poznasii de ian-febr 2004 la scoala
Raspunsuri - Pagina 11
arturicii spune:
Imi scuzati va rog absenta si va multumesc mult de raspunsuri.
Roxana, apai exagerata sigur ca sunt, un pic. Dar degeaba sigur nu-s. Oricum cred ca s-a crucit (in sinea ei) cand a vazut ca apara cineva ...pinguinul copchilului.
Monica, trebuie sa recunosc ca le e bine in clase separate. La Yann se vede cea mai mare evolutie. Daca avea si Philip educatoarea potrivita lui era perfect. Sunt 3 clase a 2-a asa ca avem o solutie de a-l muta. Mai stam insa aici pana la intalnirea cu educatoarea apoi mai vedem.
Anca, se pare ca educatoarea asta isi face singura ordinea cum vrea ea. Insa in defavoarea elevilor
Ca tot vorbiti de concerte, la noi vine Compact in concert in noiembrie. Pregatesc semnele de carte ce trebuie impartite din partea Bibliotecii
Ioana & Arturicii'SBiblioteca Romaneasca din Canada
buli spune:
noi am coborat militaria din pod, M scrie atat de urat in ultima vreme incat ne-a scos din sarite si pe mine si pe doamna.
asa ca, bietul de el, rescrie temele dupa afterschool.
arturicii spune:
Citat: |
citat din mesajul lui buli noi am coborat militaria din pod, M scrie atat de urat in ultima vreme incat ne-a scos din sarite si pe mine si pe doamna. asa ca, bietul de el, rescrie temele dupa afterschool. |
voi? militarie? in pod?
Mateeeiii, explica-i lu' mami si lu' doamna ca in word sunt sute de fonturi care mai de care mai faine si promite-le ca atuni cand o sa cresti si o sa stai la casa ta o sa le mai dai un mail din cand in cand
buli spune:
ah, eram sigura ca ai sa spui asta
si chiar la tine ma gandeam.
si eu as fi spus acu o saptamana la fel.
daaar ... nu se (mai) intelege ce scrie, are 5(cinci) randuri pe pagina, asa tare se labarteaza, adica e chiar inacceptabil.
deocamdata testele se dau toate scrise de mana si risca sa piarda mult pt ca cei care corecteaza nu inteleg.
eu inca tin cu copiii, iar asta tot pt el e. nici invatatoarea nu l-a depunctat niciodata, insa azi a a fost prea de tot.
ps - tot urat a scris, dar citet
ad_risnov spune:
Salutareeeee!!!
Noi am avut botezul Evei pe 2 oct.: http://family.webshots.com/album/581269362bmkede
Cu Rares lucrurile stau cam asa: ii place tare mult la scoala. Ii place de invatatoare, de colegi, de faptul ca sta doar 4 ore... E ok cu progresele la invatatura, cu facutul temelor, dar si el are un maaaare defect: vorbeste non stop. Si cum la scoala "a fi elev bun" inseamna "a vorbi doar cand esti intrebat/pus" si noi am avut reclamatii. Discutam zilnic despre ce inseamna a fi elev, cum trebuie sa se comporte la scoala, cum sa lucreze la autocontrol etc. Vad ca da rezultate destul de bune. Din fericire el este destul de vorbaret in ce priveste povestitul de la scoala. Nu trebuie sa-l trag de limba pt. a-mi spune ce s-a mai intamplat pe acolo.
Sper sa reusesc si eu sa mai scriu... ca de citit va citesc mereu .
Toate cele bune!
arturicii spune:
citat din mesajul lui buli ah, eram sigura ca ai sa spui asta si chiar la tine ma gandeam. si eu as fi spus acu o saptamana la fel. daaar ... nu se (mai) intelege ce scrie, are 5(cinci) randuri pe pagina, asa tare se labarteaza, adica e chiar inacceptabil. deocamdata testele se dau toate scrise de mana si risca sa piarda mult pt ca cei care corecteaza nu inteleg. eu inca tin cu copiii, iar asta tot pt el e. nici invatatoarea nu l-a depunctat niciodata, insa azi a a fost prea de tot. ps - tot urat a scris, dar citet |
ei, hai, ok. treaca de la mine 5 randuri pe pagina e putin.
Matei, ajuta si tu la salvarea padurilor si scrie mai mult pe o pagina, ok?
dar lu' mami si lu' educatoarea tot mail le dai, ok?
arturicii spune:
citat din mesajul lui ad_risnov Salutareeeee!!! Noi am avut botezul Evei pe 2 oct.: http://family.webshots.com/album/581269362bmkede Cu Rares lucrurile stau cam asa: ii place tare mult la scoala. Ii place de invatatoare, de colegi, de faptul ca sta doar 4 ore... E ok cu progresele la invatatura, cu facutul temelor, dar si el are un maaaare defect: vorbeste non stop. Si cum la scoala "a fi elev bun" inseamna "a vorbi doar cand esti intrebat/pus" si noi am avut reclamatii. Discutam zilnic despre ce inseamna a fi elev, cum trebuie sa se comporte la scoala, cum sa lucreze la autocontrol etc. Vad ca da rezultate destul de bune. Din fericire el este destul de vorbaret in ce priveste povestitul de la scoala. Nu trebuie sa-l trag de limba pt. a-mi spune ce s-a mai intamplat pe acolo. Sper sa reusesc si eu sa mai scriu... ca de citit va citesc mereu . Toate cele bune! |
Ei, ce a crescut printesa, maine poimaine o sa fuga de ici colo. Sa-i fie de bine Crestinarea!
Cat despre Rares, mi-l si imaginez sporovaind de zor.
Sabina e in perioada in care isi da drumul la vorba si vai ce e la gura ei; zice un cuvant si de 10 ori si se astepta la raspuns de 20 de ori.
Va pupam si sa mai scrii inainte sa faca Eva un an, da?
arturicii spune:
tot eu
Baietii au ora de lb. romana. Sabina sta cu ei la masa si "deseneaza" Doamna Tudor le explica una si alta, sunt extrem de receptivi la dansa, sper sa ii tina tot asa.
ieri, dupa 2 ore de hockey intensiv (eu as fi fost lesinata dupa primele 30 de min de antrenament ca si al lor), am ajuns acasa, dus, masa si...in loc de un pic de desene + o repriza de hockey (va zic imediat ce e cu asta) si-au amintit ca nu si-au facut tema la lb romana....
Si-au facut-o fara sa le zic eu ceva.
Asa, am constatat eu ca ei habar nu au cam care sunt regulile si ce ar trebui sa faca ei pe gheata. Ei sunt acum la nivelul Novice, asa se cheama nivelul ptr cei nascuti in 2003-2004. Si inca invata cum sa manevreze crosa si pucul.
Am convenit cu ei sa renunte in fiecare seara la unul din episoadele de desene in favoarea unuia de hockey.
Ia sa vedeti si voi ce poate face un (alt) baietel de 8 ani:
buli spune:
uau!!!
sunt fara cuvinte. sunt intre admiratie nemasurata si teama (tot la fel).
in alta ordine de idei, saptamana trecuta M m-a ajutat cu ceva la birou, destul de serios :) si l-am platit cu 7 lei :)))
iar ieri mi-a a dus din curtea scolii 45 de nuci si i le-am cumparat cu 1 leu/5 nuci e foarte, foarte bucuros cand poate sa faca bani "pe munca lui".
arturicii spune:
Felicitari pentru primii bani castigati de Matei! Sa ii cheltuiasca asa cum isi doreste.
Anca, de ce teama ref la filmuletul de mai sus?
Iti astept raspunsul apoi iti spun cum imi era si mie teama si de ce.