poznasii de ian-febr 2004 la scoala
Raspunsuri - Pagina 14
adlemi spune:
Oauuuuuuuuu...........super patinatori!!!!
Bravo Philip,bravo Yann! Sunteti superextramega buni!!!
arturicii spune:
Multumim de felicitari.
O sa ii pun sa citeasca ce ati zis de ei ca aseara ma bombaneau ca arat filmele ca nustiuce greseli au facut in secundele acelea cand i-am filmat.
E munca lor. Pe mine ma minuneaza doar cand ma gandesc ca exact acum un an puneau pentru prima data patinele in picioare.
Sabina sta de vorba cu mama la....www.arturicii.ca/?p=1076#post-1076:" target="_blank">videofon. Sunt asa de dragute amandoua, Sabina ii explica, ii "da" mamei tot felul de chestii, mama le "ia", ii arata tot felul de chestii, o intreaba, Sabina raspunde. . Ma bucur ca am gasit o metoda de comunicare live cu buni, metoda care nu ii da batai de cap dansei.
Tocmai au terminat de mancat amandoua o portocala.
Ioana & Arturicii'SBiblioteca Romaneasca din Canada
adlemi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui arturicii Multumim de felicitari. O sa ii pun sa citeasca ce ati zis de ei ca aseara ma bombaneau ca arat filmele ca nustiuce greseli au facut in secundele acelea cand i-am filmat. E munca lor. Pe mine ma minuneaza doar cand ma gandesc ca exact acum un an puneau pentru prima data patinele in picioare. Sabina sta de vorba cu mama la....www.arturicii.ca/?p=1076#post-1076:" target="_blank">videofon. Sunt asa de dragute amandoua, Sabina ii explica, ii "da" mamei tot felul de chestii, mama le "ia", ii arata tot felul de chestii, o intreaba, Sabina raspunde. . Ma bucur ca am gasit o metoda de comunicare live cu buni, metoda care nu ii da batai de cap dansei. Tocmai au terminat de mancat amandoua o portocala. Ioana & Arturicii'SBiblioteca Romaneasca din Canada |
Ce buna e tehnologia asta! Cele doua Sabine stau impreuna la povesti...cat de frumos!
anda141 spune:
Super Arturicii ! Bravo lor, felicitari pentru munca lor si a parintilor !
Noi am inceput scoala , nu i-a fost greu, nu a comentat nimic, insa ieri in prima zi a venit cu vaccinarea. A plans pana nu a mai putut,asa ca nu i-au facut. Saptamana viitoare o sa merg eu la scoala sa vad cum il conving. Insa sunt sigura ca iese mare scandal, e terorizat de frica, plangea aseara cu niste lacrimi de crocodil sa nu-l inscriu la vaccin. Mi-e si mila de el, chiar plange din suflet.
buli spune:
Monica, noi am facut vaccinul la pediatra lui M, ei se cunosc demult si sunt foarte buni prieteni. L-a strans doamna doctor in brate si n-a suflat nimic baiatul. poate e si asta o solutie.
arturicii spune:
Monica, ce necaz pe el cu vaccinul...
Nu merge amanat un an? Ma gandesc ca daca e oricum asa de stresat de el daca i-l faci contra vointei lui (chiar daca aparent e el de acord) sa nu il marcheze si mai rau.
Sau poate sa ii pui un anestezic local ca sa nu simta nimic...?
Ioana & Arturicii'SBiblioteca Romaneasca din Canada
anda141 spune:
Nu vrea nici la pediatru, la nimeni. O sa incerc sa discut mai serios cu el, sa-l fac sa inteleaga, ca nu vreau sa-l fac fortat, nu ma apuc sa-l tin de manini si picioare , in nici un caz. Trebuie sa-l conving cumva sa nu-i mai fie asa de frica. Il ia ameteala numai cand se duce acolo .
Roxana_G spune:
Si noi avem vaccin azi la scoala, astept cu sufletul la gura confirmarea invatatoarei ca a fost totul ok. M-am speriat de patania cu Albert, dragul de el.
In schimb l-am vaccinat pe pitic dimineata si nu a scos nici un sunet, nici un oftat macar. M-a uimit pur si simplu.
buli spune:
si lui M i-ar fi fost frica la scoala. noi am fost insa cumva pe aceeasi lungime de unda, eu din start am zis ca nu vreau sa-l faca la scoala.
insa m-a rugat sa merg sa vorbesc cu invatatoarea, sa nu cumva sa il oblige, ceea ce am si facut.
la scoala l-au facut prin aprilie cred, la doctorita l-am facut in septembrie.