poznasii de ian-febr 2004 la scoala

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Imelda, nu sunt deloc suparata si nu stiu despre ce PM vorbesti.

Mergi la inceput

Alex mi-a facut un cadou tare frumos. O plansa desenata, pe post de portretul meu, cu parul din hartie creponata lipita. Si mi-a urat la multi ani, multa sanatate si noroc in viata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adlemi spune:

Citat:
citat din mesajul lui Roxana_G

Imelda, nu sunt deloc suparata si nu stiu despre ce PM vorbesti.

Rox, mamica Alexandrei si a lui Andrei

Honey,mi s-a parut ca esti suparata...Si daca era asa,puteam vb pe PM (mesaje private). Bine ca nu esti suparata.Uneori eu vb asa....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

Citat:
citat din mesajul lui Roxana_G

Alex mi-a facut un cadou tare frumos. O plansa desenata, pe post de portretul meu, cu parul din hartie creponata lipita. Si mi-a urat la multi ani, multa sanatate si noroc in viata.

Rox, mamica Alexandrei si a lui Andrei

Mergi la inceput

Bre, suparata nu-s, dar astia nu ma lasa in pace cu munca. Deloc. Pun out of office pe caz de zi de nastere...merge?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

La multi ani, Roxanaaaa!! Sa fii sanatoasa si fericita si o zi minunata astazi !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonaa spune:

La multi ani Roxana!
Insanatosire grabnica lui Albastel si lui Albert! si succes lui Albastrel diseara pa stadion!
Noi am fost plecati in week-end la Botosani cu Robert, la un stagiu de aikido. A fost frumos dar si obositor pentru Robert, a fost distractie dar si multa munca pentru el. Acum ne vedem de scoala. Saptamana trecuta a avut testele initiale la romana si la mate. S-a descurcat bine, doar la mate a gresit un exercitiu din neatentie si probabil graba. Am avut si noi sedinta cu parintii, nu avem cine stie ce noutati, ne-a atentionat ca se va pune accent pe lectura suplimentara, vor citi mult. Vor avea de lucrat si suplimentar la romana si matematica. Eu ce sa zic, am impresia ca e mult pentru clasa a II-a, dar asta e.
Ioana succes la hokei! Cum sa uite sportul?

Poze

Ramona si Iris+ Larisa + Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adlemi spune:

Ma gandeam ca poate va intereseaza:
www.fitc.ro/content.jsp?page=3&language=1" target="_blank">http://www.fitc.ro/content.jsp?page=3&language=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Multumim, Albert e bine acum, luni dupa scoala a facut ceva febra, dar marti a fost bine. Il mai tin un pic la regim,totusi.
Ieri au facut semnul egal, doamna le da doar cate 3-4 randuri de facut, dar cred ca el nu a inteles scrie toata pagina, se grabeste si nu le face prea drepte.

Mergi la inceput

Sanatate baietilor! Si succes lui Albastrel diseara.

Monica, nici Alex nu scrie prea frumos, stai linistita, si nici ei nu aveau completate toate randurile pe pagina aceea din caietul elevului.

Ramona, el cand are timp de antrenementele aikido? Cat face pe saptamana?

Mergi la inceput