poznasii de ian-febr 2004 la scoala

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

3 - 0
pentru Cougars !!! (adicatelea pentru noi, da? )

Unul din goluri e dat de Yann, celelalte 2 de prietenul lor, Tudor. Philip a tras de multe ori la poarta dar s-a incapatanat portarul sa apere. Mai sunt insa inca 17 (!) meciuri pana la finele lui februarie asa ca are timp sa inscrie.

Ioana & Arturicii'SBiblioteca Romaneasca din Canada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_risnov spune:

Feeeeeeeeliiiiiiciiiiiiiitaaaaaaariiiiiiiii, Arturiciilor!!!!!

Ioana, sunteti nemaipomeniti cu totii!!! Va admir si va iubesc!!!
(cate unul pt. fiecare membru al familionului)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Wooooow, ce de vesti super despre copii minunati!

Felicitari matematicienilor Robert si Matei! Euclid asta e tare greu.

Felicitari Arturicilor, sa o tina numai in victorii!

La noi totul ok, ma bucur ca Alex merge cu drag la scoala. Mai ales acum ca a fost votata Steluta saptamanii. O sa va pun o poza de la panoul de onoare, numai sa ma lase astia la birou sa respir putin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Felicitari pentru goluri Arturicilor ! La cat mai multe !
Felicitari Alexandrei pentru panoul de onoare !!!

In alta ordine de idei si Albert scrie cam urat. Nu a facut decat literele A si M, dar nu se concentreaza deloc . Nici cifrele nu le scrie prea frumos.Ia totul la modul distractiv, face exercitiile in cea mai mare viteza ca zice ca e prea usor pentru el. El vrea calcule matematice ca lumea. Le stie sa le faca f bine, dar se grabeste tare si cateodata greseste din neatentia asta si apoi sterge. Nu suporta ca a gresit , asa se supara...l-am si certat putin duminica din cauza asta. El nu se concentreaza pe ele, canta, se fataie pe scaun, mai cauta ceva prin casa, mai scrie o cifra si apoi greseste si sterge . Iar daca ii zic ca a gresit ca nu e atent , tot el se supara pe mine ca de ce il cert. E asa sensibil , nimic nu pot sa-i spun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

Rox, felicitari! Sunt convinsa ca e de exceptie Alexandra la scoala si nu numai. Asteptam pozele.

Monica, tu povestesti cumva de Philip....?
Joi avem intalnirea pentru primele evaluari. Nu stiu daca v-am zis insa Philip mi-a zis ca nici macar B la purtare nu o sa ia. Azi dimineata mi-a zis ca o sa ia D

Aseara am stat cu ei si le-am facut carduri de agenti secreti pentru cluburile infintate de ei la scoala. I-am facut fiecaruia cate 4. Taaare incantati au mai fost. Sunt curioasa cu ce reactii vin dupa-amiaza.

Adriana, multumim de pupici, vi-i returnam inzecit. 20 x . Voi ce mai faceti??????

Ioana & Arturicii'SBiblioteca Romaneasca din Canada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Sunt repetenta la capitolul poze. Scuze.

Carduri de agenti? Ce taaaaare. Cred ca sunt incantati tare. Super idee.

Asa e Alex incantata de clubul Micii cercetasi. Fac ei casuta in padure, se cocoata prin copac, sunt haiosi rau.

Se pare ca proiectul Cartii despre moda continua, cu capitolul individual. Alkex si-a ales istoria pantofilor. Sa vedeti ce muncesc eu acum...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonaa spune:

Bravo Arturicilor! La cat mai multe goluri in acest sezon! Si ma minunez mereu de activitatile pe care le aveti acolo(cu bibioteca romanilor). Sunteti minunati!
Alexandra felicitari pentru titlul de steluta! Roxana esti o mamica fericita!
Mult succes in continuare lui Matei la concursuri! Bravo!
Robert a venit ieri incantat de la scoala ca a fost aplaudat de colegi pentru rezultatul de la concurs. Am inteles ca a primit si un fb pentru asta.
In rest ne chinuim in continuare cu temele (nu are chef de scris si pierde timpul). Ii merge mintea dar e chiulangiu. Are de pregatit pentru mediu o sticla "sporul casei" cu seminte. Deci ne distram si noi.
Succes in saptamana aceasta!

Poze

Ramona si Iris+ Larisa + Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Albert e bolnav acum, are amigdalita pultacee, febra mare ,ganglioni inflamati ...:( Am inceput tratament antibiotic , din noua, a trecut o luna de cand a luat ptr otita , dar nu aveam ce sa facem . L am tratat eu 3 zile acasa, sperand ca o fi vreo viroza,dar se pare ca e mai grav. Ii dau Lekoklar, sa vedem daca merge, initial medicul ne a zis de internare. Sa speram ca scapa cu asta, nu de alta, dar Albert, duoa cum v am mai spus, este absolut terorizat de injectii. Ar fi un cosmar pentru el. Asa ca saptamana asta avem scutire de la scoala. Sper numai sa i treaca ...
Anul trecut tot asa a facut, se pune problema daca sa i le scot sau nu...Medicul spune ca daca face mai des de 4 5 ori pe an, ar trebui scoase. El nu raceste usor, nu alte atfel de imbolnaviri, decat amigdalele. Imediat se umfla.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emilly spune:

Buna tuturor,
nu stiu daca va mai aduceti aminte de noi...cred ca sunt citiva ani de cind nu am mai reusit sa va citesc, dar spre marea mea bucurie azi am reusit si am citit tot capitolul si ce m-am bucurat ca v-am regasit pe toate...
Incep prin a-i ura lui Albert multa sanatate si sa nu ajunga la scos de amigdale!poate raspunde usor la antibiotic si isi revine.
Felicitari matematicienilor Robert si Matei!am printat si eu testul sa vedem ce putem face din ele asta seara.
Ioana ma bucur sa citesc despre voi ca sunteti bine

Despre noi, hmmm ...la scoala suntem binisor dupa ce de citeva saptamini am intrat in domnisoara mea si i-am facut un program strict de teme.Consider ca sta foarte mult la scoala(de la 6.45 am-15.10 pm) deci i-am explicat ca temele trebuiesc facute primele, dupa care face ce doreste ea cu timpul liber pina la baita de seara.
La prima evaluare aveam ceva probleme la scris, pe care intre timp le-am mai corectat sau cel putin incercam zilnic.Teme dupa amiaza, ne ia cam o ora sa le facem, caci zilnic au o carte de citit, practicat adunarea, am ajuns la cea cu 9 si 10 plus dictarea zilnica cu cuvintele de studiat pe saptamina respectiva.
Azi primesc primul Buletin scolar iar joi am rendez-vous cu Madame.

....ma bucur mult sa va regasesc...o zi buna in continuare tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emilly spune:

tot eu...
Ane2 felicitari pentru bb, pe cind e due date?
Roxana ce imi doresc si eu sa vizitez Roma...poate in 2 ani reusim si facem si noi un mini tur al Europei.
mai revin...

Mergi la inceput