poznasii de ian-febr 2004 la scoala
Raspunsuri - Pagina 3
Roxana_G spune:
Ia poftiti de acum, sa o tinem 3 zile si 3 nopti!
Imelda, ai ghicit (cautat la alt subiect).
Multa sanatate Albastrelui si ii tinem pumnii pentru maine seara.
adlemi spune:
Rox,am cautat pe goagal,nu la alt subiect...
sarut mana,multumim pentru urari si pentru pumnii stransi.
P.S. esti suparata?vb pe PM?
dadi_t spune:
LA MULTI ANI ADRIANA!
LA MULTI ANI ROXANA!
Sa fiti sanatoase, fericite, implinite si tot ce va doriti cu ardoare sa se impolineasca cat de curand!
anda141 spune:
La multi ani, Roxana !! Sa fii fericita iti doresc !
Albert s-a pricopsit de astazi cu o enterocolita, ceva la stomac. S-a trezit de dimineata cu diaree, l-am dus la scoala totusi, nu a mai facut decat o data la scoala, dar m-a sunat doamna ca ii e rau, nu are chef de nimic si vrea sa stea intins. Asa ca l-am luat la 12,am fost la medic si ii dau ercefuryl,debridat , biotics. Smecta nu poate sa bea, o vomita. Nu a mai fost la toaleta deloc de astazi de pe la 10,in schimb a facut febra si azi pe la 2 si acum. Of, ce m-am mai suparat, abia nu se mai imbolnavise din primavara, acum nu e racit e la stmac. De unde o mai fi facut asta, nu-mi dau seama.
A mancat totusi un bucata de piept de pui la gratar , putina supa si un covrig. Dupa ce ca e el slab, asta ii mai lipsea acum. Sa vad cum se trezeste maine dimineata ...daca nu mai face febra poate-l duc la scoala pana la 11 , ca de la 11-12 are sport. Nici nu stiu ce sa-i fac...
In rest la scoala ii place, dar nu scrie foarte ordonat, se grabeste sa iasa la joaca si nu se prea omoara sa faca liniile alea prea perfecte. Insa nici eu nu m-am omorat sa l presez pentru niste liniute. Are o pasiune pentru stilouri , pentre rezervele lor mai ales,toata ziua le desface, se uita de 5 ori daca s-au terminat..., se murdareste pe maini si se sterge cu frixion ( tot pe maini).
Aa, si nu vrea sa ia medicamentele, am stat jumatate de ora s-ai dau ercefurylul, ca e capsula si i-am dizolvat o in apa, altfel nici gand sa o inghita.
arturicii spune:
La Multi Ani fericiti Roxana,
sa fii sanatoasa, vesela, plina de optimism si sa reusesti TOT ce iti doresti!
Adriana, La Multi Ani cu sanatate, sa ai o viata asa cum vrei tu! Sanatate multa si numai bucurii
Ioana & Arturicii'SBiblioteca Romaneasca din Canada
arturicii spune:
Albastrel si Albert, sa va faceti repede repede bine ca va asteapta la scoala o gramada de minunatii si o gramada de prieteni.
Albastrel, asteptam inregistrarea momentului
Am facut si noi in weekend lectile la mate ptr toata saptamana, insa au avut doar 4 pagini.
Mai au doar de scris zilnic de 3 ori 3 cate 3 cuvinte.
Ieri au avut primul antrenament la hockey si, desi nu au mai pus patinele in picioare de 3 luni nu au avut nici o problema si si-au amintit tot ce au invatat in primul sezon.
Ioana & Arturicii'SBiblioteca Romaneasca din Canada
adlemi spune:
La multi ani Rox !!!
Sa fi sanatoasa,sa te bucuri de copiii tai minunati si de familia ta frumoasa si tot ce e mai bun in viata sa iti dea Dumnezeu!
Ioanafelicitari baietilor pentru hockey.Nici nu mi-as fi facut probleme ca n-ar fi bine,au cu cine sa semene atat de ambitiosi. In ce priveste meciul de diseara,sper sa fie un moment reusit.Vedem daca putem inregistra ori ba.
Monica multa sanatate lui Albert.Pacatoasa rau enterocolita asta...Sper sa ii treaca repede.
Sa aveti o zi frumoasa si plina de veselie,caci azi bem in cinstea lui Rox,si a celor 25 de ani pe care ii implineste.
Roxana_G spune:
Multumesc tuturor de urari, sunteti minunate. Va intorc cu drag gandurile bune. Si da, bem cu veselie si azi pentru cei...26 (nu 25!!!) de ani pe care ii fac.
Multa multa sanatate lui Albert, sper sa ii treaca repede burtica. Poate e mai bine sa stea acasa azi. Ercefuryl ii poti da in ceva mai cremos si dulce, gen banana pasata.
Albastrel e mai bine? Sanatate multa!
Ioana, felicitari patinatorilor.
In rest eu sunt vesela, dar cam muncitoare pe la birou. Abia astept tortul.
Despre scoala ce sa zic...e ok. ieri a renceput pictura si a fost cam obosita, trebuie sa gasesc totusi o tantica sa stea cu ei si sa nu ii tin atata plecati seara.
Sa aveti o zi frumoasa!