poznasii de ian-febr 2004 la scoala
Raspunsuri - Pagina 2
Roxana_G spune:
Si la noi s-au facut temele la scoala, pentru weekend avem doar sa lipim o poza de familie. Am rezolvat de ieri.
Scrisul cu stiloul insa e mare chin, ieri a venit cu prima bluza distrusa complet. De cerneala, pentru ca mai avea una de schimb pe care a pus felul 2. Se mai intampla!
Si noi putem sa ii trimitem in sport in zilele cu pricina, dar dupa ora se schimba. Baietii in sala, fetele in clasa.
A_Iulia spune:
Roxi, pai cu ce scrie, nu cu pix cu gel si guma, ala frixion? Parca ai spus ca i-ai luat. Ala nu curge!
Monica, si noi mergem 2 zile/sapt imbracate in trening (din cauza sportului) si celelalte 3 in uniforma. Nu se schimba la scoala.
Felicitari Arturicilor! Minunati copii ai...
Roxana_G spune:
Am primit si eu formularul pentru cluburi, nu am inscris-o decat la cele incluse in taxa si i-am respectat alegerea ei (ii pusese si pe ei sa bifeze ce si cand vor). Nu am dat o la nici un club la cerere cu plata suplimentara.
Pana una alta azi a trebuit sa o luam mai devreme ca a varsat la scoala, se pare innecata cu apa. Ieri si-a pus farfuria cu mancare, etc etc.
Acum ma retrag! Weekend frumos!
adlemi spune:
Hi,hi...suntem in concurs...
http://desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=23&folder=Vara+2011+amintiri+de+vacanta
In caz ca nu recunoasteti Albastrelul,pozele sunt ad1 si ad2.
buli spune:
Imelda, is f faine pozele lui Andrei, cred insa ca nu -s adat drumul la vot.
bietul meu copil a facut we asta temele de toata saptamana aproape. mai cu o muzica, mai cu o pauza de macao sau rummy, au mers, dar mi-a fost cam mila de el.
Roxana_G spune:
Imelda, succes la concurs! Si ajuta ma putin ca nu inteleg cum votez.
Anca, dragul de M! Poate ar mai trebui facute temele si pe parcurs.
Eu m-am scos in weekend, nu am avut teme ca am facut proiectul de joi seara. Oricum nu le facea cu mine, eu am fost la Bran unde mi-a organizat sotul meu o petrecere surpriza.
Si pentru ca tot e vorba de aniversari:
Adriana , sanatate, fericire si numai bucurii!
buli spune:
a fost ziua ta?
ca parca erai balanta?
pe parcurs nu am putut face nimic cu M, a fost praf pana sambata.
adlemi spune:
Apropos de aniversari:
Adriana
Sa fi sanatoasa,sa te bucuri de copiii tai minunati si de familia ta frumoasa si tot ce e mai bun in viata sa iti dea Dumnezeu!
Rox,inca nu s-a dat drumul la vot...Voiam doar sa ma laud cu pozele.Va anunt eu cand se da drumul
Noi stam acasa pana miercuri.Albastrel pe langa raceala pe care o are de aproape o luna s-a capatuit si cu o laringita acuta si traheo-nu stiu cum-tot acuta....
Asa ca sta acasa pana miercuri.Din pacate insa maine seara il voi scoate din casa,pentru ca asa cum stiti -dragele mele microbiste-maine seara la 21.45 pe TVR1 va fi meci UEFA Champions League-Otelul Galati cu Benfica Lisabona iar Albastrel va fi unul dintre cei 22 de copii ce vor intra pe teren alaturi de fotbalisti..Daca doriti sa vedeti un Albastrel,maine seara aveti ocazia.
Si ca sa nu inchei in nota discordanta:Rox,cand e ziua ta?Ca ne dam toate cu presupusul ca ar tb sa fie da exact exact nu stie nimeni cand (adica doar tu stii...). Iarta-ne te rugam nestiinta,e din cauza varstei,dar am vrea sa iti uram "multi ani" cum se cuvine numa' ca nu mai stim exact ziua....Ne spui?Te rugam......