Scolari de Iulie - August 2004 * 81

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

da, si ionut venea fascinat de religie, am mai zis, si-n plus a prins drag sa mearga la biserica, ceea ce ma bucura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

hello

l-am dus pe Danu la scoala, desi tuseste din greu si mai si muceste, nu stiu daca am facut bine, insa ii e foarte greu sa recupereze acasa ce se face la scoala plus temele aferente fiecarei zile. Ieri a scris si de dimineata si dupaamiaza, dimineata a facut ce ramasese de luni si dupaamiaza ce s-a scris ieri la scoala plus tema, zicea ca s-a saturat pana-n gat

abia am reusit sa-l trezesc si sa-l pun pe doua picioare dimineata la 7.30 desi s-a culcat la 9.30. Nu stiu cum fac altii care se trezesc, se spala pe fata, pe dinti, mananca ditamai micul dejun cu suc de fructe cu tot ca eu nu reusesc nici sa-l fac sa vorbesca ceva pana iese pe usa. Sa-l culc la 8 oare sau cum sa fac ca mi se rupe inima cand il vad cat de greu ii e sa se trezeasca? si eu sunt la fel cu somnul, cred ca e chestie de bioritm, eu cel mai devreme la 8 ma pot trezi ca sa zic asa odihnita, optim la 9, si asa sunt de cand sunt mica, degeaba ma culc la 9 seara ca tot nu ma trezesc usor dimineata.

Dea ca de obicei la fiecare raceala cu muci, a facut laringita, acum e cu comprese calde si umede pe gat si dropsuri in gura.

am o durere cumplita de cap, stranut intruna, am nasul ca un gogosar murat si zau ca ma lasa nervii iar...ultima perioada mi s-a parut infernal de grea

hai sa avem o zi linistita cu totii, ma duc la treburi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

neata, e`o zi de miercuri superba, minunata, magnifica
lio, io`i culc la 8 juma si adorm imediat, probabil daca i-as culca la 8 tot asa ar pica da` din pacate n`am io timp sa ma organizez seara ca sa fie ei in pat la 8
ieri fata mea lua doi de febeu in caiet si unu din gura da "nu stiu de ce nu mi l`a scris nicaieri";)) cristal, nu esti singura mama;))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

felictari celor cu fb-uri si la cat mai multe
Lia, sanatati la voi
Si Giuli a tusit de dimineata, sa vad cum ne organizam sa ajungem la pediatra.
Am fost la scoala si am iesit aproape plangand a zis doamna ca Giuli e atat de atenta si de concentrata si scrie frumos Imi era pe limba sa intreb dar de vorbit, de vorbit vorbeste dar n am vrut sa i stric momentul, nush ce i a venit sa mi zica, probabil sunt singura care n a intrebat de copil. Ca nici acum n am intrebat, i am zis doar ca am rezolvat chitara

_
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

Buna dimineata! Un salut scurt intre doua sedinte

Eu sper ca am invins mucii lui Matei, combinatia baraka-septilin-isoprinosine si baie fierbinte cu sare mare in apa...

In schimb eu am facut o criza de stomac noaptea trecuta de a vrut Petro sa ma duca la spital.... azi mananc paine prajita si beau ceaiuri, dar asa stau pe barixade, nu-mi permit sa plec acasa

va pup, revin!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

neata people
la noi a venit oficial toamna, adica s-a racit in casa. am scos o pilota subtire, copchiii ma trateaza cu refuz la invelit.. suntem in tonul obisnuit.
Daria, o omori pe Giulia cu vorbitul asta... las' copilul in pace! daca are ceva de zis, zice. gaito
Robi, sanatate multa, si tie si lui Matei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bunny spune:

Neata
Sa dau eu cafea azi ?
Va citesc de zor si zau daca nu mi-a fost ciuda ca eu n-am ce sa zic...pina ieri . Copilul meu a pierdut 'golden time = recompensa primita de fiecare la inceput de sapt ptr joaca vinerea , la care fiecare isi mai poate adauga mnute prin rezultate bune sau PIERDE daca vorbesc , uita tema etc'

