poznasii de ian-febr 2004 la scoala

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramonaa spune:

Pai face aikido de trei ori pe saptamana, luni, miercuri si vineri de la 19 la 21. joi va avea de la 15 la 17 navomodele sau origami. Sala de sport e la 2 minute de casa. Ne miscam rapid. Pe la ora 14 incepe sa-si faca temele si are destul timp.

Poze

Ramona si Iris+ Larisa + Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Nu e prea obosit cu atatea activitati?

Eu ii pusesem fetei ceva dupa scoala, insa cred ca le anulam de acuma pentru ca e extrem de obosita seara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonaa spune:

Nu se plange, ii place si la sport si la navomodele. La palatul copiilor nu face efort, iar cu aikido s-a descurcat pana acum. Vom vedea in continuare, cand e prea obosit poate sa lipseasca, nu-i bai. Oricum la noi in oras nu prea ai ce face, locuri de joaca pe afara sau parcuri unde sa se plimbe cu bicicleta nu prea sunt asa ca ...prefer sportul. Week-end-urile mai fugim pe la tara si acolo isi face plinul.

Poze

Ramona si Iris+ Larisa + Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dadi_t spune:

raportam si noi situatia scolara dupa 2 saptamani:
au dat testarile la romana si matematica saptamana asta marti si azi. Biancai i s-au parut usoare. Am primit prima atentionare ca nu si-a terminat tema la religie: era de completat un desen cu culori. Dar si una calda-zic eu: este atat de activa la scoala ca nu lasa niciun coleg sa raspunda la intrebari, raspunde neintrebata... si bineinteles uneia dintre doamne, care este mai in varsta, ii pare deranjant... O sa mai lucrez un pic la disciplina, dar ii incurajez totusi initiativa. Este in continuare captivata de scoala, ceea ce ma bucura enorm... Este f. atenta si scrie f frumos comparativ cu Andreea la care am avut emotii inclusiv la treapta, din cauza scrisului. Are in dotare deja 7 fatuce vesele.Cam atat....
Am reusit sa ma virusez serios...Azi am fost praf la serviciu si nici gand de ,, intelegere''' din partea sefului....Acumm sunt ,, drogata'' cu simptomatice de gripa si raceala...sper sa scap de antibiotice si sa nu ia si ai mei viroza. Oricum mi-am impus carantina in camera conjugala...

Sanatate multa bolnaviorilor!

Mergi la inceput

Multa sanatate! Ia baga i un stranut in nas sefului sa ia si el, poate se invata minte.

Felicitari Biancai pentru inceputul bun de scoala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisnemes spune:

Salutare tuturor!

Va dau si eu raportul dupa 2 saptamani de clasa 1.

Am avut un start foarte bun.Lui Dragos ii place tare mult la scoala dar avem probleme cu hiperactivitatea. Se pare ca este inca printre putinii copii care se ridica in timpul orei si povesteste. Cu scrisul nu stam nici acolo foarte bine, deoarece sta la semi acolo nu se concentreaza suficient si are niste purcelusi de mai mare groaza, in rest sunt corect executate temele. Am trecut la refacerea caietului de limba romana cu foarte multe plansete.
Activitatile extra ne pregatim sa le incepem din 3 octombrie adica de luni.Incepem cu basket si intot deocamdata, apoi vom incepe engleza. Sportul o sa-l facem si in functie de cat de obosit va fi. Aceste saptamani au fost obositoare pentru Dragos.

Sanatate bolnaviorilor.

Roxana cu intarziere iti urez si eu "La Multi Ani!"

Mergi la inceput

Cris, multumesc. Mult succes la scoala, cu rabdare o sa se adapteze. Ideea de hiperactivitate cine a avansat-o? Oricum activitatile suplimentare ar trebui sa il ajute sa isi consume energia. Cat despre refacut caietul, sunt sigura ca nu era prea frumos, dar e pacat sa munceasca atata la refacut. Mai bine lucreaza suplimentar pe alt caiet.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ane2 spune:

Cu intraziere
La multi ani Roxana!!!!!!!!!!Sa fi iubita si fericita!!!!!!!!!!

Acu sa va spunem cate ceva despre noi...Rachella a intrat in clasa 2, in prima zi de scoala din toti copii a fost singura care plangea cu lacrimi de crocobau si se tinea strans de fusta meacu greu am bagato in clasa si am convinso sa ramanaAcum nu mai avem probleme si-a intrat in ritm.
Din cate am citit observ ca scoala in ro e mult mai usoara, aici deja au inceput cu inmultirea si spre suprinderea mea Rachella invata f bine la mate , in schimb avem ceva probleme cu cititu , nu-i place sa citeasca.Adevaru e ca le da si f mult de citit si stau cu ea cate 2-3 ore la citit.La gramatica deja nu prea mai pot so ajut ma depaseste total herogliferelor si tonurile puse ba la mijloc , ba la sf de propozitie , ba la inceput
Activitatile extrascolare nu prea ai plac am dato la dansuri, nu ia placut, am dato la gimnastica ritmica dupa 2 zile plangea ca nui place si nu se mai duce
Cu chiu cu vai se duce la engleza si teatru.

In schimb sar juca toata ziua nu e interesata de tableta, i-phone, psp etc pe ea so lasi afara toata ziulica

Anita mami de printesa, Rachella Alexia - si
27 sapt

Mergi la inceput

Anita, fetele.

Cred ca si aici tabla inmultirii e in clasa a2a. In rest nu stiu ce sa zic.

La Alex e multa munca de lamurire sa aleaga cluburi statice, ar vrea numai sport. La scoala a ales baschet, dans, micii cercetasi si arte. Joi era tare mandra ca la cercetasi s a urcat mai curajoasa in copac decat baietii din clasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ane2 spune:

Roxi mie una mi se pare ca au inceput cu inmultirea mult prea devreme sunt multumita ca a prins repede si nu stau si la mate sa-mi bat capu cu ea ca asta mai imi lipsea.
Problema ei e ca nare stare o clipa seamana cu tasu
La scoala a ales arte, muzica, dans si logistica

Sporturile nu o incanta deloc desi e f baietoasa, baschet nu avem la scoala in schimb face volei da nu prea e incantat

Anita mami de printesa,
Rachella Alexia - si
27 sapt

Mergi la inceput