Scolari de Iulie - August 2004 * 81
Raspunsuri - Pagina 6
szivarvany spune:
*Leeloo si la noi s au auzit despre teste, la alta clasa; la noi doamna nu a anuntat nimic, asa ca rezultatele vor fi cele reale si`apoi oricare ar fi ele, macar stim la ce avem de lucrat eu nici nu stiu daca s au dat azi sau nu.
*Andries, 100% de acord.
_
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
leeloo2004 spune:
Si la mine Tudor face teme parte-n-parte cu Stefan (vorbesc de temele de la terapie) - ce sa zic - daca vedeti temele lui Tudor (nota bene, are 3 ani si 3 luni...) ati zice ca sigur e macar in clasa I - liniutze corect executate, cifre, litere, etc...
Andries - si la Stefan s-a programat deja pe 12 octombrie "iesire" in oras - vor merge in vizita la SMURD apoi vor face turul Bucurestiului cu autocarul turistic "double-deck)... - ne costa 45 de lei (macar aici excursiile sunt mai ieftine ca la gradi...).
Cit despre optionale - eu l-am inscris pe Stefan doar la modelaj si origami - engleza fac oricum in fiecare zi (intra in taxa de scoala) - si asta pentru ca m-am gindit ca il ajuta la dezvoltarea abilitatilor motorii, sport deocamdata e exclus...
Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel
Gradina mea
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
roxanaz spune:
a propos de extra, azi am vazut un anunt in holul scolii... origami si limba japoneza!! bun, nu? macar a doua stiu ca iiva fi de folos in viitor
g_ioana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cristalina Aaaaa...Maria vorbeste non stop...inclusiv in somn...vorbeste la masa, vorbeste cand vorbeste lumea...vorbeste tot timpul! |
exact asa-i si Maria mea in schimb la scoala este foarte cuminte si disciplinata,ptiu,ptiu,ptiu....azi a luat un -FB la abecedar,pentru ca a dat cu mana peste o liniuta...meii mie mi se pare ca cu stanga ei o sa scrie mai frumos decat cu dreapta mea....si un + FB la matematica....de fise de evaluare nationala nici n-am auzit..
Roxi,super,felicitari pentru Eva....misto optionale....maine seara mergem si noi la baschet ca asa vrea mandra,sa vedem daca-i place...
Kim sanatate maxima lui Sorin...la noi temele tot dupa ce se trezeste...din pacate adoarme cam tarziu asa ca temele incep la 6,pentru azi are 3 randuri de bastonate mari subrand si 3 exercitii la mate...dureaza cam o ora pana se moshcaie si termina tema
Daria imi place de Giulik la maxim
edit am pus niste pozici de week-end http://s1228.photobucket.com/albums/ee455/noigorodei/august%202011/
Dorsilia spune:
hello
suntem pe baricade, ...cat de cat....dupa doua saptamani glorioase la scoala acum ne tragem mucii si facem aerosoli, luam siropuri de plante, vitamina C, trachisept pt gat, miere etc. (trei dintre noi, Dea inca rezista)
Azi si maine va lipsi Danu de la scoala, cu acordul invatatoarei bineinteles, care este pe sufletul meu, in conceptia ca un copil cand nu e in forma maxima mai bine se reface 1-2 zile acasa decat sa dormiteze pe banca, si sa mai molipseasca alti cativa in jur.
despre mine nu va zic nimic decat ca-s sub nivelul marii pe motive despre care acum nu pot inca vb. si in nici un caz nu voi mai vb pe forum despre mine chestii personale pt ca ma aleg cu surprize neplacute apoi si nu, nu e vb de nici una din voi, ci persoane straine de forum. Sper sa ma ajute moderatorii sa imi stearga arhivele cu mesaje initiate de mine de cand sunt membru pe aici si pana in prezent.
ca sa revin la subiectul cu scoala...va felicit pe toti pt acomodarea la scoala, nu e simpla nici usoara. Danu e cum il stiti de 7 ani deja: disciplinat, meticulos, prietenos, dornic sa faca bine ce face. Sta la scoala in ultima banca, asa a nimerit, asa a ramas, invatatoarea a vrut sa-l aduca in prima banca dar am rugat-o sa-l lase unde s-a asezat fiindca nu e in elementul lui in lumina reflectoarelor. De joi va purta ochelari deci va vedea mai bine si din ultima banca. De placut ii place la scoala insa nu-i plac pauzele si nici orele de religie si engleza unde se face zarva mare in clasa.
