poznasii de ian-febr 2004 la scoala
Raspunsuri - Pagina 13
adlemi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui buli aaa, dar el n-are complexe, ar fi trimis vedere si cu scrisul ala oribil :) ceea ce a si facut, a trimis unei fetite de aprox varsta lui |
Ancutza,baietii in general nu au un scris frumos.Si la ce ii trebe sa scrie frumos,cand el ameteste fetele doar dintr-o privire?
Roxana_G spune:
. Imelda, Noi cand mai vorbim la o cafea?
Asta a fost asa un fel de bun regasit. Ca de fapt sunt ca la balamuc. Am livrat copiii la Bran dar acasa e mini-santier...poveste lunga care abia a inceput. Si la birou nebunie si uite asa.
Noroc cu weekendul la Roma, a fost excelent. Copiii minunati si cumintei si ne-am simtit tare bine in familie. Parca a fost o vacanta adevarata. Ieri la biroul de acolo m-am cam tuflit, dar in rest m-am rupt cu totul de griji.
Alex se descurca cu aparatul nou, a fost cuminte si interesata in mini-vacanta si de azi la Bran cu bunicii si cu ceva teme date de mine. Asta e, dati cu rosii, dar eu cred ca trebuie.
adlemi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Roxana_G . Imelda, Noi cand mai vorbim la o cafea? Rox, mamica Alexandrei si a lui Andrei |
Rox....Pai cand o da Domnul sa ne intalnim ochi in ochi...Cred ca de un an nu ne-am mai vazut...Dar curand,cine stie...
arturicii spune:
Hello!
Ieri de-abia am aflat ca sunt in vacanta scolile. Noi n-avem vacanta pan' la iarna.
Roxana, sa va fie de bine mini vacanta. Nu am inteles de ce ar trebui sa dam cu rosii. Ptr temele suplimentare? Apai daca fata le face fara necaz de ce sa ne contram noi?
Ioana & Arturicii'SBiblioteca Romaneasca din Canada
anda141 spune:
Si Albert a avut ceva de lucru in vacanta,dar nu s-a plans, le face cu placere observ.
In alta ordine de ide a capatat o otita...habar de unde si cum, astfel incat ia antibiotic. Ma bucur insa ca nu a facut febra si starea generala e la fel de buna,doar ca-l doare din cand urechea si ia nurofen. Sper sa-i treaca pana luni.
arturicii spune:
Sanatate multa lui Albert. Sa nu il mai doara si sa ii treaca repede.
Roxana_G spune:
Sanatate multa lui Albert!
Despre lectii ce sa zic...nu stiu daca le face cu placere sau nu (nu stiu nici daca le face, ca e cu bunicii), dar trebuie.
arturicii spune:
Azi am fost la o petrecere de Halloween pe gheata, Yann deghizat in...mumie si Philip in... ninja:
(scuzati calitatea filmarii insa azi Sabina a stat cocotata toata ziua la mine in brate)
Philip:
Yann:
Maine se duc amandoi la scoala cu costumele de mumii in ghizdan ca dupa pranz ii lasa sa se imbrace in ele iar pe seara mergem pe la case .
unde-s momentele alea in care mergeam la colindat pe la case si cantam colinde faine si primeam covrigi si nuci...