poznasii de ian-febr 2004 la scoala

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

dar despre ce vaccin e vorba?

baietii sunt vaccinati exclusiv in Romania si aici cica pana in clasa a 4-a (parca) nu mai au nimic de facut

Ioana & Arturicii'SBiblioteca Romaneasca din Canada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Despre rapelul la ROR, ala de la 1 an.

Alex l-a facut azi fara frica si fara plans. Are o mica reactie locala dar zice ca nu o doare nimic. Pfiu, am scapat.

Nu va povestisem ce frumos a fost la scoala de Halloween. Intr-o zi am sculptat dovlecii, fiecare cu numele unui copil. Apoi a fost parada costumelor si bazarul, si surpriza...dansul Thriller. Banii de la bazar se strang pentru biblioteca.

Dar erau minunati costumati, si m-am distrat pe cinste cu dansul lor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

Ana Maria Catanoiu, una din persoanele care ne-a sustinut activ in campania de strangere de donatii in Romania este una din cele 10 finaliste ale sectiunii Bibliotecarul Anului pentru Premiile in Educatie oferite de Fundatia Dinu Patriciu!

Premiile sunt oferite chiar acum!
http://www.premiileineducatie.ro/live

http://www.premiileineducatie.ro/gpo/finalist/anamaria-catanoiu/

Ioana & Arturicii'SBiblioteca Romaneasca din Canada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ane2 spune:

buna seara si de la noi

Incep cu un wow ptr Arturici, super patinatori, daca o tin tot asa or sa ajunga mari hocheisti.Bravo Ioana felicitarile mele ptr baietii tai

Pe Rachella nu o incanta nimic parca e pe alta planetanu am vazuto niciodata entuziasmata de vrun sport anume.E cam flower power.

Buli so vezi pe a mea cum scrie o iei la fuga are un scris mic si inghesuit de- mi trebuie lupa sa inteleg ce-a scris.

Noi nu avem Hollowenccred ca Rachella ar fi fost super incantata.

Anita mami de printesa, Rachella Alexia - si
33 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ane2 spune:

De cand a inceput programul prelungit la scoala am vazut mari inbunatatiri la ea.
Acasa mai facem doar matematica , ca la asta ma pricep

In schimb eu sunt un balonas ma misc din ce in ce mai greu si abia astept sa nasc

Anita mami de printesa,
Rachella Alexia - si
33 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adlemi spune:

Dragelor,a inceput votarea pentru concursul de pe DC.Ne gasiti aici:
http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=23&folder=Vara+2011+amintiri+de+vacanta.
Nu va mai spun unde e Albastrel,caci e chiar pe prima pagina.
Multumim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

I-am facut astazi vaccinul, a fost groaznic, a plans pana nu a mai putut, s-a zbatut, nu l-am convins cu absolut nimic sa-l faca de bunavoie. Pana la urma l-am facut fortat, cand i-a infipt acul s-a linistit. A zis ca nu l-a durut rau , dar ii e teribil de frica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

Monica, imi pare tare rau, suna cam horror ce spui tu acolo, dar a trecut, sper ca pana la urmatoarea injectie sa uite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Acum e bucuros ca nu l-a durut vaccinul. Nu are ce sa uite, ca nu l-a durut, sper sa uite ca a plans degeaba si sa aiba incredere cand ii spun ca nu-l doare. Ca e fricos nejustificat , se bazaie mai rau ca o fetita. De fapt, fetele sunt mai curajoase la injectii decat barbatii , in general. Seamana cu taica-so asa fricos, el lesina cand vede ace de seringa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Monica, lui Albert. Sigur va uita curand. Mai spune-i ca doare si mai putin daca nu se foieste asa si gata.

La noi totul e ok, scoala merge binisor. Au activitati interesante, progreseaza la engleza. Dar scrie urat. In weekend mergem la un atelier de pictura pe sticla la Carturesti (weekendul trecut am fost la Opera si la circ).

Tot sambata trecuta am finalizat bucataria, iar Alex m-a ajutat incredibil. Vreo 6 ore a muncit cot la cot cu mine, a sters toate dulapurile la care ajungea, a spalat vase, a sters vesela spalata de mine, a spalat gresia. Si a primit salariul pe o zi al menajerei. Si tot respectul meu. Nu credeam ca pot primi asa ajutor.

Mergi la inceput