poznasii de ian-febr 2004 la scoala
Raspunsuri - Pagina 16
ramonaa spune:
Buna!
In fiecare zi in care citesc pe-aici imi propun sa si scriu dar nu reusesc. Ma bucur pentru reusitele copilasilor si urmaresc cu interes evolutia lor la scoala.
I-am vazut pe Arturici patinand , acum Roxana ne spune de asa o fetita mare, of ce trece timpul...
Eu ce sa spun, Robert se descurca bine la scoala, ii place. Sambata a participat la concursul de matematica Euclid si a facut 82 de puncte. Era tare incantat si abia asteapta sa mai mearga. Se descurca bine la matematica si ii place mai mult decat romana. De scris, scrie binisor, au trecut pe caiete dictando, dar e neatent si mai face greseli.
D-na lor ii recompenseaza pe cei care au rezultate deosebite, fac probleme suplimentare, sunt cuminti, cu niste "zambareti" pe care copiii ii folosesc apoi la "magazinul" clasei de unde isi cumpara ceva . Robert munceste la probleme suplimentare sa stranga cat mai multi sa-si ia ce vrea. E foarte incantat ca el are cei mai multi zambareti din clasa (anul trecut avea putini si a trebuit sa imprumute de la colegi sa poata cumpara ceva).
In rest ce sa mai spun...se cunoaste ca am copilasi mai mari, se inteleg mai bine, se joaca frumos, si incep sa colaborez tot mai bine cu ei.
Weekend placut!
Poze
Ramona si Iris+ Larisa + Robert
ane2 spune:
Roxana felicitari ptr Alex , asa da timpu trece ei cresc si noi ne minunam de ei pe zi ce trece.
Anda si Rachellei ai e teama de injectii si ea a facut destul de urat la ultimu vaccin.
La noi in loc sa vina frigu da calduraafara sunt 27 de grade...m-am saturat de atat caldura de 8 luni a plouat doar de 2 ori
Anita mami de printesa, Rachella Alexia - si
33 sapt
arturicii spune:
pentru Albert!
si multe pentru harnicuta Alexandra. Chiar asa munca sustinuta nu am vazut/auzit.
Cat despre micii matematicieni Robert si Matei, jos palaria .
Eu pregatesc aici in batatura 800 de semne de carte sa le impartim maine la concert la Compact. O sa-mi intre in greva mana dreapta de la atata taiat.
Ioana & Arturicii'SBiblioteca Romaneasca din Canada
anda141 spune:
Ioana, succes cu semnele de carte si felicitari inca o data pentru ce faceti voi acolo !
Albert va avea concurs la mate si romana in decembrie. Ei participa la Olimpiadele cunoasterii.
Anca, ai testele pe care le-a dat Matei ?
buli spune:
uite aici, Monica
http://www.concurs-euclid.ro/upload/en_cls_2_20113.pdf
Ioana, cum fuse la spectacol?
sa-i ceri la mosu o ghilotina :)
e buna si pt quilling
arturicii spune:
am fost la concert !!!!!!! Suuupeeeerrrr!!!!!
Inainte insa, am impartit semne de carte www.arturicii.ca/wp-content/uploads/2011/11/Semn-de-carte-BRC-Concert-Compact.jpg" target="_blank">asa. Baietii au fost la inaltime cu impartitul. Le-a placut si concertul (a fost primul asemenea concert al lor); Sabina tot vroia in sala la "la la la"
Anca, am luat o ghilotina (e f faina ca are 3 tipuri de taiere printre care si unul ondulat - cel pe care l-a si folosit). Dar mai mult de 2 coli de-odata nu pot taia ca e carton.
Acum urmeaza semnele pt celelalte activitati din Decembrie.
Monica, noi cu Olimpiadele nu le avem; bravo voua si mult mult succes! Tinem pumnii si ne bucuram mult alaturi de voi.
Azi e primul meci din campionat la hockey!!!! tineti pumnii. Philip e in forma pentru ca e motivat tare de reusita de ieri de la meciul de antrenament unde a dat 7 goluri.
Yann e si el in forma pentru ca e otivat si fericit de....reusita lui Philip.
Ioana & Arturicii'SBiblioteca Romaneasca din Canada
anda141 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui buli uite aici, Monica http://www.concurs-euclid.ro/upload/en_cls_2_20113.pdf Ioana, cum fuse la spectacol? sa-i ceri la mosu o ghilotina :) e buna si pt quilling |
Multumesc, Anca. Am uitat ca Matei este clasa a 2-a. Vazusem si eu pe site testele pentru clasa a 2-a,dar eu le cautam pe cele pentru clasa 1.