Scolari de Iulie - August 2004 * 81

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

la birsanescu, da` nu stiu sa fie vreo fata in echipa ;))
io`te acilea http://baschetclubjunior.yolasite.com/#/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Ahahahaaa, ce tare este asta ! "Daca te misti incet - termini repede !", o decretez maxima zilei !!
Ioano, pe cuvint de onor ca mindra e leit gizmo, ieri faceam si io spume incercind sa il conving sa taca si sa isi faca lectiile sa putem merge afara, dar nu am reusit neam ! Mi-a vorbit de m-a capiat (veeezi, Daria ?? si tu te plingi ca Giulik este nevorbareata, vrei sa facem schimb de cupii macar pentru o zi, sa poti face diferenta ???), a scris fara sa se concentreze, asha, in sictir, doar sa termine odata, acu io nu spun ca fiecare pagina de liniute si alte dastea sa fie opera de arta, dar nici reversul medaliei !! De altfel mi-a si spus profesoara azi ca Andrei s-a grabit tare cu lectiile ieri, i-am replicat ca sa capete exact calificativele pe care le merita pentru ce face, da, dar se poate si mai bine, heheh, stiu, zic io, credeti ca nu fac eforturi in fiece zi sa conving incapatinatul ce si cum cu scrisurile astea ?!
Si are dreptate Cristal, cind am citit patania fetitei aceleia, m-a luat cu friguri !!!
Lia, sanatate multa voua, io l-as fi tinut pe gizmo acasa, lectiile le face el, sanatatea e mai importanta decit toate !! Pupici multi !
Azi fii-miu mi-a spus ca el abia asteapta sa mai aiba ora de religie, am ramas si io si Florin muti amindoi, intrebam de ce, nah, ca eram curiosi rau - si vine gizmo si explica de ce - pen' ca s-a saturat de mate si romana, vrea si "distractie" !! Oau, ma gindesc, deja religia e relaxare pentru copilul meu, si noii care ne faceam griji ca nu o sa ii placa materia asta !?
Ema, urita intimplare cu Ricu !! Si mie imi cam este frica de asemenea iesiri, eu sint total antiviolenta de orice fel, doar ca la fel ca si cuscrelu de la Ieshi, Florin tot ii spune lui Andrei sa nu fie mamaliga si sa riposteze atunci cind este "atacat" !! Si habar nu am cum sa impca si capra si varza si restul animalelor, ca sint sigura ca un copil de 7 ani nu stie sa faca diferenta salvatoare intre o situatie care cere raspuns si una in care tre sa paraseasca scena de batalie ca sa isi salveze pielea !!

Alice si Andrei
"Seen it all. Done it all. Can't remember most of it"
www.youtube.com/watch?v=DybPQjeBQF0" target="_blank">By an ion

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

io ieri cand am intrat pe usa, intrat asa cu juma de pas, a sarit la mine Sela sa o pup, a sarit Giulik si mi a bagat caietele MELE de teme in nas
ca ea imi pregateste MIE teme si facem cot la cot.
tot io am fost mai rapida, ahahahaha, ca ma grabeam afara !
a avut 3 randuri liniute in caietul de mate si 3 randuri de // punct in ala de abcdar
asa ca nu o lalaim ca mami are treaba

edit: ioi Alice, ma bag.
nu vreti sa stiti care a fost intrebarea mamicilor dupa prima ora de dans: asa e copilul tau intotdeauna ???? ....
da fratilor, asa e noah, asa eee, nu comenteaza, nu vorbeste.
panamea

_
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Ce simpatici sunt...

Noi ieri am avut zi de jale si plansete...Un coleg, din blocul de vis-a-vis, si-a serbat ziua "la 3D" si Maria a fost invitata dar mi-a spus abia cand o luam de la scoala si i-am zis ca programul este deja facut, nu se poate.
Plans, si iar plans...si iar plans...
"mami, nu avem cum si nici macar nu i-am luat cadou..." si iar plans.
Partea proasta e ca plecau copiii cu masinile din fatza blocului si ea statea cu nasul lipit de geam si jelea...

A suspinat non stop la lectii dar i-a trecut cand am iesit afara.

Azi a zis ca a luat tot FB la test (ieri romana si azi matematica)
Eu astept sa vad ce zice doamna maine la sedinta.

Intre timp doamna a inceput sa le puna calificative pe caietul elevului (pe care scriu in clasa) ...
Dialog:
"cat ai luat"
"am luat Bine"
"pai numa' bine!?"
"pai ce, bine nu e bine!? daca zice bine, atunci nu e bine?!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

azi are 17 randuri de scris drept tema....15 la scriere si 2 la mate...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristalina
"pai numa' bine!?"
"pai ce, bine nu e bine!? daca zice bine, atunci nu e bine?!"

super dulce, o poti contrazice ?

