poznasii de ian-febr 2004 la scoala

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Sa va tineti departe de boli de acum incolo!

Cua castile...nu prea stiu ce sa zic. Eu una nu am vazut, dar fac ochii mari.

Eu caut balerini albi si nu stiu ce camasa colorata pentru serbare. Fustita va fi facuta de scoala, sa fie la fel. Se pare ca e un dans surpriza, astept cu drag.

In rest totul ok. Smart-urile au decurs foarte bine, merge bine in general. Si are o viata sociala fata....Nu mai plecam la Bran de cateva luni ca are cel putin o petrecere pe weekend. Ei bine, weekend-ul acesta are 3.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

Am vazut carnetul de note al lui Albastrel !!!
Are 2 de B si 14 de FB !!!!!!!

FELICITARI ALBASTREL ! ESTI UN CAMPION !

Adlemi

Ioana & Arturicii'SBiblioteca Romaneasca din Canada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adlemi spune:

Citat:
citat din mesajul lui arturicii

Am vazut carnetul de note al lui Albastrel !!!
Are 2 de B si 14 de FB !!!!!!!

FELICITARI ALBASTREL ! ESTI UN CAMPION !

Adlemi

..ma emotionezi...ma motivezi...stii bine ca aici a fost si lupta ta si meritul tau...
si toate astea sunt pentru tine si pentru Prietenia noastra.Care dureaza indiferent de timp,de tari,munti,ape,oceane.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emilly spune:

Buna fetele,
multumim de urarile de bienvenue, cum zice francezul
Dupa intilnirea cu profa ni s-a zis ca odorul mi-ii ok doar ca uneori e super agitata, isi face lucrarile in graba ca sa aiba timp ca vorbeasca cu prietenele din jur.Si mi-am zis eu, "de ce o mai fi madama in clasa daca ele pot vorbi in voie, ea ce rol are acolo?" eu chiar nu-i vad vinovati pe copii la faza asta.Anul trecut profa copilei era una super severa si ei una i-a facut bine, adica in Buletin note doar de 90-95%, anul asta e alta poveste....oare o fi chiar asa de bine sa le schimbe anual proful???dilema...
Felicitari adlemi tie si flacaului pentru rezultatele de la scoala.E bine cind copiii sunt bine la scoala, sanatosi, in forma.
Rox petrecere faina domnisoarei!

Azi o sa mergem si noi la Arena sa ne punem pe patine dupa o lunga pauza, adica de prin aprilie.Mie una imi place mai mult sa patinez in aer liber dar inca nu avem zapada de asa ceva, dar e pe vine.

Pupicei si o zi buna tuturor!

Mergi la inceput

Buna ziulica si de la noi. Felicitari tuturor poznasilor si un mare pentru Albastrel.

La noi merge bine scoala, sunt multumita. Weeekendul acesta am tinut-o numai in party-uri (de copii) si distractie. Alexandra si-a descoperit o noua pasiune: escalada. Este tare buna si i-a impresionat pe instructori, asa ca o sa o inscriem acolo la club. Nu stiu cum stam cu timpul dar macar de ori pe luna o vom duce.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Albert merge si el foarte bine cu scoala, dar ieri sa-mi vina rau cand am vazut dictarea de la romana. Scrisese cu litera mare in mijlocul cuvantului . Pentru moment mi s-a ridict tensiunea, chiar am fost suparata ,dar m-am calmat si l-am intrebat ce e cu dictarea aia. La care el razand : hai mai mami, ca nu am inteles ce a vrut doamna, acum stiu. Mentionez ca este prima dictare . Asa ca aseara i-am dat eu dictare si a facut totul perfect , inclusiv propozitii. Uff, m-am linistit, dar nu stiu de ce m-am panicat cand am vazut caietul, deja ma gandeam ca poate nu intelege cum sta treaba asta cu scrisul..deja il vedeam un analfabet Cred ca am exagerat , dar na...nu stiam cum se descurca cu scrisul porpozitiilor.
La matematica de descurca foarte bine, nu am nici o emotie dar si la romana sunt linistita acum,dupa dictarea lunga pe care i-am dat-o aseara .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

Monica :)))))))

Mergi la inceput

Andrei si Andree , sa fiti sanatosi si norocosi!

Pupici mari lui Albastrel.

Mergi la inceput

La multi multi ani fericiti sarbatoritilor de azi

multi multi

Mergi la inceput

La Multi Ani Romania!

La Multi Ani tuturor romanilor!

Mergi la inceput