Strengari de Martie - Aprilie 2012 - 5

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danaela23 spune:

Buna fetelor....

N-am mai scris de multisor...dar asta pt ca nu am avut vesti. Noi asteptam rezultatele de la analize si trebuie sa mergem sa facem programare la dublu test.
Vreau sa va intreb o chestie..... uneori parca mi se zbate un muschi la burtica in partea stanga.... oare creste uterul....sau ce sa fie?

Va felicit pe toate pentru rezultatele bune pe care le-ati primit.

o zi frumoasa va doresc

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanace spune:

Danaela23, exact asa patesc si eu din cand in cand. D-na doctor mi-a spus ca e probabil o lipsa de Mg, dar eu iau 300mg de MgB6 pe zi asa ca ma indoiesc ca asta e cauza. Daca afli ceva spune-mi si mie te rog.
Dupa 2 pastile de no-spa ieri si stat in pat durerea ciudata(ca de col) mi-a trecut.Doamne... ma sperii una, doua!Ce sa-i faci , e prima sarcina!
O zi cu soare tuturor burticilor

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns trifanauras spune:

pt dia tm aceea cavitate este stomacul bb, am facut si eu echo tot la 12 sapt si doctora mea mi-a aratat in burtica ca are stomacul format si asa arata deci nu te speria

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lelu spune:

buna doamnelor
Am o intrebare in legatura cu concediu de lauzie, sper ca am zis bine, adica stiu ca de obicei gravidutele raman acasa in ultimele trei luni de sarcina. Ce se face in acest caz? putem oricum sa ramanem acasa din luna a 7-a sau doar daca mediucul considera ca ar trebui.
Mie deja mi-e greu la servici si am doar 3 luni , nu am reusit sa scap de durerile de sezut as vrea sa reduc programul la 6 ore pe zi din luna a 4-a. Oare e prea curand?
va pup

12+ Doamne, ajuta-ne sa fie bine pana la capat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaela23 spune:

Si la mine tot prima sarcina e.... si asa ma sperii si eu. Sper sa aflam care-i faza....

Citat:
citat din mesajul lui oanace

Danaela23, exact asa patesc si eu din cand in cand. D-na doctor mi-a spus ca e probabil o lipsa de Mg, dar eu iau 300mg de MgB6 pe zi asa ca ma indoiesc ca asta e cauza. Daca afli ceva spune-mi si mie te rog.
Dupa 2 pastile de no-spa ieri si stat in pat durerea ciudata(ca de col) mi-a trecut.Doamne... ma sperii una, doua!Ce sa-i faci , e prima sarcina!
O zi cu soare tuturor burticilor

16+

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumfy_12 spune:

Salutare!!!
Lelu concediu prenatal ti-l da medicul de familie...si aici depinde de la medic la medic...dar stiu ca se poate sta in concediu dak medicul gineco iti recomanda asta...Mai multe nu stiu...sorry
R_cata felicitari pt flacau...

Mami fericita de strumfita si 17+ cu Motzata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SuperMami_1 spune:

revin cu intrebarea: ce analize/ investigatii ati mai facut dupa dublu test pana in sapt 16?
merci

Miha, mamica fericita de Rares si 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumfy_12 spune:

Citat:
citat din mesajul lui SuperMami_1

revin cu intrebarea: ce analize/ investigatii ati mai facut dupa dublu test pana in sapt 16?
merci

Miha, mamica fericita de Rares si 13+

Nimik... am mai fost la o eco in sapt 16...si ac astept morfologia in saptamana 21

Mami fericita de strumfita si 17+ cu Motzata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanace spune:

Eu nu am mai facut nici o analiza.Dar m-am dus din proprie initiativa la un ecograf. Nu stiu daca se mai face ceva...

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_tm spune:

Citat:
citat din mesajul lui trifanauras

pt dia tm aceea cavitate este stomacul bb, am facut si eu echo tot la 12 sapt si doctora mea mi-a aratat in burtica ca are stomacul format si asa arata deci nu te speria

15+

din pacate nu - stomacul l-a identificat rapid, dar mai e o cavitate aflata sub stomac...
ufff...mai trebuie sa am rabdare o saptamana...

intre timp merci mult fetelor de gandurile bune

luni dr. a decis ca mai trebuie sa-mi recolteze sange (de-abia mi-am facut analizele si le-am discutat luni ca sunt ok) ...abia apoi am aflat ca era pt triplu test (pe care ma gandeam sa il refuz...de greaza ca am auzit atatea cazuri cu rezultate nasoale, si la care totul a fost bine, dar au trecut prin saptamani de cosmar facandu-si griji). Am primit si rezultatele de la test intre timp - sunt ok

Diana - mami de Adriana(n.14.02.2006)

Mergi la inceput