Scolari de Iulie - August 2004 * 81
Raspunsuri - Pagina 7
amironeanu spune:
A, bineinteles ca si copii mei sunt mucosi, dar cred ca si din cauza diferentelor mari de temperatura intre dimineata si pranz.
Daria, daca nu sunt indiscreta, de unde e si cat ati dat pe ghiozdan? E tot Herlitz, nu?
carmenp spune:
la baia comunala, nu-s foarte incintata de locatie dar au un instructor ok, ionut face cu el de 4 ani
leeloo2004 spune:
Bre Carmen, de ce te bucuri ca e marti????
Eu am azi o zi de kko, maine plec la Viena la un meeting regional, ma intorc joi seara (poate macar prind o sesiune de shopping scurta, desi sunt cu cardul pe rosu...), macar vineri poate o scot la fata...
Amironeanu - lui Stefan ii place la scoala, ii plac colegii (ma rog colegele, ca el se intelege bine cu fetele...) - asta pina acum...
Am sunat-o si eu aseara pe invatatoare sa o intreb de evaluarile astea - mi-a spus ca intr-adevar trebuie facute saptamina aceasta, dar nu exista zile fixe (mai ales ca la ei sunt asa de putini copii si ea le poate face si centraliza foarte repede) si nici macar testele de pe net nu sunt fixe, ci indicative... Mi-a spus ca saptamina viitoare vom avea o sesiune invatator-copil-parinti in care ni se vor prezenta rezultatele evaluarii - respectiv nivelul copilului si programul de recuperare (in fine, asta in cazul nostru) precum si ce a facut pina acum la scoala. Scoala fiind la inceput si clasa lor prima clasa 1 - toate lucrurile facute de copii anul asta vor ramine la scoala - un fel de portofoliu al scolii...deci cam asta ar fi cu evaluarile...
In rest nimic notabil...
Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel
Gradina mea
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
szivarvany spune:
Andrea, daca intri pe febeu la mine gasesti pozele si parerea mea subiectiva
Insa ma bucur ca nu s singura exagerata, Rob
Sanatati la toata lumea
_
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
corianai spune:
Neata duamnele, ne bucuram cu totii ca e marti :)
Eva a avut prima ora de sah ieri si i-a placut tare mult, acum am primit o noua misiune, sa-i cumpar un joc de sah mi-am scos la imprimanta regulile, nu mai stiam neam cum se fac rocadele etc... invat inca o data de la Eva
Eu cred ca e super origami pt copii, cu japoneza s-ar putea sa mearga mai greu, daca e un fel de germana asa Inot as vrea si eu sa faca eva dar din pacate nu merge la noi, nu stiu ce o sa ne facem in clasa a treia cand e obligatoriu :((
Eva face la scoala sah, dans si flaut si privat tenis. Vor incepe sa mearga si la patinoar cu scoala. La mai multe nu ma incumet ca nu vreau sa incarc nici programul ei nici pe al meu :)) poate la primavara om avea mai multa energie si mai adugam ceva...
Va pup, o zi buna
carmenp spune:
pai iar zice corina ca vine voioasa la servici si gaseste numa` bleah-uri p`aci;))
Citat: |
citat din mesajul lui leeloo2004 Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008) Poze Povestea nasterii lui Tudorel Gradina mea Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding John D. Rockefeller, Jr. |
edit, ce zisei?
Citat: |
citat din mesajul lui corianai Neata duamnele, ne bucuram cu totii ca e marti :) |
roxanaz spune:
eu una n-am glumit deloc sa ii va trebui limba japoneza, numa ca anul asta mi se pare mult prea devreme. asa prin clasa a treia as face o incercare. origami, hm, da.. e super dar zau ca bibileste cu orele la Lego... as alege ceva mai activ
Gabi, sa ai o saptamana buna.. mama ce program!!
szivarvany spune:
io am sunat domnu` de chitara il resun vineri sa mi spuna exact cand cum, pretu` a ramas 25, macar atat
_
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
roberta04 spune:
Andrea, invatatoarea lui Matei nu face after-school si nu are deci nici o problema unde si cand isi face copilul temele.
La after-school e alta lume pana acum, pentru mine, obisnuita doar cu sistemul de stat. Toata lumea zambeste si vorbeste frumos, sunt un fel de mica-mare familie, personalul e tanar si entuziast. Pana si femeia de serviciu arata office :)
Ma bucur ca Matei doarme, mananca, se joaca acolo, nu e doar un mediu controlat in care trebuie sa isi faca lectiile. Si-a facut prieteni si deja planuim sa facem o mica petrecere de Sf.Matei. Ieri a luat trandafiri din gradina pentru teacher...doar pentru ca e draguta...
Doamne ajuta sa tina tot asa... si eu sa am bani sa platesc...
Corina, eu sunt foarte multumita de pasiunea lui Matei pentru sah. Profesorul de la gradi ne-a explicat de multe ori ca sahul ii ajuta sa gandeasca altefl orice problema si se pare ca are dreptate, Matei e parca mai analitic, desface problema de baza in lucruri mai simple, isi face strategii... Nu radeti de mine, nu? Parca vorbesc prea "HR"