poznasii de ian-febr 2004 la scoala

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns buli spune:

of, conteaza atata de mult sa le placa de la inceput si sa se simta ei bine cu toate.
eu zic sa discutati totusi cu invatatoarea, pana la urma e si interesul ei sa aiba atmosfera ok in clasa si sa poata lucra bine.

la M nu merge critica deloc, daca ai inceput cu asta, pa, l-ai pierdut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Dar sunt curioasa daca toti ceilalti indeplinesc asteptarile invatatoarei. Offf, am avut si noi e educatoare din asta la un moment dat, vai ce ma enervam. Poate inca o discutie da rezultate. Nu poate sa mearga tati? Poate e mai convingator.

Zicea Monica de culcare. Noi ne incadram in 9.30 in general, dar cu tendinte de intarziere in ultima vreme.

In alta ordine de idei, saptamana viitoare trecem de la aparatul dentar fix la cel mobil de fixare. O sa fie greu la scoala pentru ca trebuie scos la masa. Sa vedem cum ne descurcam.

Mergi la inceput

dar nu conteaza daca toti ceilalti fac si dreg, eu asa consider.
inv tb sa se mai adapteze si in fct. de fiecare copil, nu 20 de copii sa se adapteze dupa metoda inv. nah, parerea mea.

sau, mai bine zis, in asta consider eu ca sta talentul pedagogic.

tot imi mai amintesc cate ceva :D

M, daca trece de 9, zici ca e turmentat de-a dreptul. plus ca e f morocanos, nimic nu-i convine. dar el se trezeste din proprie initiatva la 6-6.30.

Mergi la inceput

Nu cred ca e relevant cum sunt ceilalti, dar sunt sigura ca invatatoarea asta va invoca.

Trezire la 6???????? Si tu ce faci in weekend?

Mergi la inceput

pai facem cu randul - o zi unul, o zi altul :D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisnemes spune:

Hop vin si eu la sfarsit de saptamana cu impresii noi de la scoala.

Anca, Roxana si Anda am citit ce mi-ati raspuns si sincer am cazut pe ganduri si am lasat-o mai moale saptamana asta si ca urmare am si avut rezultate mai bune. Adica nu a mai fost scris pe tabla ca deranjeaza orele, caiete mai ordonate si atentie putin mai mare la ore. Am vorbit cu invatatoarea si a spus ca se vede ca el se straduieste dar asa cum a spus si Dragos inca nu poate sa stea toata ora linistit.

La concert la Scorpions a fost pana la urma alegerea lui sa nu vina, a preferat sa mearga la o petrecere si sincer m-am bucurat foarte mult. Nu ar fi rezistat sa stea in picioare, noi am stat 5 ore si am vazut parinti cu copilasi de varta lui care sau plictisit foarte tare.

Noi ne pregatim de culacare incapand cu ora 9 si in jur de 9 jumate baietii dorm deja.

Mergi la inceput

Bravo pentru progrese, usor usor o sa fie si mai bine.

Nici Alex nu a gustat prea tare concertul Scorpions cand a fost in Bucuresti. Am plecat inainte de final. Dar de ce 5 ore?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisnemes spune:

Pai au cantat inainte si altii si cum a fost pe noul stadion Cluj Arena am fost curiosi sa vedem cum este. Dar mie mia placut tare mult concertul celor de la Scorpions.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ane2 spune:

Cristina cam asa am duso si noi in clasa 1, in fiecare sapt eram chemata la scolaba ca nu e atenta in ore,ca-si corecteaza colegii, ca vb prea mult etc...eu n-am pedepsito, am incercat sa-i explic ca nu mai e la gradinita, i-am dat exemplu cum eram eu la scolacum stateam frumos in banca si nu vb neintrebata etc...bineinteles ca nu a inteles ea din prima insa usor usor si-a revenit si acum in clasa a 2 e super ok.Trebuie sa-i dai timp si sa vorbesi mult cu el.

Sa vedeti adolescenti din ziua de azi cum suntsormea anu trecut era clasa 12 si zi de zi eram chemata la scolaia pus guma pe scaun profesoarei , sa vopsit in 5 culori, si-a bagat cercel in buzase batea cu toti baietiau vrut so exmatriculeze de nu stiu cate orinu mai stiam cum sa vorbesc cu ea ,so pedespsec la 18 ani ???? mi se parea aiurea si ce pedeapsa sai dau...i-am interzis o luna sa nu mai calce in club si la ora 9 sa fie in casa...insa ea nu sta cu mine si nu puteam so controlez , asa ca m-am dus in toate cluburile si barurile si i-am dat interdictieam tras multe cu ea e f rebela insa anu asta vad ca sa potolit de cand a inceput scoala nu am fost chemata deloc la scoala
Asa ca dupa ce am tras cu sormea problemele Rachellei cu scoala mi sau parut floare la ureche

De cursuri ce sa va zic ...mi se par infernale ptr ca se preda in greaca iar eu stiu greaca de balta ca sa zic asa, sunt cuvinte care nici macar nu le pot pronunta daramite sa le mai si retin, mi-am propus sa fac tot posibilu si macar primu examen sa-l iau , daca pot..

Anita mami de printesa, Rachella Alexia - si
31 sapt

Mergi la inceput

Anita, vai ce probleme sunt cu adolescentii de acum, imi e groaza. Cred ca iti e greu cu greaca, dar trebuie sa perseverzi. Poate un curs de limba, ceva, sa te ajute.

Cris, la noi la Scorpions au fost probleme cu accesul, ne-am calcat in picioare atunci, asa ca Alex era deja nemultumita.

Mergi la inceput