Tinerii din Marea Britanie

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Citat:
citat din mesajul lui desprecopii

Imagini socante cu tineretul din Marea Britanie.
http://www.dailymail.co.uk/news/article-2040260/Binge-drinking-Shaming-images-turned-Britain-laughing-stock.html

Nu sunt de multi ani de zile in Romania ca sa stiu ce mai face si cum reactioneaza tinererul din Romania ... dar parca nu e chiar asa.

Sanatate si o zi cu soare va doresc!

Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook

Mie asta mi se pare un subiect numa bun sa iste iar discutii neprincipiale intre romanii din Romania si romanii care au emigrat.

Sincer - sincer - sincer, m-as "sacrifica" sa vad asemenea scene pe strada, daca umblu noaptea in weekend pe strazi (...ca in ultima vreme tare "des" ma prinde ora 23 afara...), pentru alte beneficii ale traiului in Marea Britanie, ca "Mare-Britan", ca sa zic asa (vezi sansa la un invatamint decent, vezi sistemul de sanatate, asigurari, pensii etc)...

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J.D. spune:

Dailymail nu este un ziar serios. Nu inteleg de ce il citati atat. Intr/adevar, tinerii britanici beau mult. Si nu numai ei. Veniti aici sa vedeti cat se bea. Pana si in pauza de pranz se beau pe putin 2/3 beri. Dupa care omul se duce inapoi la job. Si nu sunt violenti, dar vomita pe toate casele, masinile, strazile, etc.

Finn Constantine 15.10.2009

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ninapreda

eu cand voi fi la casa mea voi avea o camera rezervata barului si voi avea in permanenta sticle pline cu bauturile cele mai fine!"

:) Mie asta imi suna a teribilism si a dorinta la un anume statut social, nu orice "sarantoc" isi permite sa aiba bar cu bauturi fine in casa, ori asta, recunoaste, da teribil de bine la orice musafir-de-impresionat. Nu stiu, mie mi se pare cumva...de inteles. Sau poate nu de inteles, dar mi se pare ca exprima mai mult decit dorinta de a BEA pina la alcoolism. Sincer, si eu merg in supermarket si vad bauturi la preturi peste 100 lei si imi doresc sa ajung si eu ziua in care o sa am atitia bani incit o sa imi permit sa cumpar cite o sticla "din fiecare" (care imi stirneste curiozitatea) asa, ca sa vad cum e. Si nu-s alcoolica :)

Citat:
citat din mesajul lui ninapreda
dar s-a facut statistica, 75% din populatia angliei consuma alcool peste normal si fumeaza canabis....

Concluzie: statistica stabileste normalitatea!

Cumva...asa este. Normal este ceea ce face toata lumea...nu? Sau pina la urma, cum se defineste normalitatea? Dex-ul zice (printre alte semnificatii si conotatii) ca NORMÁL, -#258; I. adj. 1. firesc, comun, obi#537;nuit. #9674; (despre oameni) s#259;n#259;tos (fizic #537;i psihic).. Deci, daca 75% beau si fumeaza, acestea sunt obiceiuri comune, nu?

Mergi la inceput

Pisigri, nu mai idealiza sistemul britanic pt ca este plin de hibe. Pana nu locuiesti acolo nu ai cum sa/ti dai seama. Poti arunca un ochi pe Guardian ca sa iti faci o idee cat de cat.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui blue eyes

Ieri receptia unui hotel de munte a primit un telefon de la mama unei fete de 14 ani, care vrea sa-si aniverseze ziua de nastere cu un grup de prietene si prieteni intre 14 si 17 ani la acel hotel de munte. Pana aici toate bune si la locul lor. De aici incepe bazaconia. Mama fetei spune ca ea nu va fi prezenta, pentru ca nu vrea sa strice distractia fiicei si intreaba hotelul daca e posibil ca toti adolescentii - fete si baieti intre 14 si 17 ani - sa poata dormi intr-o camera fara supravegherea unui adult!!!!! Raspunsul hotelului a fost un categoric NU.
Stau si ma intreb ce o fi in capul acelei mame? Rumegus? Da, rumegus.

Cadoul potrivit pentru o femeie? Descopera-i feminitatea!
Cadoul potrivit pentru un barbat? Apreciaza-i masculinitatea!
Cadoul potrivit pentru un copil? Lasa-i copilaria!
_

Ei, asta e culmea.
Sint sigura ca nu era posibil ca toti sa doarma in aceeasi camera, pentru ca in general camerele de hotel au 2-3 locuri. Ar fi beton ca personalul hotelului sa stea sa ii pazeasca sa nu faca, Doamne, ceva...nelalocul lui ...!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui pitzinuca

pfuu, se pare ca am trait pe alta planeta...

_

mami de andi si ilinca
_

traduceri si asistenta

"Fericirea nu are valoare daca nu e impartasita."

Se pare ca si eu....

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui olim

mai letitia, nu o idealizezi, este ce am cunoscut eu pana la varsta de 12 ani cand am avut cand a venit revolutia.
Poate ca studentii de atunci erau ca cei din Londra de azi, si nu spune nimeni ca nu se bea la noi mai ales la noi in Maramures
Spuneam ca pe vremea mea, si chiar si in comunism, nu am vazut orgiile care le vad acum cand ma duc acasa in localitatea mea, si vorbim de tineri abia trecuti de 14 ani, ba uneori si la 11 ani in coma alcoolica
si cum spune blue eyes a[parea senti,mentul de rusine, care acuma este inexistant.

In pozele alea nu erau copii de 12 ani.
Iar tu la 12 ani e NORMAL sa nu fi vazut asa ceva.
Chefuri monstruoase au existat mereu, tineri beti care sa vomite in strada sau care sa adoarma de-ampicioarele, sau fete care sa se sarute in spatii publice au existat mereu.
Holul caminului nu e un spatiu privat.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui J.D.

Pisigri, nu mai idealiza sistemul britanic pt ca este plin de hibe. Pana nu locuiesti acolo nu ai cum sa/ti dai seama. Poti arunca un ochi pe Guardian ca sa iti faci o idee cat de cat.

Nu-l idealizez, da as fi curioasa citor britanici le e teama ca o sa moara cu zile in spitalele de acolo? Dar asta e alta discutie...

Mergi la inceput

Foarte multor britanici le este frica sa nu moara in spitale. Si foarte multi nu scapa de ceea ce le este frica. Informatii se gasesc pe net. Diagnotice puse aiurea / tatal vitreg al sotului meu a avut diagnostic gresit si a murit de cancer/ doctori care nu/si dau interesul, asistente medicale care nici macar nu vorbesc engleza, etc. Situatia in UK este nasoala. Mult mai nasoala decat se vede dinafara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

JD - daca tu consideri ca DM nu este un ziar serios, inseama ca informatia nu e adevarata?

Ce ziare engleze serioase consideri tu?

Sanatate si o zi cu soare va doresc!

Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook

Mergi la inceput