Scolari de Iulie - August 2004 * 81

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bunny spune:

... si cred ca o rog pe alice sa -mi trimita si mie niste cercuri....pe linga toate celealte au inebunit astia aici

'3 for 2 Mix & Match across 1000s of gifts & toys plus Christmas gift guide out' plus ca in supermarketuri sunt deja cutii de bomboane, cadouri de Xmas... mi se face rau!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Daria, am scris, ne-a zis doamna. nu stiu daca e canguru sau celalalt, voi afla maine ca de dimineata doamna era ff aglomerata.

Mergi la inceput

hey..si uite ca veni si la noi vara ptr o zi ..azi avem 27C . N-am avut asa temperatura toata vara .
Roxi - Noi nu ne-am schimbat toata vara pilotele de iarna

Monica- asa e ,copii sunt tare sensibili si cred ca e important sa mearga cu placere la scoala. Aici se pune mare accent pe chestia asta si scoala acorda mare atentie aspectelor de acest gen, in fiecare luna se discuta in assembly ( cu toti copii din scoala) un subiect - respect, politete..

Va pup si va doresc o zi linistita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ema spune:

neata.Noi suntem in top...din pacate...acum doua zile am primit biletel de la doamna ca ricu a batut o fetita pina a lasat-o la dusumele.La scoala are interzis in pauze sa iasa din clasa...ramane singur iar acasa interzis tot...tv,nintendo,jucarii.am sunat mamica fetitei imediat dupa incident sa-mi cer scuze si sa intreb daca e vreo lovitura mai serioasa...mamica a spus ca nu,cu toate astea n-am dormit doua nopti...si m-a declar o mama care nu a stiut sa -si educe cum trebuie copilul.Diseara avem consiliu cu oma,stabilim reguli in casa...ptr. ca problema este la cei mari,nu la copil.Niciodata nu e copilul vinovat!trebuie un sport zilnic ptr. a atenua agresivitatea...si un alt regim in casa.Personal ma declar varza...dar mergem mai departe...!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Ema, care fu motivul lui Ric ?
asta nu justifica violenta, dar macar afli motivul iesiri violente si acolo lucrezi
(cred ca ti a picat fatza, asa m am simtit io in grupa mijlocie cand Giulik l a batut pe coleg`su cu masina de metal direct in cap si nu o data)

_
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela

Mergi la inceput

http://www.netmums.com/support/parenting-advice/netmums-parenting-course-about-the-courses
asta e cursul pe care va spuneam ( eu una dupa primele pg nu am mai citit ..si rau am facut )

Ema- imi pare rau - dar banuiesc ca ceva la suparat nu s-a apucat asa din senin sa o bata. Cine stie ce i-a spus fetita de l-a deranjat asa de tare.

La noi se pare ca xbox-ul se baga la loc in cutie, ca nu aud decit xbox la fiecare 3min in timpul liber. Asa ca i-am spus sa-si ia gindul. Ieri a avut un baietel la joaca, dupa ce a mai facut o incercare sa ma convinga , am zis nu si s-au jucat asa de frumos 2h cu lego ! Si cind ma gindesc ca eu l-am convins pe sot sa-i ia jocul star warsacum platesc !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corianai spune:

Hellou!
Da e miercuri si ne bucuram cu totii ca se apropie we-u!! asa e pe aici de miercuri seara esti cu un picior in we ce ti-e si cu optimismul suedez...
Ema tare urata intamplare... mie mi-e mai usor sa ma pun in pielea parintilor fetitei respective pt ca Eva stiu sigur ca nu ar fi in stare sa agreseze pe cineva. sunt sigura ca o sa gasiti cea mai potrivita solutie astfel incat sa nu se mai intample. Cei de la scoala nu s-au implicat?? ma gandesc ca ar fi trebuit sa aveti o discutie impreuna cu toate partile. aici asa ceva se discuta impreuna cu rectorul, pedagogii si psihologul scolii.
Kim la voi cum e???
Ufff... sper in vesti mai bune de acum incolo!!
Noi perseveram cu sahul, inca nu am ajuns sa cumpar joc asa ca jucam online si luam bataie la greu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Ceeercuri pentru toata lumeaaaa !!
Ma grabesc sa iau scolerul, ca se facu ora doishpe juma, dar revin io dupa !
O zi faina va doresc cu sanatate muuulta !

Alice si Andrei
"Seen it all. Done it all. Can't remember most of it"
www.youtube.com/watch?v=DybPQjeBQF0" target="_blank">By an ion

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

sper ca Luca e ok si Kim si mai ok
daca tot e gata ziua de scoala

Alice, le asteptam cuminti

_
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Neatza
De azi tot familionul avem o lozinca "daca te misti incet,termini repede!"...ieri dupa amiaza faceam bulbuci de zor sa o conving pe mandra sa faca un rand intreg fara sa vorbeasca ceva...nu poate sa se abtina acasa sub nici o formadupa 3 liniute intreaba/povesteste ceva...dupa ce a terminat tema, foarte mandra de ea mi-a zis cat se poate de calma"ai vazut,daca te misti incet,termini repede!!!"
Tot ieri in timpul unei discutii ii explic ca la sfarsitul clasei I va stii sa citeasca si sa scrie foarte bine..."pai atunci in clasa a doua ce mai invatam???"...io "pai adunari mai complicate"..."adica 1500 cu 1500?"
Emace-i in sufletul tau acum....eu sunt aia de o toc sistematic la cap pe mandra ca nu are voie sa se incaiere...v-am mai zis ca bona si tacsu o incurajeazacica sa stie sa se apere
Carmen unde face Ionu baschet este si echipa de fete??...ca o dusei pe mandra ieri si-s 19 baieti si-o fata....ea normal ca-i super incantata..
revin

Mergi la inceput