El in pauze deocamdata doar se plimba prin clasa, sau pe hol, mai vb cu colegii si mananca ce are de acasa. Ia scoala foarte in serios, invatatoarea i-a laudat atentia, meticulozitatea, seriozitatea si firea blanda. Drept pt care primeste cate un premiu saptamanal de la mine, binemeritat. Nu-i prea place sa scrie liniutele la tema de casa insa cata vreme termina in 15 minute e ok. I-au dat lacrimile intr-o zi pt ca avea de terminat doar un singur rand de liniute, insa in alta zi si-a facut o tema muuult mai complexa desi urma weekendul si avea timp destul. El totusi si-a facut temele de vineri si la mate si la romana, desi luni nici n-are mate. pana sa vin eu acasa de la medic temele erau gata, taicasu nici nu stia ca el si-a scris lectiile deja. La scoala mai are incidente deranjante cu unii colegi mai zburdalnici, mai glumeti, care ii iau penarul, cartile si i le ascund. e un trend in clasa sa se ascunda lucrurile si bataia cu sticlele de apa. Pe el il supara. Lui ii place alt gen de joaca. ma rog, asta e chestie de temperament, i-am explicat ca nu tre sa participe la jocuri care nu-i fac placere si ca poate sa explice asta copiilor. Trebuie totusi sa se impuna fara sa para ca e "altfel", pt ca nici nu e altfel, e doar mult mai serios si mai atent cu lucrurile lui si cu ceea ce le indica invatatoarea sa faca. Azi a fost deja a doua sedinta cu parintii in care invatatoarea ne ruga sa ii mai domolim acasa si sa le explicam ca NU e voie sa alerge in clasa, pe holuri si nici sa se urle, nici sa se bata cu apa la baie etc. Acasa si ai mei alearga, Danu pe paturi si sare cu Dea, pana fac cuverturile ghemotoc, in parcuri idem, se inverzesc tavalindu-se in iarba, se trantesc, chiuie, insa la scoala nu face nimic din toate astea, e foarte atent si linistit, in banca lui. I-am spus de n ori sa nu se streseze daca greseste, ca de aia merge la scoala, sa invete. Nu rupem foi cand face liniute strambe, porci, cand greseste daca greseste intervalul, nu stergem cu picul, nu nimic, mergem mai departe si ne straduim sa facem mai bine. Si nu facem mai mult decat zice doamna.
Sunt foarte mandra de el deocamdata la cum se descurca nu i-as putea cere mai mult, multumesc lui Dumnezeu clipa de clipa!
mai revin maine daca pot
numai bine tuturor si multa sanatate, ca-i mai buna decat toate!
roxanaz spune:
buna dimineata
la noi totul ok.... nimic nou de raportat. ieri a avut si el randuri de liniute... l-am rugat sa mai faca vreo 2-3 randuri din fiecare ca zau ca erau tare strambulici
Ioana, cred ca m-am exprimat gresit.. nu e un optional, era o oferta de cursuri.. pusa de cineva.
sa aveti o zi buna!
carmenp spune:
hola, e marti iupii;))
vazut gorodicele
lio, brava pt asa cupil model
ilinca a atins performanta sa-si tina minte orarul de azi pt a doua zi, cartile nu si le recunoaste din prima, tb sa se uite pe fiecare si sa le silabiseasca;)) e f inceata, nush daca v-am mai zis, colegul ei care are mina dreapta rupta si scrie cu stinga termina inaintea ei;)) la noi singurele activitati extra ramin baletul/baschetul, inotul si pregatirea la engleza, sper sa pot include la un moment dat o ora de pian.