Si ca sa nu fie copilul meu diferit ...ieri am aflat ca a pierdt tot golden time ca a avorbit si nu e prima data , li se da 3 avertismente.
Plus -asta ma deranjeaza- l-a mutat de la masa cu cei mai buni , unde a muncit mult sa ajunga in anul 1 . Invatatoarea nu mi-a zis nimic - dar i-am vazut privirea lui cind a iesi si m-a mincat pe limba sa o intreb .
Asa ca Kim, Monic...sunt alaturi de voi. Aseara m-am apucat sa recitesc cursul ala de parenting pe care vi l-am trimis si voua.... ca vad ca am inceput cu stingul anul asta ,dupa o vacanta frumoasa ..avem un mic rebel plus alte probleme in familie.

Ref religie - la scoala au impartit anul scolar in asa fel incit se discuta despre toate pe rind, unele in jurul marilor sarbatori ..ca avem aici de toateDar nu au profesori separati, e parte din programa,nu au fac activiatti, viziteaza lacasurile respectivei religii asa incit in 5 ani de zile scoala le acopera pe toate. Si chiar imi place . Iar duminica merge la biserica la scoala de duminica - acolo li se citeste o poveste din bibilia ptr copii, coloreaza apoi o scena ..sau cine stie ce mai fac ca 'craft. Duminica trecuta a fost 'harvest festival' si copilul a citit in biserica , in fata tuturor o rugaciune speciala..... s-a simtit tare important.
Aici mi se pare asa lejer , slujbele sunt total diferite de ale noastre ...hai ca nu intru in amnunte.

Fug ca am primit cafea la pat -

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

a, sa nu credeti ca noi lipsim de la capitolul vorbit. ieri la sport a fost pus din nou pe banca... ma rog, cica n-a fost singurul dar zau daca ma intereseaza. asa ca am avut o discutie serioasa despre importanta scolii. cel mai tare a suferit ca a avut interzis la jucatul pe IPad
noi am fost anuntati ca pe 8 si 15 octombrie sunt primele concursuri - faza pe clasa. al meu cica nu se duce ca el nu stie . si da-i munca de lamurire ca toti sunt la fel . deci...sper sa intram in paine!!

Mani, uuhh - grea boala vorbitul asta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Frate, eu nu ma mai plang in veci de copchii!
Am zis.

O colega, fetita in clasa a III-a, a venit azi dimineata si imi venea mie sa plang!
Copilul refuza sa mai mearga la scoala! A trebuit sa se duca la psiholog. Care i-a zis ca e de durata, e adanc infipt in capsorul ei si refuza...la modul ca plange 2 ore inainte de culcare si 1 ora la trezire pana nu mai poate de frica sa nu se duca la scoala...
Si muma-sa (dupa ce si-a facut zeci de mii de ganduri cu privire la tot ce e mai rau) zice ca psihologul i-a confirmat ca e din clasa, nu a fost molestata, numai ca i-a zis doamna ca nu stie, ea a inceput sa planga la tabla si au ras toti copiii de ea cat era in fatza clasei!
Femeia era evident terminata dar incerca sa-si adune puteril;e deoarece chestiile astea sunt de durata!

Asa ca sa ne ajute Cel de Sus sa fim sanatosi ca restul se rezolva...

Marina, va urez sa treceti din nou la masa celor buni si sa castigati golden time.

Daria, potoleste-te ca te bat!

Olivia, sper ca sunteti bine!

Roberta, sanatate maxima si tie si voinicului!

Va urez o zi excelenta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

stati asa, ce concursuri ?
Bunny, sa recastigati goldenul

Cristal, io am zis mereu, dar mereu ca ce conteaza e mersul cu drag, nu febeuri&co. Nasol cu fetita :((( ce amploare a luat in sufletul ei incidentul, cat de umilita s o fi simtit :(((

_
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela

Mergi la inceput