Lia, cat ???
in toate caietle sau doar in caietul simplu ?
ca asa cumulat vad ca fac aceeasi chestie in 3 caiete

_
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

caaat?!?!
Maiculica, n-am mai auzit asa de mult din prima

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

felicitari pt FB-uri, si pareri de rau pt Ricu, sper sa se regleze comportamental, in mod sigur nu cred ca Ema ai facut tu ceva gresit, nu stiu, nu cred asta, mai sunt si alti copii care incita, mai sunt si adulti prin scoala care au importanta, nu? poate are el o perioada psihologica de evolutie, mai de revolta acum, temporar, insa sper sa afli de la el ce-l supara totusi

azi au iesit doli copii din clasa plangand si s-au aruncat direct in bratele bunicilor ce venisera dupa ei, plangeau in sughituri, nu stiu ce suparare aveau dar nu era ok....

sper din tot sufletul sa-i placa lui Danu la scoala, desi recunosc ca am tendinta vadita sa exagerez adesea cand vine vorba de teme, de ce stie, de cat e de atent, de cat de frumos scrie. Sunt pisaloaga, repet intruna "ai grija ce faci, cum te porti, fii atent, nu te lua la alergat pe holuri, scrie cu grija, asculta ce ti se cere sa faci, intreaba daca n-ai inteles exact"

de fapt vreau doar sa fie el multumit de el, sa se simta bine intre copii, cu doamna, si mai ales sa fie sanatos, cum zice Alice asta conteaza cel mai mult. L-am trimis la scoala pt ca sper sa fie destul de bine ca sa faca fata, pt ca se acumuleaza enorm de mult de scris si ramane in urma.
Stiu ca e esential sa fie sanatos, nu l-as fi trimis daca era slabit, cu febra, Doamne fereste, dar aseara cand l-am intrebat a zis ca se simte destul de bine incat sa mearga la scoala.Oricum are muci inca. sper din tot sufletul sa nu fi gresit. l-am dus cu masina dimineata si l-am adus pe jos ca e cald la amiaza. in pauze n-a iesit afara, nici pe holuri, n-a alergat, a colorat ceva in banca, a mancat, a stat linistit, deci sper sa fie bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Pai si noi avem teme de facut si la mate si la romana, ia stai sa numar io si va zic ezactamente cite rinduletze sint ... asadar, sint 24 de rinduri din doua caiete !! Cam doua pagini - una la mate si una la romana !

Alice si Andrei
"Seen it all. Done it all. Can't remember most of it"
www.youtube.com/watch?v=DybPQjeBQF0" target="_blank">By an ion

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ema spune:

pai s-o luam asa:
Luni...ptr. ca era deja 7 seara si el nu voia sa vina acasa de la un coleg...pur si simplu a tabarat cu picioarele pe mine.l-am bagat cu chiu cu vai in masina....tot drumul mi-a dat cu borseta de la nintendo in cap.
Marti...m-am vopsit la par de la blond la violet...si cand l-am luat de la scoala...tot drumul m-a tras de par...ca nu-i place culoarea iar acasa cum ajuns...a vrut sa sparga televizorul ptr. ca nu avea voie...
Miercuri...adica azi...ptr. ca i-am reuzat cererea de a-i cumpara un titirez...in drum spre casa de la scoala...ajuns acasa a pus mana pe ciocan si mi-a dat una la sale de am crezut ca mi-a rupt rinichiul.
toate aceste episoade dureaza intre 10-15 min.au aparut de sa zic o saptamana...in momentul in care al apuca,al apuca brusc...se inroseste la fata si are privirea de om nebun.nu ripostez,nu-l lovesc,incerc sa-l duc in camera lui si-l las acolo pina se opreste din tipat...crizele sunt intotdeauna acompaniate de tipete.deci cand au incetat tipetele vine...si n-o sa credeti dar e un inger...pina a doua zzi cand al i-au de la scoala...e un copil de exceptie,cuminte,saritor,iubitor.Deci un episod pe zi...cam de o saptamana.Initial am pus-o pe seama tv(se uita cu placere dar pe canalul de desene ptr. copii mici)si...a nintendoului...aici cred ca e buba.plus niste roboti hero factoru...o mare colectie.Stiu ca e greu de crezut ca de la astea se trage aceasta agresivitate...dar mai stiu ca sunt copiii care devin foarte vulnerabili in fata celei mai mici forme de violenta.noi nu ne batem in casa,si nu am incurajat niciodata bataia.cu atat mai mult la scoala....dar nici acasa nu mai e de rabdat.E clar ca are o problema...si nu reusesc sa-i dau pe deplin de cap.solutii,ceva?

Mergi la inceput