szivarvany spune:
ce dulce e Gorodica
si noi am avut teme, am pus-o pe Giulia sa mi scrie mie in caiet cu rosu de incalzire apoi am facut eu, mi a placut cum a facut, sper ca si ei. a mers rapid asa cot la cot
a fost tare mandra ca in clasa a imprumutat tuturor picul ei, doamna ii lasa si ea il avea in penar
2 saptamani sta in a 2-a banca
io i am uitat cutia cu mancare acasa - paine cu ou - asa ca am facut o plimbare in plus
Lia, deci e ok doamna ??? ce veste buna !!! multa, multa sanatate la voi
_
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
roberta04 spune:
'Neatza! mama, cat ati scris.. eu am o perioada aglomerata la job, relansam calendarul de training, si-a dat o colega demisia si trebuie sa recrutez urgent si tot asa...
Deci imi cer scuze anticipat pentru prezenta redusa...
KIM, trimis PM. Sanatate lui Sorin!
Despre telefon - nu i-am luat...inca, mai vedem cum ne descurcam.
Matei e foarte fericit la after-school, trebuie sa merg sa vad in ce conditii il pot duce full-time in vacante. Ieri a si dormit la pranz (pana acum se uitau la filme), le-a zis teacher (eu am o problema cu teacher in loc de invatatoare, dar acum putem face diferenta intre doamna de la soala si cea de la after): De azi intram in probleme serioase, dormim ca sa putem invata...
Carmen, eu cred ca fiecare copil are ritmul lui!
Roxi, felicitari! asta da realizare!
Daria...si noi avem doua ghiozdane m-am gandit, daca se murdareste unul tare, cu ce il duc a doua zi?
Lia, sanatate!
vecinul meu doctor radea duminica ca e plin de scolari la spital de pe 12 septembrie.
Matei mi-a spus ca jumatate de clasa tuseste, jumate sunt mucosi :)
Va pup, revin cand pot...
amironeanu spune:
Buna dimineata!
Asa Carmen, vioi si cu multa buna dispozitie . Unde merge Ilinca la inot? Noi inca nu am gasit o piscina care sa fie si aproape si ok ca program.
Ioana, frumoase poze. Imi place ca sunteti tare elegante, noi numai in pantaloni de treining si adidasi stam (si eu si Stefi), din comoditate. Ce stilou mai folositi, noi am renuntat la Pelikan.
Daria, macar stati aproape de scoala? Noi avem o problema cu pachetelul, sandwich nu mai vrea, vrea Barni si Oreo, noroc de fructul obligatoriu de la prima pauza.
Lia, ma bucur ca sunt ok cu invatatoare. Si super ca ai un copil asa de responsabil. Multa sanatate la toti!
Cristalina, sunt copii si copii. Unii mai vorbareti, alti mai tacuti. Important este sa se adapteze si invatatoarea sa fie cu mintea deschisa si sa stie cum sa-i ia pe fiecare.
Roxana, cred ca Stefi ar fi super incantata de origami. Si noi facem niste liniute cam strambe si cu purcelusi. Tare ar mai trebui sa-si exerseze mana Stefi, dar nu are timp, spune ea . Aseara cu greu am reusit sa o conving sa mai faca 3 randuri. Si le-a facut chiar frumos si in 10 minute, deci nu e chiar un capat de tara.
Noi cred ca mergem un pic mai repede, suntem deja la carlige (despre care eu aseara am spus ca sunt "unu" si am fost corectata).
Gabi, pana la urma Stefan ce spune de scoala?
Andries, chiar ai un sportiv super! Mircea bazaie ca nu e cu Victor impreuna? Mircea a inceput vreun sport?
Kim, sper sa aveti o saptamana linistita si fara "plangeri" din partea doamnei.
Roberta cum e la afterschool? Doamna nu are vreo problema ca face lectiile in alta parte si nu cu ea? Avem un nepot la Otilia Cazimir si am inteles ca afterschool-ul este un pic "obligatoriu".