Scolari de Iulie - August 2004 * 81

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

Daria, la voi cum e cu religia in scoala, e mai lejer, se poate opta da sau nu sau cum e?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

E pusa ca ultima ora Lia in acea idee, ca cineva nu vrea.
Giulik ramane la ortodocsi cu restul copiilor.
Doamna care preda e o draguta - stiu de la seria precedenta si de la invatatoare - si le povesteste despre toate in mod frumos si civilizat noi am mai avea optiunea de a merge cu cei de religie romano-catolica, insa am spus ca ramanem aici cu clasa, sa vedem ce si cum.
Insa nu e obligatoriu, Lia, o sa mai intreb o data maine, insa nu este.
E aberant ce a zis aia la voi

_
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

si Patrick a ramas cu copiii sa faca religia... dar numai din cauza ca era singurul care nu o facea. mai sunt 3 colegi turci, dar nu cred ca se putea duce cu ei .....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Kim, dar ce s-a intimplat la voi acolo ??? Io cred ca este vorba de Luca, iarasi a facut ceva pe la scoala ??
Lia, am citit mesajul tau apropos de religie, io-s de absolut aceeasi parere, se pare ca altii nu-s , ma refer la cei care au introdus obligativitatea acestei "materii" in scoli, dar si eu ma voi opune mersului "incolonat" la biserica pentru spovedanie et.comp !! Aici si la gradi cind eram tot asa faceau, doar ca atunci ne anuntau cu ceva vreme inainte si duceam copilul ceva mai tirziu la cursuri, dupa ce restul se intorceau de la biserica ... asa voi face si acum, sper sa nu egziste probleme, ca o saa nerfez rau !!
Pupici Danului intelegator si rabdator si sanatate voua acolo !!

Alice si Andrei
"Seen it all. Done it all. Can't remember most of it"
www.youtube.com/watch?v=DybPQjeBQF0" target="_blank">By an ion

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

internetul merge cum si daca vrea el.deci s-a trimis mesajul..in fine nu mai reiau..trecem la pedepse daca nu se modifica comportamentul lui Luca...al cui?..stimularile si recompensele nu merg..trecem la modelul vechi si bine cunoscut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

acum stau si ma gandesc cat de grav fu ce facu Luca

ca daca n a aruncat cu cioburi de geamuri sparte pe geamul deschis de toaleta, nu e vinovat
asta asa, ca cu asta s au ocupat prietnii Giuliei in pauze, IN scoala. da, geamul tot al scolii, cineva l a spart si l a lasat pe acolo asa ... inventivii l au gasit si au jucat baschet. nu erau prinsi, daca nu erau alti copii in baie ... ghiciti cine au fost vinovatii ...

_
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Mey, daca e pashea, atunci gizmoul ar fi forever pedepsit, sau cel putin pina la majorat !! Io as fi tare curioasa cum s-ar comporta astia doi unul linga celalalt, ca si fii-miu e mai ceva ca argintul viu !!
Hai, Kim, loosen up a little bit, cit de grav este ce a facut Uka ??

Alice si Andrei
"Seen it all. Done it all. Can't remember most of it"
www.youtube.com/watch?v=DybPQjeBQF0" target="_blank">By an ion

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amironeanu spune:

Si lanoi religia este optionala. Si Stefi merge, saptamana trecuta le-a povestit despre semnificatia numelului. Si e ultima ora sa poata pleca copilul in caz ca nu vrea.

Olivia, indiferent ce hotarati, pedepse, recompense trebuie consecventa si explicatii multe. Dar cred ca stii deja

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Kim - voi faceti cum considerati voi mai bine, pentru ca voi sunteti parintii lui. Eu pot sa-ti spun ce am invatat pina acum - in astfel de cazuri trebuie recompensat comportamentul pozitiv si nu pedepsit pentru cel incorect...

Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel
Gradina mea

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Salutaredin ciclu fiecare cu ce+l doare,am batut recordul si am terminat orarul in doua zileda's si io terminata
Andrea noi scriem acum cu un stilou de la herlitz,asta este http://www.price.ro/specificatii_herlitz_stilou_tornado_pentru_stangaci_+_patroane_862137_7_354196.htm
mie una imi place mai mult decat pelikan...invatatoare nu ne da voie inca cu stilou cu bila ci numai cu penita.....in legatura cu eleganteala noastra,ni se trage de cand mandra se uita la "schimba-ti stilul"pe disney...nu iese din casa fara sa-si agate de gat o bluza sau o esarfa...sau fara sa-si suflece blugii..ieri i-a zis lui tacsu "sa stii ca esti cam demodat ar trebui sa incepi sa-ti schimbi stilul"
Meii io sincer nu stiu ce aveti cu religia...mandra vine fascinata dupa fiecare ora "domnul profesor vorbeste cu noi cu dumneavoastra...nu-i asa ca-i tare politicos....si vorbeste asa de frumos si calm"
Kim treceti voi la pedepse sau doamna invatatoare???...pana la urma nu stiu daca asta este solutia....
Leeloosunt total de acord cu tine!!
Lia iti tin pumnii sa-ti rezolvi cat mai rapid problemele de sanatate!!

Mergi la inceput