poznasii de ian-febr 2004 la scoala

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns buli spune:

Emily, ma bucur mult sa aud de voi!

Monica, sanatate lui Albert!

noi am sarbatorit sf matei la sala de catarat tiroliana si spartul baloanelor au facut toata distractia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emilly spune:

merci Anca
La multi Ani Matei!de ziua numelui.Noroc cu tine Anca de m-am uitat in calendar sa mai vad si eu ce sarbatori mai sunt.Suntem in postul Craciunului.Fiica-mea vrea sa facem bradul de Craciun, am aminat-o peste 2 weekend-uri, sper sa ma tina.
seara buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

E deja mai bine Albert. Nu a mai facut febra, e acasa cu mama, il mai tin si azi si maine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Emilly, bine ati revenit si ne bucuram de vesti. Tin pumnii sa iti iasa turul Europei.

Monica, multa multa sanatate lui Albert. Nu stiu ce sa zic de operatie, daca trebuie, trebuie. La noi pultaceea a raspuns cel mai bine la Zinnat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

La multi ani cu intarziere (dar cu multa sinceritate) lui Matei!

Emilly, bun revenit!

Monica, multa multa sanatate!!

Ioana & Arturicii'SBiblioteca Romaneasca din Canada

Mergi la inceput

intrebare: ati vazut pe undeva casti de inot pentru juniori cu Romania sau tricolore?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

uite aici, Ioana http://www.sportraid.ro/apa/casca-inot/tyr-casca-romania.htm

multumim, si cred ca si voi l-ati sarbatorit pe Philip, asa e?

Mergi la inceput

Multam Anca, o vazusem si eu pe aia, le-am dat mail sa ii intreb daca au junior.
Ma gandeam ca poate ati vazut prin vreun magazin/mall/etc

Va rog sa nu ma uitati si daca vedeti, acum cand plecati pe dupa Mos, sa imi spuneti si mie ca pleaca un pachetel spre noi cam in 2 sapt.

Ieri au primit baietii promovarea inca unui nivel de inot (mai au 3 si intra in scoala de inot) si tare s-au mai bucurat si ma gandeam la un cadou mai special legat de inot.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonaa spune:

Ioana , nu stiu daca exista junior, eu am facut inot si am avut asa ceva si erau universale, sunt destul de stranse. Ma rog erau de la o alta firma dar aceeasi forma. Felicitari sportivilor!
Monica, cum e Albert? Si eu le trageam cu Robert cu pultaceea dar am scapat de ea. Nu am operat amigdalele. Prima data am facut un vaccin, apoi o dr. O.R.L.-ista ne-a dat un tratament mai lung cu Tonsilotren (homeopate) si Baracca. Amigdalele s-au mai micsorat(se facusera mari) si nu am mai avut probleme. Acum am trecut la tratamente homeopate, nu prea mai am treaba cu antibioticele. Sunt foarte multumita.
Emily , bine ai revenit!

Poze

Ramona si Iris+ Larisa + Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

E bine Albert acum, l-am dus la scoala. O sa incep sa i dau Bromhovaxon din decembrie .

Mergi la inceput