poznasii de ian-febr 2004 la scoala
Raspunsuri - Pagina 12
buli spune:
mi se pare prea complex si prea greu si ei atat de mici!
si periculos - ofof
insaaa ... realizez ca e infinit mai usor sa inveti toate astea la 5-6-7 ani decat la 35-36-37
temeri de mamica, pe care le impartasesc doar mamicilor
arturicii spune:
despre complexitate;
- e vorba de patinaj pe gheata, pe care acum un an de exemplu baietii nuil stiau deloc dar deloc iar acum zici ca s-au nascut pe gheata
si de manuirea unui bat cu care trebuie sa dai intr-un puc
si e vorba de un costum care contine 25 de elemente de ...protectie. Noi il avem pe www.google.ca/imgres?q=hockey suit&um=1&hl=en&biw=1280&bih=623&tbm=isch&tbnid=2JzJm5QjkH0UWM:&imgrefurl=http://www.hockeyworld.com/index/page/product/product_id/3728&docid=pfrPXe7YyIxN8M&imgurl=http://www.hockeyworld.com/common/images/products/large/62-5616.jpg&w=350&h=350&ei=Oh2fTvfSD6jl0QHJs4yHCQ&zoom=1&iact=hc&vpx=255&vpy=277&dur=1565&hovh=225&hovw=225&tx=129&ty=137&sig=115119361049597473696&page=1&tbnh=128&tbnw=128&start=0&ndsp=21&ved=1t:429,r:8,s:0" target="_blank">acesta
Si eu am avut teama de acest sport pana cand au inceput sa il practice si am vazut ca e poate mai putin periculod decat fotbalul de ex (la fotbal nu ai casca)
Iar despre cat e de greu este..:
"Cum e, dupa 2 ore sunteti obositi?"
"Nuuuuuu, mai putem sa mai intram si la urmatorul antrenament?????"
Daca ar fi greu sigur nu ar avea asa tragere insa zici ca le injecteaza cineva adrenalina in momentul in care isi pun ultimul element de echipament pe ei si intra pe gheata.
Le place si imi place ca le place.
Ioana & Arturicii'SBiblioteca Romaneasca din Canada
arturicii spune:
edit: experiente de mamica impartasite altor mamici
Pe 5 noiembrie avem primul eveniment al Bibliotecii! O intalnire cu pruncii inscrisi la Scoala Romaneasca de aici.
Apoi pe 12 la Compact.
Am facut semnele de carte, o sa vi le arat cand le-oi posta
buli spune:
da, in teorie stiu ce zici tu
spor cu biblioteca, tare faina treaba faceti voi acolo
ps - azi l-a laudat inv pe M pt ca a scris civilizat, iar el a zis ca pana la urma chiar n-a fost asa greu
arturicii spune:
Hei, Felicitari Matei!
Acu' poti sa ne trimiti o vedere din "Targu' Iesilor"
buli spune:
aaa, dar el n-are complexe, ar fi trimis vedere si cu scrisul ala oribil :)
ceea ce a si facut, a trimis unei fetite de aprox varsta lui
Roxana_G spune:
Bine v-am regasit. Pe mine m-a doborat munca, in conditiile in care nu debordam oricum de chef si motivare. Sper sa ma refac la Roma unde plec intr o combinatie de weekend de familie cu treaba de birou.
Am vazut pe frumusica crestina Eva si minunata ei familie.
Am vazut si ce inseamna sa faci hockey si jur ca si mie mi-a stat inima in loc. Dar stiu ca Arturicii se vor descurca de minune.
De la noi ce sa zic? mergem la scoala, mai cu putina febra, mai cu dureri de burta, dar asta este. Noroc ca urmeaza vacanta. Roma si Bran scrie pe ea.
Nu prea merge cu scrisul, am primit de la invatatoare ca ar putea sa se straduiasca mai mult. A luat si un B la Romana unde se descurca perfect de obicei. Mai face boacane...ce sa zic, poate e obosita. Oricum simt ca e ceva mai greu pentru toti.
Dupa vacanta incep frumos cu Halloween. Azi au pus muraturi si ni le vor vinde noua la targ.
O sa vedem. Pana una alta ne gandim la vacanta pe care o incepem cu noul aparat mobil de fixare a dintilor. ieri l-am scos pe cel fix...sunt superbi! Va fi greu o luna cu cel mobil, vorbeste mai greu, trebuie scos la masa...si cum ea e la scoala, nu stiu ce vom face.
Pentru Haloween am luat costum de vrajitoare. Copiii au luat deja pentru acasa decoratiuni. Weekendul trecut am mers la biserica cu 2 lilieci de cauciuc, mari si negri. Eu nu ma dau in vant dupa sarbatoarea asta, tati e revoltat, dar ei se distreaza maxim si parca nu ma indur sa le stric bucuria.
Cam asta ar fi. Pe 2 facem vaccin si pe 7 merg la consultatii.
Si cred ca am dat raportul. Suficient. Ca am treaba si nu mai ajung eu acasa.
Weekend frumos va doresc!
arturicii spune:
Matei o sa rupa inimile fetelor in mii de bucati.
Roxana, sa aveti vacanta frumoasa si sa va refaceti fortele.
Cat despre Halloween, nu prea ai ce sa iti placa insa daca cei mici se amuza...
Aici se merge pe la case seara si cei mici primesc dulciuri pentru un an intreg.
Merg la scoala costumati, la patinoar, etc.
Desigur ca sunt si adulti costumati, cum altfel.
adlemi spune:
Super cu Arturicii,sunt atat de harnici si de determinati baietii astia...Albastrel renunta destul de repede la toate activitatile,dar nu-mi fac probleme.Probabil seamana cu ma-sa,caci si eu daca vreau ceva fac indiferent de obstacole,iar daca nu vreau...ma lesi....
Cu scoala....prefer sa nu dau detalii.Dar am speranta ca lucrurile se vor rezolva favorabil pentru noi.Doamne Doamne ne iubeste,si stiu asta in fiecare zi cand ma uit la Albastrel.
Cu Halloween-ul la noi e cam suferinta ca nu se serbeaza.Dar in fiecare an ii iau un dovleac,il scobim amandoi,apoi ne deghizam si facem ca toate alea prin casa,spre disperarea lui R.
Si ca sa incheiem intr-o nota funny,uitati un film sa va ridice moralul (daca si unde e nevoie):
sa aveti un we fain si o vacanta frumoasa (noroc cu economia la bugetul ministerului de ne-am pricopsit cu vacanta asta )
adlemi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui arturicii edit: experiente de mamica impartasite altor mamici *** Pe 5 noiembrie avem primul eveniment al Bibliotecii! O intalnire cu pruncii inscrisi la Scoala Romaneasca de aici. Apoi pe 12 la Compact. Am facut semnele de carte, o sa vi le arat cand le-oi posta Ioana & Arturicii'SBiblioteca Romaneasca din Canada |
Felicitari Ioana!La cat mai multe evenimente reusite!Sunt tare,tare mandra de tine.Si tu stii asta.