija de tine si de bebe si nu te mai consuma...asta e viata...unele chestii vin asa pe neprevazut...si trebuie sa le luam asa cum vin, din pacate.
Rcata, felicitari pt baietel...
sarcini usoare in continuare...sa auzim numai de bine

Miha, mamica fericita de Rares si 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanace spune:

Amy, imi pare rau pentru pierderea voastra. Dumnezeu sa-l odihneasca in pace! Acum trebuie sa ai grija de tine si de puiutul tau. Tin pumnii sa iasa toate testele bine!

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_tm spune:

Condoliante Amy!
Ai grija de tine si de bebe si multa putere sa treceti peste acest soc.

Diana - mami de Adriana(n.14.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikoniko spune:

Amy, imi pare rau ca trebuie sa treci prin astfel de incercari. Fii tare si gandeste-te ca bebe simte si el starile tale.

Niko ,mamy de Alex(1995) si 10+

MTHFR C677 Homozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaela23 spune:

Buna fetelor....

Am primit o parte din rezultatele analizor si sunt putin nelamurita. La toxoplasma mi-au iesit ambele negative si igG si igM. Asta ce inseamna ca am sau nu imunitate. La rubeola mi-a iesit igG prezent (500) si igM absent (28). Stiu ca am avut rubeola in copilarie.... deci e de bine?

Sper sa ma lamuriti voi. Multumesc

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinaelena spune:

danaela23,la toxoplasmoza nu ai imunitate, la rubeola ai.

Irina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns goldstück spune:

Neata fetele,

nu am mai intrat de o multime de zile. Vreau sa va salut pe toate, dragute de gravidute!!!
Va tot citesc din umbra, nu am mereu timp sa si dau un raspuns.
La noi toate au decurs bine, la Dr. mai merg in 20.10, pina atunci mai este...
Sarcine usoare si numai bine.... ne mai auzim noi..

Mergi la inceput